Бъркаш се нещо приятелче. Аз бях един от млкото хора, които твърдяха, че акцията много трудно ще стане 30 кинта както всички се надяваха. Че и даже ми се смяха че продавам на 20. Не че след това позициите, в които ги хкарах не паднаха де. :wink:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от NikolaАз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.
Всъщност, на такива ИПО-та като Зърнени Храни, Енемона и Железопътна инфраструктура, сметките трябва да се правят с голям дискаунт на очакванията на мениджмънта, защото в общия случай купуваш, акция с почти нищо и трябва да вярваш на мажоритаря,че ще изпълни чудесата които е обещавал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaАз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.
Всъщност, на такива ИПО-та като Зърнени Храни, Енемона и Железопътна инфраструктура, сметките трябва да се правят с голям дискаунт на очакванията на мениджмънта, защото в общия случай купуваш, акция с почти нищо и трябва да вярваш на мажоритаря,че ще изпълни чудесата които е обещавал.
Присъединявам се за останалото, защото основно като цяло, на борсата 2007 търгувахме очаквания, които се пренесоха за почти всяко дружество. А мисля, че не всяко ще може да си ги оправдае, което е и повече от нормално на фона, на това което става вече из целия свят.
Коментар
-
Така е. Но Зрънчо падна под справедлива стойност. Естествено само по мое лично мнение. Каолин, Албена и Зрънчо е истината в момента. За всичко друго трябва да се случи нещо. Като проекти (Енемона, инфраструктура) например.
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaАко дискаутнем очакванията на мениджънта с 30%. На 7 лева Енемона е добра инвестиция.
Коментар
-
Anton Chigurh
Ако дискаутнем очакванията на мениджънта с 30%. На 7 лева Енемона е добра инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от маркиз дьо КарабасПървоначално изпратено от Borsalinoновия Монбат? Това не звучи никак обнадеждаващо...
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...hlight=#776838
А тук цената наистина гони Монбат... по пързалката надолу...
PS Обожавам котараци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаТук мисла че за ся оформихме дъно на 15.30 ма ша видим дъл съм прав
tashaci tuk sa nabalbukah
nalapal sam se na 17,50Тази компания след време ще е новия Монбат
Аз днес лапнах малко бройки за спорта ама се услушвам и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantomasОколо 10-10.177- ще е нивото , защото текат ОГРОМНИ обратни изкупувания !
"..Това ли беше най-перспективната акция за 2008г., посочена от повечето брокери в началото на годината..?.."
Просто Всички, ама всички се "оляха"....30 пъти презаписване и смешен плач.
А аз гледах спокойно отстрани и се чудех на акъла на балъците. Просто предугаждах, че ще удари моят час. Защо да купувам нещо за 16.80 като мога след време да го взема за 1-2 лева? Не е препоръка за нищо. А къде е Valuator, който даваше съвети на бунаците как да изгубят парите си?
Коментар
Коментар