If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
По темата за фронт офисите - в интерес на истината има и компетентни служители... Поне в офисите в Лозенец и София Сити Център има хора, които си разбират от работата, или най-малкото полагат добронамерени усилия. Разбира се, те са наред с онези другите, които решават да ти обърнат внимание, чак като видят баланса по сметката ти... Нищо кой знае колко по-различно от другите банки, но поне аз за сега не съм се сблъсквал с фрапиращо поведение.
Да знам ги всичките тия неща, кое за какво е. Избяга темата, май!
Наистина избяга темата май, но все пак да споделя и аз нещо off topic...
Клонът на Булбанк на Стамболийски - преди известно време ми се наложи да обяснявам на една служителка там за съществуването на една услуга, за която тя не беше и чувала (тази услуга беше листната на началната страница на банката по това време). Помолих я да влезе на сайта на банката за която работи, но тя отказа под предтекст че "нямам време да се занимавам с това", естествено последва скандал и т.н.
Както и да е, обратно по темата - кога мислите ще пробием фаталната 13-ка:-)???
Русото симпатично девойче е било предпогам. Много му е кофти отношението - снисходително и показващо досада ... за това пък доста неефективно и леко некомпетентно : )
Баш то, да - като влезеш от входа в дясно...:-)... много е зле, сигурно и ти си патил:-). Както и да е.. за ПИБ - ще дебелеем ли другата седмица? :-)
Клонът на Булбанк на Стамболийски - преди известно време ми се наложи да обяснявам на една служителка там за съществуването на една услуга, за която тя не беше и чувала (тази услуга беше листната на началната страница на банката по това време). Помолих я да влезе на сайта на банката за която работи, но тя отказа под предтекст че "нямам време да се занимавам с това", естествено последва скандал и т.н.
Русото симпатично девойче е било предпогам. Много му е кофти отношението - снисходително и показващо досада ... за това пък доста неефективно и леко некомпетентно : )
Явно вчера беше деня за пълнене. Всички се точихме за днес и нормално тренда да се обърна. Много ме надкачвате, че се наложи да обирам. Поне маржа в момента е малък.
Коментар