IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Тая кака Мони га ли ша ги спука тия балони
    Тук поне може и да извадиш малко късмет. Щото обещания и положението в което сме малко не вървят заедно.

Не е препоръка.
    Не е препоръка.

Коментар

• Кака Мони пак почна да слиза

Коментар

• Тая кака Мони га ли ша ги спука тия балони

Коментар

• Днес май откъснахме 20.69
          Let's talk about sex.

Коментар

• Да не съжаляваш като го измяташ утре на таргета. Съмняваме че ще повтори движението на МОНБАТ след ИПО-то му. Няма никакъв аналог знам но просто така си мисля. УСПЕХИ...
            Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
              Въх не думай !!!Добре че се заредих с Енемони и аз га бяа евтини.
              indianetz, koe e dobre-to? nqma li da gi prodawash, nqmash li si i ti "target" ? Weche si naprawil celi 20%? indianska rabota.

Как ва утре ко ша прая само да рипне малко нагоре и съм го измятъл туй Енемонче.Кой иска да чака я си имам таргет.

Коментар

• Въх не думай !!!Добре че се заредих с Енемони и аз га бяа евтини.
                indianetz, koe e dobre-to? nqma li da gi prodawash, nqmash li si i ti "target" ? Weche si naprawil celi 20%? indianska rabota.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cashe
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Как мислите утре ще има ли ЪП или тая Енемона ша я върнат там дет и е цената около ИПО-то??
                  Поне 3% е нагоре утре Енемоната., обещавам.

Въх не думай !!!Добре че се заредих с Енемони и аз га бяа евтини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Как мислите утре ще има ли ЪП или тая Енемона ша я върнат там дет и е цената около ИПО-то??
                    Поне 3% е нагоре утре Енемоната., обещавам.

Коментар

• Как мислите утре ще има ли ЪП или тая Енемона ша я върнат там дет и е цената около ИПО-то??

Коментар

• за да погълнат или да се слеят с кункуренцията .

Коментар

• jobs.bg/f422116

хмм!Такъв човек за какво им е ?
                          Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от petia97
                            според мен ще има кратък застой около цена 21 лв и после пак плавно нагоре докато излязат някакви положителни индикации и акцията се изстреля нагоре.
                            може и да не е толкова кратък - зависи колко време ще трябва на "инвеститорите" да осребрят участието си тук и да се разкарат. За всички ни е по-добре така - те ще излязат на кеш, останалите ще си чакаме таргета. За мен е безумие да се продава на тази, освен ако не си видял перспективи другаде. Само заради ЕНМ от началота на годината съм на +, въпреки всички спадове и съм избил около 40% от връщането от Октомври по всичките си позиции. Като ударим 25 вече ще съм жус
                            Естествено не е препоръка, всеки сам решава как и колко да се набута
                            Хайде весел уикенд и умната, аз пак отлитам на ски
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• според мен ще има кратък застой около цена 21 лв и после пак плавно нагоре докато излязат някакви положителни индикации и акцията се изстреля нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от the investor
                                Първоначално изпратено от Myth_72
                                Първоначално изпратено от trola
                                Първоначално изпратено от Грую Груев
                                Как е чакаме ли ЕНМ под 20,а
                                Така и много хора не схванаха основните причини за поскъпването - акцията е почти уникална за България, работи в изключително перспективен бранш, тук няма нито един голям пакет (ако не мислим, че пакет от 30 000 акции е голям, щото толкова минават през борсата всеки ден) и най-важното няма никакви чужденци
                                А щях да забравя - като пробием и 21, няма да има и никакви дребни душички смятащи 10% печалба за върха на сладоледа, така че пътя към 25 ще е напълно свободен. Все пак нивото от 21 ще е сложничко за пробиване (освен ако не се намеси някой голям), на бавно и полека до седмица и това ще стане. А когато на следващото обновяване на индексите (щот това вече го изпуснахме) Енемоната влезе и в 2 от индексите + ХETRA-та, е тогава вече може и да продам част от пакета си. С останалия пакет ще чакам 50-ка, ако до тогава не съм си вдигнал таргета.
                                Успех на всички, най-вече на продаващите - без Вашето излизане, акцията няма как да се изстреля, Вие е сте нейното гориво, за което искрено Ви благодаря.
                                Не е препоръка за покупко-продажба, авторът има достатъчно акции, а и виното му е замотало главата и не знае какви ги драска
                                такива изказвания имаше преди 2 месеца в темата за Трейс последиците ги видяхме
                                Интересно ми е какви са последиците? Акцията е все още с 60% отгоре от тази на ИПО-то, нещо друго имаш ли да кажеш?

Извинявай ама къде ги видя тези 60% отгоре??? Или пък само на мен са ми продали на 16.80, а на теб са ти продали на около 14 по твойте сметки!!! В тези среди съм лаик, ама като виждам такива коментари и не се сдържам да отговарям! А смятай малко повече! Или си купи калкулатор! :-)
                                Става въпрос за Трейс.

Коментар

Working...
                                X