IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Биха ли ми дали подобна гаранция и на мен - малко съм по дърт, ама мога да направя дружество с повече от 20К в него
    Не биха, щото ти е гол задника

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Я-я-я, мистър jamiefalliral Гледай си форекс комарджийницата и не се тревожи за работи, от които нищо не отбираш....
      Така е, от вечно "инвестиране" не отбирам - на вас Буби оставям да стоите в акции "на червено" и да чакате фалитите

Коментар

• Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнение
        Mного е просто! Превеждат парите по сделката и насрещно залагат всички което се купува с тях. Как мислиш се финансират покупки на жилища примерно?! Аз нямам нищо - дават ми кредит и залагам апартамента. Ами как се финансира внос на машини? По същия начин!
        Айде регистирай си едно ООД с 2 лв капитал, иди при ПИБ и поискай да ти дадат кредит да участваш в някой от търговете на АДВ да видиш какво ще ти кажат...
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
          Да нямаш кристална топка, която вижда в бъдещето?
          Няма, само му се иска.
          В България кризата се търкаля вече 60+ години, който иска - да чака. Колкото до ПИБ - и в момента не е ясно дали не е на изкуствено дишане а-ла Искров За 3 млрд. просто и дума не може да става - освен разбира се по форумите на медия от типа на Инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Тая песен я пеете всички вечни "инвеститори" - и после следват псувни по форумите
            Я-я-я, мистър jamiefalliral Гледай си форекс комарджийницата и не се тревожи за работи, от които нищо не отбираш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Това колко прави на акция Не, че имам нещо против
              Предполагам че ще има поне две увеличения на капитала до тогава така че е трудно да се каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Като мине кризата в България и минат още две три години ПИБ реално ще струва около 3 милиарда лева. Никой не е такъв тъпанар че да не почака 3-4 години за да осребри това което е направил на добра цена.

да не се приема като препоръка за нищо, все пак всичко може да се случи за този период.
                Това колко прави на акция Не, че имам нещо против
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

те плодовете на бъдещето се раждат от семената на настоящето

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Като мине кризата в България и минат още две три години ПИБ реално ще струва около 3 милиарда лева. Никой не е такъв тъпанар че да не почака 3-4 години за да осребри това което е направил на добра цена.

да не се приема като препоръка за нищо, все пак всичко може да се случи за този период.
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Е те тия активи все още не са на кредитополучателя, че да разполага с тях Мисли с главата си!
                      Mного е просто! Превеждат парите по сделката и насрещно залагат всички което се купува с тях. Как мислиш се финансират покупки на жилища примерно?! Аз нямам нищо - дават ми кредит и залагам апартамента. Ами как се финансира внос на машини? По същия начин!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Тая песен я пеете всички вечни "инвеститори" - и после следват псувни по форумите

Коментар

Така е защото единствената цел на мажовците на ПИБ е с тая сделка да преебат банка с капитал от близо ПОЛОВИН МИЛИЯРД и реална стойност около двойно повече.
                          ------------------------------------------------
                          И аз ако бях изтървал влака, и аз нямаше да вярвам тука... Така де, гроздето е кисело... (Познато, нали?)
                          Днес беше нагоре при падащи индекси, а утре ще се изстреля поне с 4-5 %

Коментар

• нищо чудно след сделката и да смъкнат лихвите по депозитите

нещата нещо приличат на СИБ банк и БТК

Коментар

Aхаха, това би било най-изненадващия ход за всички

Мисля, че ще спре да си обслужва заемите, да си плаща тока, данъците и заплатите и през това време ще гледа да продаде колкото може повече стока. Ще ипотекира всички имоти и т.н. и накрая ще фалира. Познато, нали?
                              Така е защото единствената цел на мажовците на ПИБ е с тая сделка да преебат банка с капитал от близо ПОЛОВИН МИЛИЯРД и реална стойност около двойно повече.
                              ------------------------------------------------
                              И аз ако бях изтървал влака, и аз нямаше да вярвам тука... Така де, гроздето е кисело... (Познато, нали?)
                              Днес беше нагоре при падащи индекси, а утре ще се изстреля поне с 4-5 %

Коментар

Ха-ха-ха-ха... Да не мислиш, че кредитополучателя ще изтегли кредита в кеш и ще духне с куфарите?
                                Aхаха, това би било най-изненадващия ход за всички

Мисля, че ще спре да си обслужва заемите, да си плаща тока, данъците и заплатите и през това време ще гледа да продаде колкото може повече стока. Ще ипотекира всички имоти и т.н. и накрая ще фалира. Познато, нали?

Коментар

Working...
                                X