If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Ако нямаш българска банка в портфейла - ПИБ е най-добрият избор за следващите 2-3 години предвид печалбите 2008, 2009 които се очакват.
Много е вяроятно ПИБ да бъде вкл. и в СОФИКС 2008, което ще засили интереса към акцията още повече.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Ne vqrvam da se povtori scenariq s CORP. Tuka nestata ste stavat po-plavno.
надолу
просто тук няма сценарий за поддържане на цената
сега има 177 оферти купува, а при КТБ в самото начало бяха въведени 310
при положение, че КТБ има 1600 акционери, а ПИБ 3300, е нелогично донякъде, но пък и логично, защото явно в КТБ мнозина не са успяли да влязат
Хайде, дойде момента да видим чии очаквания ще се покрият с реалността. :-) Според мен ако се повтори сценария с КТБ ще имам повод да се радвам (щото имам акции и от двете банки). Въпроса е къде ще се намери равновесната точка за ПИБ в края на седмицата?
Другото интересно бе че на депозитарната разписка пишеше че издадена на 08.06.2007 а до вчера ме уверяваха че ги бавят от Централния депозитар.
Най-вероятно не са те лъгали. Изглежда всички са с една дата на издаване (моята-също). Имам основание да съм (почти) сигурен, че вчера са получени ДР в ПИБ. И няма далавера, напротив - опитите им са да те спечелят като клиент, но се вижда, че са босички в тая област,вероятно не всички, но за тая работа се иска желание с възможности - работата да се превърне в хоби - да лягаш и ставаш с нея (с работата, де) ...
Да им пожелаем успех - всичко може да се научи (от подходящо подбран персонал)!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Да и аз вчера ги получих не без нахалство де и ги подадох за зареждане през ИП но уви няма все още код FIB за зареждане през кобоса дано в понеделник има.
Ако ги заредят до понеделник, ще повярвам, че няма задкулисни игри. Но вероятността е нищожна! Дано греша.
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Да и аз вчера ги получих не без нахалство де и ги подадох за зареждане през ИП но уви няма все още код FIB за зареждане през кобоса дано в понеделник има.
Коментар