Браво на 143 , така се влиза, със замах.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bigswingingdickПървоначално изпратено от MoshitoТази цена вече е малко прекалена, не мислите ли? Какво ви дава основание да я търгувате на мултипълс далеч над доста унгарски, полски и чешки банки, които имат не по-малки растежи. Че бъдещето на банката и акцията е много добро нямам съмнение, но не избързва ли пазара с тази цена. А отчетът със сигурност ще е супер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoТази цена вече е малко прекалена, не мислите ли? Какво ви дава основание да я търгувате на мултипълс далеч над доста унгарски, полски и чешки банки, които имат не по-малки растежи. Че бъдещето на банката и акцията е много добро нямам съмнение, но не избързва ли пазара с тази цена. А отчетът със сигурност ще е супер.
Коментар
-
Тази цена вече е малко прекалена, не мислите ли? Какво ви дава основание да я търгувате на мултипълс далеч над доста унгарски, полски и чешки банки, които имат не по-малки растежи. Че бъдещето на банката и акцията е много добро нямам съмнение, но не избързва ли пазара с тази цена. А отчетът със сигурност ще е супер.
Коментар
-
Ами аз съм спокоен още когато удари 13.00, от тук нататък търпение му е майката. Както и друг път съм казвал, позицията си е много яка, който иска да се качва на този влак, моите билети си ги купих още в началото когато големите и конкуренти бълваха солидни количества, вярвайки че днескашната цена ще дойде скоропостижно.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от MichelangeloУдарихме 14-ата, но аз предлагам малко да се поуспокоим вече на тези нива !!!
moje i nadolu, a moje i nagorq!
Коментар
-
nevermind
haide da q otnasqt tazi 14-ka, 4e da mirqsat duhovete! samo se mu4im, no useshtam, 4e e naro4no vsi4ko tova!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggogggoПървоначално изпратено от Hakkinenggogggo, този, който си купи на 17 и нещо имаше ордер "купува" на тази цена малко преди отварянето тази сутрин. Желанието му не е било да си купува на тази цена, а да обере няколко ордера "продава", които са били с изгодна за него цена. Само че, след неговия ордер са били подадени други поръчки "продава" и поради приоритета ВРЕМЕ, сделката се е сключила на неговата цена. С 2 думи това е историята. Такива надцаквания стават всеки ден при отваряне и както може да се спечели, така може и да се загуби. Обикновено печеливши са брокерите зад терминалите, а губещи COBOS-ите, защото не са оценили правилно ситуацията, не са били достатъчно запознати с правилника на БФБ или просто защото времето, за което техните поръчки отиват на борсата е повече от това, за което се подават поръчките от брокерските терминали. Дано да съм ти помогнал поне малко и да не съм те объркалСъветът ми е да бъдеш внимателен, ако решиш да сключваш сделки с подобни ордери при отваряне на борсата... Успех!
)
мисля, че те разбрах. идеята му е била, че като има най-висока цена за 'купува' ще има предимство пред по-ниските оферти за купува, но сделката ще е на най-високата цена продава. и междувременно някой е пуснал продава на високата цена.
аз нямам такива амбиции .. засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРПървоначално изпратено от nevermindtova qvlenie da investirash na bazata na bankov kredit si e 4isto zagrobvane i bezumie
Аз също уважавам принципа - " Не рискувай това, което не можеш да си позволиш да загубиш "ne riskuvam 4ujdi pari!
neshto kato Levski, no za samiq sebe si
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindtova qvlenie da investirash na bazata na bankov kredit si e 4isto zagrobvane i bezumie
Тази техника работи дори ако си вложиш парите в договорен фонд, печалбата сам можеш да си сметнеш.
Аз също уважавам принципа - " Не рискувай това, което не можеш да си позволиш да загубиш "
Коментар
Коментар