Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЯ-я-я, мистър jamiefalliral Гледай си форекс комарджийницата и не се тревожи за работи, от които нищо не отбираш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнениеMного е просто! Превеждат парите по сделката и насрещно залагат всички което се купува с тях. Как мислиш се финансират покупки на жилища примерно?! Аз нямам нищо - дават ми кредит и залагам апартамента. Ами как се финансира внос на машини? По същия начин!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеДа нямаш кристална топка, която вижда в бъдещето?
В България кризата се търкаля вече 60+ години, който иска - да чака. Колкото до ПИБ - и в момента не е ясно дали не е на изкуствено дишане а-ла ИскровЗа 3 млрд. просто и дума не може да става - освен разбира се по форумите на медия от типа на Инвестора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТая песен я пеете всички вечни "инвеститори" - и после следват псувни по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова колко прави на акцияНе, че имам нещо против
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато мине кризата в България и минат още две три години ПИБ реално ще струва около 3 милиарда лева. Никой не е такъв тъпанар че да не почака 3-4 години за да осребри това което е направил на добра цена.
да не се приема като препоръка за нищо, все пак всичко може да се случи за този период.Не, че имам нещо против
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеДа нямаш кристална топка, която вижда в бъдещето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато мине кризата в България и минат още две три години ПИБ реално ще струва около 3 милиарда лева. Никой не е такъв тъпанар че да не почака 3-4 години за да осребри това което е направил на добра цена.
да не се приема като препоръка за нищо, все пак всичко може да се случи за този период."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеЕ те тия активи все още не са на кредитополучателя, че да разполага с тяхМисли с главата си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТая песен я пеете всички вечни "инвеститори" - и после следват псувни по форумите
да не се приема като препоръка за нищо, все пак всичко може да се случи за този период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТака е защото единствената цел на мажовците на ПИБ е с тая сделка да преебат банка с капитал от близо ПОЛОВИН МИЛИЯРД и реална стойност около двойно повече.
------------------------------------------------
И аз ако бях изтървал влака, и аз нямаше да вярвам тука...Така де, гроздето е кисело... (Познато, нали?)
Днес беше нагоре при падащи индекси, а утре ще се изстреля поне с 4-5 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеAхаха, това би било най-изненадващия ход за всички
Мисля, че ще спре да си обслужва заемите, да си плаща тока, данъците и заплатите и през това време ще гледа да продаде колкото може повече стока. Ще ипотекира всички имоти и т.н. и накрая ще фалира. Познато, нали?
------------------------------------------------
И аз ако бях изтървал влака, и аз нямаше да вярвам тука...Така де, гроздето е кисело... (Познато, нали?)
Днес беше нагоре при падащи индекси, а утре ще се изстреля поне с 4-5 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха... Да не мислиш, че кредитополучателя ще изтегли кредита в кеш и ще духне с куфарите?
Мисля, че ще спре да си обслужва заемите, да си плаща тока, данъците и заплатите и през това време ще гледа да продаде колкото може повече стока. Ще ипотекира всички имоти и т.н. и накрая ще фалира. Познато, нали?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар