IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пазарна конюнктура колега,
    more sellers than buyers

Коментар

• След като е толкова добра банка ,защо пада цената?

Коментар

• След като е толкова добра банка ,защо пада цената?

Коментар

• Страхотен отчет

Ръст в нетната печалба : 275%
          Ръст на нетния лихвен доход 62%

Крайно време беше да им затворят малко устата на плюнчовците

Коментар

• Още един отчет, който би прогнозите......утре очаквам спад

Коментар

• перфектен е даже не случайно минаха добри пакети

Коментар

• perfekten e daje ne slu4aino minaha golemi paketi

Коментар

• Опасенията на мнозина 9м отчет не се сбъднаха. Отчета е супер !!

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Хакер източи 50 000 лв. за 2 часа от наша банка
                      17 октомври 2007 / News.dir.bg
                      Хакер от Англия проби сървъра на УниКредит Булбанк във Враца и за 2 часа източи почти 50 000 лева.
                      Цялата новина тук: http://dnes.dir.bg/2007/10/17/news2222254.html

Ха сега да видя тия дето плюеха ПИБ, че си тормозела клиентите, като искала да си извадят Уиниверсален електронен подпис (УЕП) Както винаги ПИБ е с едни гърди напред и реагира светкавично на напредването на хакерските технологии.... Честно казано, когато ПИБ въведе изискването за УЕП аз лично много мрънках и даже тук писах, че всъщност няма проблем със сигурността, а става въпрос за тъпи клиенти, които са толкова тъпи, че сигурно са си пратили сертификата на e-mail-a на хакера Да, ама явно хакерчетата не дремят и работят - вече е сигурно, че е намерен начин за експортване на инсталирания сертификат чрез троянски кон... Нещо, което тогава от ПИБ ми го казаха, но аз не повярвах.... Казаха ми също, че в други банки също се се случвало, но те си траели.... Сега нещата си дойдоха на мястото.

Така че колеги, дръжте си парите в ПИБ - там се грижат за парите ви, дори и с цената известни неудобства за клиентите. Техен клиент съм от 10 години и сега съм по-уверен отвсякога, че не съм сгрешил...

Имам акции...
                      ne netware5,

istinskite pari se durjat v RBB! tam e istinata!

Коментар

• Хакер източи 50 000 лв. за 2 часа от наша банка
                        17 октомври 2007 / News.dir.bg
                        Хакер от Англия проби сървъра на УниКредит Булбанк във Враца и за 2 часа източи почти 50 000 лева.
                        Цялата новина тук: http://dnes.dir.bg/2007/10/17/news2222254.html

Ха сега да видя тия дето плюеха ПИБ, че си тормозела клиентите, като искала да си извадят Уиниверсален електронен подпис (УЕП) Както винаги ПИБ е с едни гърди напред и реагира светкавично на напредването на хакерските технологии.... Честно казано, когато ПИБ въведе изискването за УЕП аз лично много мрънках и даже тук писах, че всъщност няма проблем със сигурността, а става въпрос за тъпи клиенти, които са толкова тъпи, че сигурно са си пратили сертификата на e-mail-a на хакера Да, ама явно хакерчетата не дремят и работят - вече е сигурно, че е намерен начин за експортване на инсталирания сертификат чрез троянски кон... Нещо, което тогава от ПИБ ми го казаха, но аз не повярвах.... Казаха ми също, че в други банки също се се случвало, но те си траели.... Сега нещата си дойдоха на мястото.

Така че колеги, дръжте си парите в ПИБ - там се грижат за парите ви, дори и с цената известни неудобства за клиентите. Техен клиент съм от 10 години и сега съм по-уверен отвсякога, че не съм сгрешил...

Имам акции...
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• nevermind, добре е по-рядко да пишеш нелепостите си. ПИБ ако е скъпа, не знам кое евтино. Остават още две три евтини акции. И отчетът ще е супер и цената е ниска, но това все още не е достатъчно да поскъпнат акциите, но и това ще стане. Ако си много отворен ще те помоля с цифри да обясниш по кои показатели и сравнена с кои други акции показват, че ПИБ е скъпа.
                          Накрая ще кажа, че нямам акции в момента, продадох всичко на 14, но мразя да се говорят тъпотии по цял ден в тоя форум.

Коментар

• te ot4eta nqma da skriat, no dannite v nego nadali shte sa blestqshti!
                            za momenta si e nabutvane!
                            i e prekaleno skupa!

Коментар

• Г-жи и Г-да от ПИБ.... искаме отчет, не го крийте "знаем" че е добър

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                                Отчетите на дружествата се публикуват за всяко тримесечие и излизат към края на четвъртия. Неконсолидираните отчети трябва да започнем да ги виждаме към края на този месец.
                                Кой ден!? Не се знае точно.
                                Благодаря за по-добронамерения отговор!

Коментар

Working...
                                X