IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво общо има с Енемона ?

Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
    01.08.2014 Информационно съобщение
    http://www.kznpp.org/index.php?lang=...fers_per_page=

На база на договореностите, постигнати в процеса на преговорите, между „АЕЦ Козлодуй” ЕАД, американската компания „Уестингхаус Електрик Къмпани“ ЛЛС и „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности” ЕАД е подписано Акционерно споразумение за сътрудничество при изграждането на нова ядрена мощност на площадката на атомната централа.
    Съгласно решение от заседание на Министерски съвет от 30.07.2014 г., Акционерното споразумение ще влезе в сила след като бъде одобрено от следващото правителство.

Коментар

• 01.08.2014 Информационно съобщение
      http://www.kznpp.org/index.php?lang=...fers_per_page=

На база на договореностите, постигнати в процеса на преговорите, между „АЕЦ Козлодуй” ЕАД, американската компания „Уестингхаус Електрик Къмпани“ ЛЛС и „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности” ЕАД е подписано Акционерно споразумение за сътрудничество при изграждането на нова ядрена мощност на площадката на атомната централа.
      Съгласно решение от заседание на Министерски съвет от 30.07.2014 г., Акционерното споразумение ще влезе в сила след като бъде одобрено от следващото правителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Едва около 10% от дупкатаГолемите пари от там ги разделиха Минстрой и Евробилд
        10% да симулираш дейност .100 милки за нищо никак не са малко.По важното е къде са сега тия пари .Абе все кармъзъ компании в копането на голямата дупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Не ги знам какво строят ама ми изглеждат хлъзгави.Май и те бяха от тия дето копаха години наред дупката за реактора и в тая дупка изчезна милиард до колкото си спомням.Въобще тия кармазъ компании вяра им нямам.То всъщност времето показа.
          Едва около 10% от дупкатаГолемите пари от там ги разделиха Минстрой и Евробилд

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
            Ами казват, че строят не само у нас, но и в Европа предимно
            Не ги знам какво строят ама ми изглеждат хлъзгави.Май и те бяха от тия дето копаха години наред дупката за реактора и в тая дупка изчезна милиард до колкото си спомням.Въобще тия кармазъ компании вяра им нямам.То всъщност времето показа.

Коментар

• Ами казват, че строят не само у нас, но и в Европа предимно

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              От самото начало тая артия не ме кефеше нещо.Подобно на ктб прибра парите на хората чрез разните му финдове и сега само сори ще има да вземате.Бесепарски схеми само се разиграват.Тия не ги виждам въобще на пазара.Кво строят не знам.

Коментар

• От самото начало тая артия не ме кефеше нещо.Подобно на ктб прибра парите на хората чрез разните му финдове и сега само сори ще има да вземате.Бесепарски схеми само се разиграват.Тия не ги виждам въобще на пазара.Кво строят не знам.

Коментар

Тая Енемона стана голям Дръвчо.Паднаха червените от власт и глътна вода удави се .
                  Вожде,струва ми се,че изненада ще има още с одитирания консолидиран отчет

Коментар

Тая Енемона стана голям Дръвчо.Паднаха червените от власт и глътна вода удави се .
                    може да е глътнала вода за да се подсили....знае ли човек

Коментар

• Тая Енемона стана голям Дръвчо.Паднаха червените от власт и глътна вода удави се .

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
                        май някой пък пробва да я докара под два лева. Въпросът е тия, дето нямаме вътрешна информация, можем ли някакси да се възползваме ....
                        Да може да си купите на 2 лева утре

Не е препоръка за ПК на ЦК ......вече нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Батя много хвалеше, ама сега да не каже че е излезъл...
                          Той каза, че отдавна е продал привилегированите акции. Според мен всичко ще се изясни с отчета за 3 тримесечие - дали вече са потънали окончателно или се почнали да изплуват.

Коментар

• Батя много хвалеше, ама сега да не каже че е излезъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Някой ама много много се страхува да не иде цената явно под 2 кинта защото там дебне бомбата със закъснител по неволя ...и с цената явно на всякакви методи пазарува верно по неволя

Не е препоръка за ПК на ЦК
                              май някой пък пробва да я докара под два лева. Въпросът е тия, дето нямаме вътрешна информация, можем ли някакси да се възползваме ....

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                С тези многото репа,пазарува си по неволя
                                Някой ама много много се страхува да не иде цената явно под 2 кинта защото там дебне бомбата със закъснител по неволя ...и с цената явно на всякакви методи пазарува верно по неволя

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X