If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Хакер източи 50 000 лв. за 2 часа от наша банка
17 октомври 2007 / News.dir.bg
Хакер от Англия проби сървъра на УниКредит Булбанк във Враца и за 2 часа източи почти 50 000 лева.
Ха сега да видя тия дето плюеха ПИБ, че си тормозела клиентите, като искала да си извадят Уиниверсален електронен подпис (УЕП) Както винаги ПИБ е с едни гърди напред и реагира светкавично на напредването на хакерските технологии.... Честно казано, когато ПИБ въведе изискването за УЕП аз лично много мрънках и даже тук писах, че всъщност няма проблем със сигурността, а става въпрос за тъпи клиенти, които са толкова тъпи, че сигурно са си пратили сертификата на e-mail-a на хакера Да, ама явно хакерчетата не дремят и работят - вече е сигурно, че е намерен начин за експортване на инсталирания сертификат чрез троянски кон... Нещо, което тогава от ПИБ ми го казаха, но аз не повярвах.... Казаха ми също, че в други банки също се се случвало, но те си траели.... Сега нещата си дойдоха на мястото.
Така че колеги, дръжте си парите в ПИБ - там се грижат за парите ви, дори и с цената известни неудобства за клиентите. Техен клиент съм от 10 години и сега съм по-уверен отвсякога, че не съм сгрешил...
Хакер източи 50 000 лв. за 2 часа от наша банка
17 октомври 2007 / News.dir.bg
Хакер от Англия проби сървъра на УниКредит Булбанк във Враца и за 2 часа източи почти 50 000 лева.
Ха сега да видя тия дето плюеха ПИБ, че си тормозела клиентите, като искала да си извадят Уиниверсален електронен подпис (УЕП) Както винаги ПИБ е с едни гърди напред и реагира светкавично на напредването на хакерските технологии.... Честно казано, когато ПИБ въведе изискването за УЕП аз лично много мрънках и даже тук писах, че всъщност няма проблем със сигурността, а става въпрос за тъпи клиенти, които са толкова тъпи, че сигурно са си пратили сертификата на e-mail-a на хакера Да, ама явно хакерчетата не дремят и работят - вече е сигурно, че е намерен начин за експортване на инсталирания сертификат чрез троянски кон... Нещо, което тогава от ПИБ ми го казаха, но аз не повярвах.... Казаха ми също, че в други банки също се се случвало, но те си траели.... Сега нещата си дойдоха на мястото.
Така че колеги, дръжте си парите в ПИБ - там се грижат за парите ви, дори и с цената известни неудобства за клиентите. Техен клиент съм от 10 години и сега съм по-уверен отвсякога, че не съм сгрешил...
Имам акции...
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
nevermind, добре е по-рядко да пишеш нелепостите си. ПИБ ако е скъпа, не знам кое евтино. Остават още две три евтини акции. И отчетът ще е супер и цената е ниска, но това все още не е достатъчно да поскъпнат акциите, но и това ще стане. Ако си много отворен ще те помоля с цифри да обясниш по кои показатели и сравнена с кои други акции показват, че ПИБ е скъпа.
Накрая ще кажа, че нямам акции в момента, продадох всичко на 14, но мразя да се говорят тъпотии по цял ден в тоя форум.
Коментар
nevermind
te ot4eta nqma da skriat, no dannite v nego nadali shte sa blestqshti!
za momenta si e nabutvane!
i e prekaleno skupa!
Отчетите на дружествата се публикуват за всяко тримесечие и излизат към края на четвъртия. Неконсолидираните отчети трябва да започнем да ги виждаме към края на този месец.
Кой ден!? Не се знае точно.
Коментар