IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде честита 13-ка Съмнявам се да е фатална

Коментар

• По темата за фронт офисите - в интерес на истината има и компетентни служители... Поне в офисите в Лозенец и София Сити Център има хора, които си разбират от работата, или най-малкото полагат добронамерени усилия. Разбира се, те са наред с онези другите, които решават да ти обърнат внимание, чак като видят баланса по сметката ти... Нищо кой знае колко по-различно от другите банки, но поне аз за сега не съм се сблъсквал с фрапиращо поведение.

Както се казва, just my 2 cents.

Коментар

• Re: да де да

Първоначално изпратено от PeterNK
        Първоначално изпратено от tedi79
        Първоначално изпратено от n_penkov_bg
        Да знам ги всичките тия неща, кое за какво е. Избяга темата, май!
        Наистина избяга темата май, но все пак да споделя и аз нещо off topic...
        Клонът на Булбанк на Стамболийски - преди известно време ми се наложи да обяснявам на една служителка там за съществуването на една услуга, за която тя не беше и чувала (тази услуга беше листната на началната страница на банката по това време). Помолих я да влезе на сайта на банката за която работи, но тя отказа под предтекст че "нямам време да се занимавам с това", естествено последва скандал и т.н.
        Както и да е, обратно по темата - кога мислите ще пробием фаталната 13-ка:-)???
        Русото симпатично девойче е било предпогам. Много му е кофти отношението - снисходително и показващо досада ... за това пък доста неефективно и леко некомпетентно : )
        Баш то, да - като влезеш от входа в дясно...:-)... много е зле, сигурно и ти си патил:-). Както и да е.. за ПИБ - ще дебелеем ли другата седмица? :-)

Коментар

Първоначално изпратено от tedi79
          Клонът на Булбанк на Стамболийски - преди известно време ми се наложи да обяснявам на една служителка там за съществуването на една услуга, за която тя не беше и чувала (тази услуга беше листната на началната страница на банката по това време). Помолих я да влезе на сайта на банката за която работи, но тя отказа под предтекст че "нямам време да се занимавам с това", естествено последва скандал и т.н.
          Русото симпатично девойче е било предпогам. Много му е кофти отношението - снисходително и показващо досада ... за това пък доста неефективно и леко некомпетентно : )

Коментар

• пуснаха, пуснаха - продадоха папир за много ниска стойност

Коментар

• Нямам спомен Иво и Цеко да са пуснали гювеч на някого, ама ме кефят - големи акули са

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                Надувайте балона да мине CHIM по капитализация. Малко му остана
                BGold, никой не може да подпира земята, тя сама образува планини и върхове

Коментар

• Да, тук промоцията скоро ще свърши.

Коментар

• Raifaizen sto ste podpirat, rabotata e qsna

Коментар

• Надувайте балона да мине CHIM по капитализация. Малко му остана

Коментар

• Опа,изтървахме козите!
                        МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Явно вчера беше деня за пълнене. Всички се точихме за днес и нормално тренда да се обърна. Много ме надкачвате, че се наложи да обирам. Поне маржа в момента е малък.

Коментар

Коментар

• да де да

Коментар

• bankata e za spestqvaniq, borsata e za investicii tova sa dve mnogo razlichni nesta (razlichavat se po risk i dohodnost)

Коментар

Working...
                                X