IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И с номинал 1000лв

Абе тука нещо е ми харесва, но от опит мога да кажа, че такива странни аномалии не се задържат дълго време. Цената ще гръмне жестоко в един момент и това е поредното доказателство. Ще си чакам до годишния да видите тогава как ще лапаме

Коментар

• Ех ANM лош човек си ти.И аз имам оттам с името ми даже.Как ми напомни.

Коментар

• kvo i e otlichnoto na novinata kato niamash parametri na zaema

oshte edna nishto ne znacheshta novina - NOISE

Коментар

• Отлична новина!

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София /FIB/:
            Днес Първа инвестиционна банка АД получи потвърждение от ABN AMRO Bank N.V. и Bayerische Landesbank за успешното финализиране на едногодишен синдикиран заем в размер на 185 милиона евро, предоставен на First Investment Finance BV, дъщерно дружество на ПИБ АД, като гарант по заема е Първа инвестиционна банка АД. В синдиката по заема се включиха 23 водещи банки от 10 страни. Заемът се предоставя за търговско финансиране и рефинансиране на съществуващ синдикиран заем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ANM
              Към Нестор: Имам акции на Първа частна банка. Първите които съм купувал. Оригинални са с холограма. Зад прегъвка има купончета за изрязване.
              Запазил съм ги заради нумизматичната им стойност. Дори мисля да ги завещая на внуците. Приемам котировки и сега.
              Тази банка не съществува дори в правния мир.

Аз там някога имах скромни спестявания, но си ги получих след фалита.

Виж ако имаше на Буровата банка, бих се замислил.

Коментар

• Към Нестор: Имам акции на Първа частна банка. Първите които съм купувал. Оригинални са с холограма. Зад прегъвка има купончета за изрязване.
                Запазил съм ги заради нумизматичната им стойност. Дори мисля да ги завещая на внуците. Приемам котировки и сега.

Коментар

• Е, спокойно де, понеделник идва. През зимата в банковите офиси е по-топло и уютно.
                  Времето работи за нас акционерите на банки, тази тенденция едва ли скоро ще се промени.

Коментар

• тази банка!!!!!!!!!

след отчета от 12,56 до днес 12,32??????????????

Безумие, и още нещо.

Кое е нещото, ако някой знае ..............HELP.

Коментар

• КАО също доста време драпа на нива близки до цената от Ипото. Приемам, че последния отчет е калкулиран в цената. Но следващия със сигурност не е. Харесва ми това, че печелалбата за Q3 се увеличава значително, спрямо тази за Q1 и Q2.
                      Има и нещо хубаво в задържането на тези ниски нива. Получава се прочистване на позицията от спекуланти и остават най-закоравелите алкохоПИБци.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                        nevermind, мерси . След именния ми ден 27.10 цената ще се вдигне , защото имам имен ден и трябва някакъв подарък все пак да ми се поднесе.

П.П. Имен ден на ника ми , разбира се.

spoko.... shte gi preborim nevernicite!
                        nema da se nervirame..... makar 4e sie malko za nervi de

Коментар

• nevermind, мерси . След именния ми ден 27.10 цената ще се вдигне , защото имам имен ден и трябва някакъв подарък все пак да ми се поднесе.

П.П. Имен ден на ника ми , разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            FIB - " За мен ти си морска сирена, моряка удавник съм аз ... "
                            НЕСТОРe, НЕСТОРeeeeeee..... kak dobre si nameril podhodqshtia refren:

"...моряка удавник съм аз ... " zaedno s FIB :

tiq ot PFBK da si takovat takovata

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                              Първоначално изпратено от НЕСТОР
                              Тука не е кораб, тука е подводница. И не се знае какво се крие в дълбините морски.
                              Най-търпеливите моряци скоро май ще дишат fresh air.
                              Напротив - знае се. На дълбочина 12.20 дебне една голяма раздразнена акула с татуировка ПФБК и изяжда всичко, което и се мерне. Мнението ми не е препоръка за риболов.
                              Тя тая акулата или се е гмурнала много на дълбоко или илюминатора ми не работи.

Коментар

• FIB - " За мен ти си морска сирена, моряка удавник съм аз ... "

Коментар

Working...
                                X