IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз казвам, че тоя анализатор е пишман анализатор, ма кой да вдява
    в анализа му никъде не фигурират варантите, демек анализа му и за пукната акция не става

Коментар

• Проспекта си е важен, само пишман инвеститорите не четат проспекти а инвестират по слухове и спекулации от форумите. Баламите преди купуваха водени от врясъците да се купуват компании на ПЕ50 сега вярват на крясъците при ПЕ5 да се продава. Пенсиите само това и чакат. Що ли си мисля че ако всички искат тука привилегированите накрая ще потриват доволно тези дето хем са купили евтино обикновените акции от баламите хем правата са у тях. При хима се срина целия пазар барабар с двете им акции. Ама който не чете и смята а "инвестира" по форумни препоръки никой не му е виновен ... А пенсиите само чакат да си пуснете енемоните утре евтино за да запишат после и привилигированите по право без да ви ги плащат - с един куршум два заека па даже с варантите и правата за тях зайците стават тамън тройка ... хеттрик отвсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Мдааааааа изглежда че ша очакваме пързалка
        Aba червенокожи ..след като изпуших фаса на мира ...тъз вечер ми каза джагатайският дух от Буркина Фасо .....че пързалката мое и да е обърната ...демек катурната ....ма ши виим ..мое и да са окаеш прав ..и да е нормална пързалка ...а вие найлончето приготвихте ли си ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Мдааааааа изглежда че ша очакваме пързалка
          Това ще се види , я кажи Маниту какво казва, вождовете тук бива ли ги ?

Коментар

• Мдааааааа изглежда че ша очакваме пързалка

Коментар

• Re: Нещо не схващам логиката

[quote="Мечка"]
              Първоначално изпратено от анализаторът
              Така де, по-добре привилегировани, според мен
              ако имах ЕНМ веднага сел на обикновените
              като цената се спаружи ще си купувам права за привилегированите по 0,1 ст.
              и ще имам дивидент от 1 лв. на година, цена по-висока от обикновените + задължително конвертиране на 7-та година (дотогава 7 лв. напред спрямо обикновените от дивидента

А ако цената не се спаружи?
              Привилегированите са си далавера, но има и по-далаверски позиции

не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Силвия
                Ще каже проспектът.
                И ще бъдат вероятно "обикновени",а не "обикновенни".......
                е сори де спи ми се в тоя мрачен ден!

Коментар

Ами най-вероятно ще я крепят но до кога-като мине емисията къде ще иде цената-всички видяхме какво стана с Хима.

Коментар

• Ще каже проспектът.
                    И ще бъдат вероятно "обикновени",а не "обикновенни".......

Коментар

• привилегированите ще могат ли да се конвертират в обикновенни по всяко време до седмата година?

Коментар

[quote="анализаторът"]Така де, по-добре привилегировани, според мен
                        и ще имам дивидент от 1 лв. на година, цена по-висока от обикновените + задължително конвертиране на 7-та година (дотогава 7 лв. напред спрямо обикновените от дивидента

Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Така де, по-добре привилегировани, според мен

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Първоначално изпратено от Newsreader
                          По тази логика баламурници са тези, които имат обикновени акции, а не тези, които биха си купили привилегировани, защото 10% са си 10% - т'ва и банките не ти го дават. Освен това имаш гарантиран ликвидационен дял, така че за какви надежди говорим...

Първоначално изпратено от upuke
                          Мажоритарят ще е щастлив, че баламурниците са му дали 9,92 млн. лв. Хепиенд
                          И защо смяташ,че ще са баламурници?
                          Ако имаш свободни пари,си правиш 10% годишно и винаги можеш да си вземеш парите.Кой в момента ти предлага това?
                          Баламурниците записваха и на цените от IPO-то, на доста по-високи цени, с такива надежди, а сега им размиват дела..... и даже с дивидента по привилигерованите ще се намаля печалбата на common stock, схващате ли колко тежко става

после ще сложат варанти, конвертируеми облигации и какво ли не
                          само да има кандидати да им дават пари, по възможност десетки милиони

Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

Коментар

• Нещо не схващам логиката

По тази логика баламурници са тези, които имат обикновени акции, а не тези, които биха си купили привилегировани, защото 10% са си 10% - т'ва и банките не ти го дават. Освен това имаш гарантиран ликвидационен дял, така че за какви надежди говорим...

Първоначално изпратено от upuke
                            Мажоритарят ще е щастлив, че баламурниците са му дали 9,92 млн. лв. Хепиенд
                            И защо смяташ,че ще са баламурници?
                            Ако имаш свободни пари,си правиш 10% годишно и винаги можеш да си вземеш парите.Кой в момента ти предлага това?
                            Баламурниците записваха и на цените от IPO-то, на доста по-високи цени, с такива надежди, а сега им размиват дела..... и даже с дивидента по привилигерованите ще се намаля печалбата на common stock, схващате ли колко тежко става

после ще сложат варанти, конвертируеми облигации и какво ли не
                            само да има кандидати да им дават пари, по възможност десетки милиони

Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                              първо ще има имплозия заради такива анализатори, след това ще има експлозия ;-)

Ко ша рече туй Бой че не ми е ясно.Да вервам ли че ша предположението ми за дърта пързалка мой са сбъдне

Коментар

• първо ще има имплозия заради такива анализатори, след това ще има експлозия ;-)

Коментар

Working...
                                X