If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не съжаляваш като го измяташ утре на таргета. Съмняваме че ще повтори движението на МОНБАТ след ИПО-то му. Няма никакъв аналог знам но просто така си мисля. УСПЕХИ...
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
според мен ще има кратък застой около цена 21 лв и после пак плавно нагоре докато излязат някакви положителни индикации и акцията се изстреля нагоре.
може и да не е толкова кратък - зависи колко време ще трябва на "инвеститорите" да осребрят участието си тук и да се разкарат. За всички ни е по-добре така - те ще излязат на кеш, останалите ще си чакаме таргета. За мен е безумие да се продава на тази, освен ако не си видял перспективи другаде. Само заради ЕНМ от началота на годината съм на +, въпреки всички спадове и съм избил около 40% от връщането от Октомври по всичките си позиции. Като ударим 25 вече ще съм жус
Естествено не е препоръка, всеки сам решава как и колко да се набута
Хайде весел уикенд и умната, аз пак отлитам на ски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Как е чакаме ли ЕНМ под 20,а
Така и много хора не схванаха основните причини за поскъпването - акцията е почти уникална за България, работи в изключително перспективен бранш, тук няма нито един голям пакет (ако не мислим, че пакет от 30 000 акции е голям, щото толкова минават през борсата всеки ден) и най-важното няма никакви чужденци
А щях да забравя - като пробием и 21, няма да има и никакви дребни душички смятащи 10% печалба за върха на сладоледа, така че пътя към 25 ще е напълно свободен. Все пак нивото от 21 ще е сложничко за пробиване (освен ако не се намеси някой голям), на бавно и полека до седмица и това ще стане. А когато на следващото обновяване на индексите (щот това вече го изпуснахме) Енемоната влезе и в 2 от индексите + ХETRA-та, е тогава вече може и да продам част от пакета си. С останалия пакет ще чакам 50-ка, ако до тогава не съм си вдигнал таргета.
Успех на всички, най-вече на продаващите - без Вашето излизане, акцията няма как да се изстреля, Вие е сте нейното гориво, за което искрено Ви благодаря.
Не е препоръка за покупко-продажба, авторът има достатъчно акции, а и виното му е замотало главата и не знае какви ги драска
такива изказвания имаше преди 2 месеца в темата за Трейс последиците ги видяхме
Интересно ми е какви са последиците? Акцията е все още с 60% отгоре от тази на ИПО-то, нещо друго имаш ли да кажеш?
Извинявай ама къде ги видя тези 60% отгоре??? Или пък само на мен са ми продали на 16.80, а на теб са ти продали на около 14 по твойте сметки!!! В тези среди съм лаик, ама като виждам такива коментари и не се сдържам да отговарям! А смятай малко повече! Или си купи калкулатор! :-)
Коментар