If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не се реших да си купя от привилигированите, макар перспектиите (поне на хартия) да са повече от отлични - ще почакам да излязат на реалния пазар (на по-ниска цена, естествено, пък ако са ми скъпи - ами ще си гоня друга ракета - поне това научих от борсовата търговия - никога да не "тичам" след акция - ако стане-стане, ако не - търсим нещо друго.
Успех на всички тук, аз съм с много добри спомени от кака Мони и тийнейджърския й период .Дано вече да не е станала леля, та заради това да я отбягват - и аз не си падам геронтофил
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Определено представянето на Енемона не е на ниво. Толкова малко акции да се запишат не говори никак добре.
Любопитно ми е обаче дали не съществува възможност при която част от правата които не са се търгували днес да бъдат записани от някой? Определено емисията не беше никак малка за бг стандартите и можеше да привлече вниманието на някой по голям (ако този някой намира предложеното за изгодно). Оттука нататък следва да се разбере дали заявилите акциите ще платят за тях и ако го направят за какво ще се използват средствата от компанията. Все пак 13 млн.лв не са никак малко, но са сравнително по-малко от това което се очакваше да бъде събрано с тази емисия.
И все пак успех и на малкото решили се да инвестират тук
Само 56 828 права се купиха на аукциона... на минималната възможна цена 0.001 лв, разбира се.
Сега идва трудната задача: Централния депозитар да разпредели 57 лв. между притежателите на 7750000 права :-D
Задачата не е трудна - да ги дадат на мажоритарите на "Малкия БЕХ", та да си купят студена вода, може и Ломско(то все тая), та да си пийнат и да си спомнят, че като сами не си записаха правата, другите не са по-будали от тях!!!
+++
ДА не говорим колко анализатора ) и статии си платиха )
И съм сигурен, че повечето от продадените права по време на търговията с права са били техни!!! Особено в началото, като бяха по-скъпички!!! И как мислят да стане тая работа?!? Пък може и съвсем да са свършили паричките!!? Или да си ги пазят, за наша сметка?!!
Само 56 828 права се купиха на аукциона... на минималната възможна цена 0.001 лв, разбира се.
Сега идва трудната задача: Централния депозитар да разпредели 57 лв. между притежателите на 7750000 права :-D
Задачата не е трудна - да ги дадат на мажоритарите на "Малкия БЕХ", та да си купят студена вода, може и Ломско(то все тая), та да си пийнат и да си спомнят, че като сами не си записаха правата, другите не са по-будали от тях!!!
Не са длъжни да си записват правата, НО са длъжни да се държат коректно с миноритарните си СЪДРУЖНИЦИ. Нека Прокопиеви се съберат на един семеен съвет и да вземат предвид факта, че МАЛОУМНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ГИ НЯМА И СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА. Направете така, че акциите ви да поскъпнат и желаещи за съакционери няма да липсват. Но поскъпване може да има само ако си промените тертипа на поведение. Бъдете слуги на акционерите а не се правете на тяхни господари!
Те не са длъжни да си записват правата, но няма как да ме накарат да им повярвам, след като сами не си вярват!!!
+++
ДА не говорим колко анализатора ) и статии си платиха )
Не са длъжни да си записват правата, НО са длъжни да се държат коректно с миноритарните си СЪДРУЖНИЦИ. Нека Прокопиеви се съберат на един семеен съвет и да вземат предвид факта, че МАЛОУМНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ГИ НЯМА И СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА. Направете така, че акциите ви да поскъпнат и желаещи за съакционери няма да липсват. Но поскъпване може да има само ако си промените тертипа на поведение. Бъдете слуги на акционерите а не се правете на тяхни господари!
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар