IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъркаш се нещо приятелче. Аз бях един от млкото хора, които твърдяха, че акцията много трудно ще стане 30 кинта както всички се надяваха. Че и даже ми се смяха че продавам на 20. Не че след това позициите, в които ги хкарах не паднаха де. :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Аз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.

Всъщност, на такива ИПО-та като Зърнени Храни, Енемона и Железопътна инфраструктура, сметките трябва да се правят с голям дискаунт на очакванията на мениджмънта, защото в общия случай купуваш, акция с почти нищо и трябва да вярваш на мажоритаря,че ще изпълни чудесата които е обещавал.
      Абе Никола ногу са взе насериозно а и хората подвеждаш! Кога ги пазари по 19 лева енемонките помниш ли ? След това те 17 станаха! А след това на 20 не са одили. То верно, че тука никой нема губещи позиции ама са уляхте да купувате дъна и да продавате върхове.

Коментар

Аз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.

Всъщност, на такива ИПО-та като Зърнени Храни, Енемона и Железопътна инфраструктура, сметките трябва да се правят с голям дискаунт на очакванията на мениджмънта, защото в общия случай купуваш, акция с почти нищо и трябва да вярваш на мажоритаря,че ще изпълни чудесата които е обещавал.
        И при мен така се получи, на 21.
        Присъединявам се за останалото, защото основно като цяло, на борсата 2007 търгувахме очаквания, които се пренесоха за почти всяко дружество. А мисля, че не всяко ще може да си ги оправдае, което е и повече от нормално на фона, на това което става вече из целия свят.

Коментар

Така е. Но Зрънчо падна под справедлива стойност. Естествено само по мое лично мнение. Каолин, Албена и Зрънчо е истината в момента. За всичко друго трябва да се случи нещо. Като проекти (Енемона, инфраструктура) например.

Коментар

• Аз за щастие тук продадох всичко на цени над 20 кинта. Компанията ми харесва, обаче докато не видя нещата от проспекта във формите на КФН над 10 не заслужава тази акция.

Коментар

Ако дискаутнем очакванията на мениджънта с 30%. На 7 лева Енемона е добра инвестиция.
              Ако се съобразим със ситуацията на пазара моята справедлива стойност е даже 5.5 лв. Държа да отбележа, че имам купени Енемонки на 16 лв. повечето от които не успях да шътна. Т.е. не се превръщам в апокалиптик, просто калкулирам сериозността на положението. Уви, признавам си, че не очаквах то да е толкова сериозно.

Коментар

• Ако дискаутнем очакванията на мениджънта с 30%. На 7 лева Енемона е добра инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Тази акция е готова за космодрума в Байконур.

Коментар

• Енемона както се сурна по пързалката нищо чудно да стигне до левче далеч по рано отколкото бях предвидил. Не е препоръка за инвевстиционни решения а само лични умотворения.

Коментар

• Първоначално изпратено от маркиз дьо Карабас
                      Първоначално изпратено от Borsalino
                      новия Монбат? Това не звучи никак обнадеждаващо...
                      Откакто не съжаляваш, че си послушал жената и тъщата!, вече ставаш мъдър (принципно!)
                      Ваше високоблагородие, обратното е, съжалявам, че не съм ги послушал:

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...hlight=#776838

А тук цената наистина гони Монбат... по пързалката надолу...

PS Обожавам котараци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                        Откакто не съжаляваш, че си послушал жената и тъщата!, вече ставаш мъдър (принципно!)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Първоначално изпратено от pesho777
                          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Тук мисла че за ся оформихме дъно на 15.30 ма ша видим дъл съм прав

tashaci tuk sa nabalbukah

nalapal sam se na 17,50
                          Нищо ти няма спокойно Тази компания след време ще е новия МонбатАз днес лапнах малко бройки за спорта ама се услушвам и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                            Около 10-10.177- ще е нивото , защото текат ОГРОМНИ обратни изкупувания !
                            "..Това ли беше най-перспективната акция за 2008г., посочена от повечето брокери в началото на годината..?.."
                            Просто Всички, ама всички се "оляха"....
                            30 пъти презаписване и смешен плач. А аз гледах спокойно отстрани и се чудех на акъла на балъците. Просто предугаждах, че ще удари моят час. Защо да купувам нещо за 16.80 като мога след време да го взема за 1-2 лева? Не е препоръка за нищо. А къде е Valuator, който даваше съвети на бунаците как да изгубят парите си?

Коментар

• Да видим и утре пък да купим ли малко ???

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
                                Кво стана с тая МОНКА е!
                                Ми питай Мони ...
                                офф те пък го баннаха .. !
                                Нищо не препоръчвам!

Коментар

Working...
                                X