Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
01.08.2014 Информационно съобщение
http://www.kznpp.org/index.php?lang=...fers_per_page=
На база на договореностите, постигнати в процеса на преговорите, между „АЕЦ Козлодуй” ЕАД, американската компания „Уестингхаус Електрик Къмпани“ ЛЛС и „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности” ЕАД е подписано Акционерно споразумение за сътрудничество при изграждането на нова ядрена мощност на площадката на атомната централа.
Съгласно решение от заседание на Министерски съвет от 30.07.2014 г., Акционерното споразумение ще влезе в сила след като бъде одобрено от следващото правителство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЕдва около 10% от дупкатаГолемите пари от там ги разделиха Минстрой и Евробилд
.100 милки за нищо никак не са малко.По важното е къде са сега тия пари
.Абе все кармъзъ компании в копането на голямата дупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе ги знам какво строят ама ми изглеждат хлъзгави.Май и те бяха от тия дето копаха години наред дупката за реактора и в тая дупка изчезна милиард до колкото си спомням.Въобще тия кармазъ компании вяра им нямам.То всъщност времето показа.Големите пари от там ги разделиха Минстрой и Евробилд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеАми казват, че строят не само у нас, но и в Европа предимно
Коментар
-
Ами казват, че строят не само у нас, но и в Европа предимно
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт самото начало тая артия не ме кефеше нещо.Подобно на ктб прибра парите на хората чрез разните му финдове и сега само сори ще има да вземате.Бесепарски схеми само се разиграват.Тия не ги виждам въобще на пазара.Кво строят не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая Енемона стана голям Дръвчо.Паднаха червените от власт и глътна вода удави се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая Енемона стана голям Дръвчо.Паднаха червените от власт и глътна вода удави се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениемай някой пък пробва да я докара под два лева. Въпросът е тия, дето нямаме вътрешна информация, можем ли някакси да се възползваме ....
Не е препоръка за ПК на ЦК ......вече нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатя много хвалеше, ама сега да не каже че е излезъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНякой ама много много се страхува да не иде цената явно под 2 кинта защото там дебне бомбата със закъснител по неволя ...и с цената явно на всякакви методи пазарува верно по неволя
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеС тези многото репа,пазарува си по неволя
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
Коментар