IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задава ли се политическа криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metala
    браво,инвестмент!!!какво позитивно мислене!мразя комунягите,но обичам страната си,затова не искам хаос!!!а,мисълта,че си по умен и далновиден от страните от ес сигурно е приятна,но надали е вярна.....
    Всеки има право да няма вкус .....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Може ли някой да ми обясни какво влага в понятията "комуняга" и "комунизъм")))
      По моите разбирания в България дори социалистите са капиталисти))))
      Комунизъм - утопично учение. Много е красиво но е практически неприложимо.
      Комуняга - долен демагог който с користна цел пропагандира гореспоменатото утопично учение зада се докопа до власта. Целта е да изсмуква ресурсите на обществото под благовидния предлог че създава и стопанисва общонародна собственост.

БСП е партия на точно този тип негодяи които доизглозгват останките от социалистическата икономика. В този смисъл те формално изглеждат капиталисти но всъщност са едни мършояди.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        Може ли някой да ми обясни какво влага в понятията "комуняга" и "комунизъм")))
        съни(тя),ти да не си на 12 години,та не знаеш какво е комуняга???или се правиш?

Коментар

• Може ли някой да ми обясни какво влага в понятията "комуняга" и "комунизъм")))

Коментар

• браво,инвестмент!!!какво позитивно мислене!мразя комунягите,но обичам страната си,затова не искам хаос!!!а,мисълта,че си по умен и далновиден от страните от ес сигурно е приятна,но надали е вярна.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Койота
              investment и FinGuru

вие мислите като партиини активисти , не като инвеститори.
              Чудя се какво правите в този форум!!!
              Не знам за колегата FinGuru, но аз отдавна не мисля като инвеститор. Доста години пробвах да бъда такъв. И се убедих, че повче ме кефи да съм спекулант ...... затова искам хаос ..... И ще има. Я състресение на пазара на недвижимости, я глобалното затопляне, я нещо друго .... да не продължавам до безкрай.... Но бъдещето на България в ЕС въобще не е безоблачно ..... А смея да твърдя дори на ЕС.

Коментар

• investment и FinGuru

вие мислите като партиини активисти , не като инвеститори.
                Чудя се какво правите в този форум!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от investment
                  Първоначално изпратено от markov
                  Който и да управлява все тая ....важно е да има стабилност. Пътят на България е предначертан и няма много възможност за шикалкавене.
                  Участниците в управляващата коалиция нямат интерес да минават в опозиция , така че не очаквам промени.

п.п.
                  Който и да управлява , като бърка в меда винаги си ближе пръстите......не се заблуждаваите така е по цял свят.
                  Аз пък не искам да има стабилност. Искам хаос. Стабилността е в интерес на комунистите и разните други утрепки. Искам разбъркване на картите ......
                  Абсолютно съм съгласен с investment! Приемането в НАТО и ЕС беше една индулгенция за комунистите и ченгетата, която е равносилна на предателство спрямо справедливостта, човешките права и демократичните ценности! Да не говорим колко кървави комунистически пари се изпраха срещу комисионни в западния демократичен и морален свят!

ИСКАМЕ ЦАРСТВО НА ХАОСА! ТАМ Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ И НАШЕТО НОВО НАЧАЛО!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                    Който и да управлява все тая ....важно е да има стабилност. Пътят на България е предначертан и няма много възможност за шикалкавене.
                    Участниците в управляващата коалиция нямат интерес да минават в опозиция , така че не очаквам промени.

п.п.
                    Който и да управлява , като бърка в меда винаги си ближе пръстите......не се заблуждаваите така е по цял свят.
                    Напълно съм съгласен, и като продължение да припомня, че България отлепи от дъното, когато кабинетите (добри, лоши) започнаха да карат четиригодишни мандати!!!

Инвеститорите по презумпция искат сигурност, защото имат какво да губят от хаос и промяна на статуквото

Коментар

• нЕ СТАНАТ ЛИ ОЩЕ ПО -ДЯСНО МИСЛИЩи КОМУНИСТИТЕ ,ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov

п.п.
                        Аз пък не искам да има стабилност. Искам хаос. Стабилността е в интерес на комунистите и разните други утрепки. Искам разбъркване на картите ......

Коментар

• Първоначално изпратено от FinGuru
                          Еми толкова по-зле за тях investment, ако не се усетят накъде духа вятъра и че така не бива, както правят те! Ето че пенсионерите-гласоподаватели на БСП-то ги натакова вече олигархията с ниските пенсии, скапаното здравеопазване и акциза върху ракията!

Въпрос на време е и средното поколение БеСеПари и внучките и внуците да бъдат натаковани! Нещата вървят в стройна аритметична прогресия! Който няма акъл обаче има яко селско дупе!
                          Аз не мисля, че има нещо лошо в "яко селско дупе". Навремето Стамболийски май беше казвал "Селяни, бийте гражданята". И е бил много прав. Но комунистите с тяхните заводи са изтикали насила хората от селата в панелните гета. Естествено това вече е необратим процес и едва ли са много хората, които имат две поколения назад живяли в някой град. Както и да е...... А за внуците....лично аз си мисля, че таз държава е обречена на комунистите.

Коментар

• Който и да управлява все тая ....важно е да има стабилност. Пътят на България е предначертан и няма много възможност за шикалкавене.

п.п.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Еми толкова по-зле за тях investment, ако не се усетят накъде духа вятъра и че така не бива, както правят те! Ето че пенсионерите-гласоподаватели на БСП-то ги натакова вече олигархията с ниските пенсии, скапаното здравеопазване и акциза върху ракията!

Въпрос на време е и средното поколение БеСеПари и внучките и внуците да бъдат натаковани! Нещата вървят в стройна аритметична прогресия! Който няма акъл обаче има яко селско дупе!

Коментар

• Първоначално изпратено от FinGuru
                                Ха дано да има криза чул те Господ!

Избори до дупка искаме докато не се изрине до дъно тая помиярско-тинявеста комунистическо-ченгесарско-грабителска-доганска олигархия!

Верно е че първоначално ще ядем дървото, но изрежем ли тумора ще сме 100-кратно по-добре, нормални и свободни хора с бъдеще!

Уви шансовете са това са минимални на този етап!
                                Много си прав колега. Ама не всички го искат, защо са децата и внуците на "тая помиярско-тинявеста комунистическо-ченгесарско-грабителска-доганска олигархия"!

Коментар

Working...
                                X