IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Developer
    Vhk, представяш ли си - около 1,3 млрд. Държавния вътрешен е около 1,6млрд мисля че. И като се има впредвид, че накрая от КТБ записаха 1600 лица...
    сигурно изказа ти изпреварва мислите , типично за гениите

Коментар

• Vhk, представяш ли си - около 1,3 млрд. Държавния вътрешен е около 1,6млрд мисля че. И като се има впредвид, че накрая от КТБ записаха 1600 лица...

Коментар

• момчета , 4етете ника ми правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от val2
          цена 10.70 , 18.75 % удовлетворение . подадените поръчки са приблизително 1.3 млрд лв. плюс минус 50 млн
          vhk, дано да си прав. Изглежда си и информиран човек

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
            Нов слух: 9.75, презаписване 1.89 пъти
            Още по-нов - тъй като са пуснати поръчки за около 50% от предлаганите акции, всеки ще трябва да закупи броя акции които е поръчал в двоен размер, на цена от 22лв за акция

Коментар

• Прогнозна цена ,последно:9,00-9,20!!!

Коментар

• Според мен инфото на Vhk е най-достоверно за момента. т.е. повече от 5 пъти презаписване и 10,7 цена. Между другото съм изненадан (приятно), че не надуха цената още малко. Браво за което.

Коментар

• Нов слух: 9.75, презаписване 1.89 пъти
                  Между другото аз си правих разчета за участие при цена 10 и презаписване между 2 и 3

Коментар

• цена 10.70 , 18.75 % удовлетворение . подадените поръчки са приблизително 1.3 млрд лв. плюс минус 50 млн

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                      Нов слух: 9.75, презаписване 1.89 пъти
                      Абе недей така,че някой хора ще ги заболи главата ,откъде да търсят пари
                      При мен все още циркулира 4-6 пъти

Коментар

• Нов слух: 9.75, презаписване 1.89 пъти

Коментар

• Hakkinen по-скоро питаше може би дали има други слухове за цената, на която са удовлетворени поръчките

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Първоначално изпратено от Developer
                            Аз пък имам - 3,5 пъти
                            А за цената?
                            Накратко
                            Получаваме 18.75 лв. на всеки 100 заявени, което означава, че на листването поне 3 големи ще допълват, т.е. цената по 1.3% най-малко... другото го оставете на борсата
                            УСПЕХ на всичкии участвали и взели акции /щото некои май изгоряха/

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                              Аз пък имам - 3,5 пъти
                              А за цената?
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз пък имам - 3,5 пъти

Коментар

Working...
                                X