IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    Предполагам, че ще има още един срив на борсата и може би ще засегне и Енемона. Иначе до сега акцията се държи повече от добре. Аз мисля да изчакам с надеждата да купя на далеч по ниски нива. Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
    На много ниски или на далеч по-ниски.
    Кака Мони е класа, както съм казвал нееднократно.

Коментар

• Предполагам, че ще има още един срив на борсата и може би ще засегне и Енемона. Иначе до сега акцията се държи повече от добре. Аз мисля да изчакам с надеждата да купя на далеч по ниски нива. Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        Тапунко-Сапунко, мисля, че си бит и сексуално насилван като малък, нямаш работа и това ти тежи, нямаш жена или пък приятелка(за деца да не говорим), в реалния си живот си грозен, незабележим и силно комплексиран, и единствения начин да изразиш завистта и омразата си към тези, които са твоята пълна противоположност, е тук във виртуалното пространство.
        Съжалявам, че трябваше да те разкрия.
        Оттук нататък те игнорирам.

Ти си мисия Профко как позна наистина съм такъв нисък грозен,много комплексиран.Каките от квартала ми се изредиха когато бях малък и ме направиха сексуален маниак.Не ми стигат заобикалящите ме каки и дойдох тук да търся приятелки.На борсата когато един мъж загуби пари какво друго му остава освен да стане Гей.Ти вече загуби много и си на път да се запознаеш с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          lucky555 забелязваш ли тишината на борсата.
          Ние много бързо забравихме Фактс, и започнахме да му се връзваме на тоя, но има един вариант дето разни хора си сменят никовете и започват пак да дразнят хората.

Преди не разбирах защо му се обръщаше толкова внимание на Фактс, сега не разбирам защо пък на тоя му се връзвате.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            lucky555 забелязваш ли тишината на борсата.
            Ква ти тишина ???
            бахти побоя...

нема лошо... нек продават...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тапунко-Сапунко, мисля, че си бит и сексуално насилван като малък, нямаш работа и това ти тежи, нямаш жена или пък приятелка(за деца да не говорим), в реалния си живот си грозен, незабележим и силно комплексиран, и единствения начин да изразиш завистта и омразата си към тези, които са твоята пълна противоположност, е тук във виртуалното пространство.
              Съжалявам, че трябваше да те разкрия.
              Оттук нататък те игнорирам.

Коментар

• lucky555 забелязваш ли тишината на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от lucky555
                  Значи се смееш и над себе си...

Може би

Коментар

• Значи се смееш и над себе си...
                    мненията ми не са препоръка

Коментар

А какво правиш тука,тогава?

Смея се на тези които нищо не разбират а се мислят за нещо

Коментар

• А какво правиш тука,тогава?
                        мненията ми не са препоръка

Коментар

И тогава защо толкова се радваш,Ташунко? Искаш да си купиш ли?
                          Забавляваме простотията в хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Хан Паган
                            ne e lesno da imash 1991 i to samo gluposti, dori 1 smisleno neshto da ne kajesh
                            na dali niakoi se interesuwa ot mnenieto na profix i drugi podobni forumci, no te prodyljawat da zadrystwat foruma sys spam
                            Новобранец, първо се научи да пишеш на кирилица и тогава се прави на сложен.
                            И Франки пише така.

Коментар

И това защо толкова те радва,Ташунко? Искаш да си купиш ли?

Не не искам

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                                Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                                Първоначално изпратено от profix
                                Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Vie ste bati pubertetite .... nesto smisleno nqma li da napishete ?
                                Напиши ти, като си по-голем.
                                Да бе, тоя форум допреди няколко месеца и нагоре беше много по смислен...
                                И се допускаха по-малко правописни грешки и се пишеше повече на кирилица.

Много се забавлява стария индеанец с теб.Не разбирам нищо от борса но ме въодушевлява интусиазмът ти Нищо не препоръчвам.Не разбирам! А ти да знаеш че нищо пък не разбираш.

Коментар

Working...
                                X