IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• защото слуха за евентуална продажба който пускаш може да се третира като опит за манипулация

Коментар

• Първоначално изпратено от arto_64
      http://www.fsc.bg/
      Разбрах! Благодаря. И защо ще искат да ме глобят!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
        Първоначално изпратено от absolote beginner
        Извинявай, ама наистина съм absolute beginner и не разбирам много от акции. И какво е КаФеНе?
        Едно място където се пие само кафенце и се разпуска
        Явно ме взехте за мезе:-)) Лошото е, че си купих 100 акции на ПИБ на 12.30, а вече са към 11.30. Та се чудя какво да ги правя?

Коментар

• Първоначално изпратено от absolote beginner
          Извинявай, ама наистина съм absolute beginner и не разбирам много от акции. И какво е КаФеНе?
          Едно място където се пие само кафенце и се разпуска

Коментар

• http://www.fsc.bg/

Коментар

• Извинявай, ама наистина съм absolute beginner и не разбирам много от акции. И какво е КаФеНе?

Коментар

• Първоначално изпратено от absolote beginner
                Вярно ли е, че ПИБ ще се продава? И какво ще стане с цените на акциите тогава??
                Това препоръка ли е? Внимавай, че КаФеНе-то бди и праска глоби!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunshine
                  ot Dnevnik - koeficienti spriamo otcheti 30.06.2007:

FIB

P/E - 40.72

P/S - 13.96

P/BV - 5

ROA - 1.21

ROE - 19.64

ako niakoi se chuvstva podgotven, molia da komentira tezi koeficienti

btw - Tzachev ot Elana pokaza P/E 31 po vreme na Klub Investor v chetvurtuk..
                  Спрямо деветмесечието и цената на акция от петък сметките са други!

Коментар

• Вярно ли е, че ПИБ ще се продава? И какво ще стане с цените на акциите тогава??

Коментар

• ot Dnevnik - koeficienti spriamo otcheti 30.06.2007:

FIB

P/E - 40.72

P/S - 13.96

P/BV - 5

ROA - 1.21

ROE - 19.64

ako niakoi se chuvstva podgotven, molia da komentira tezi koeficienti

btw - Tzachev ot Elana pokaza P/E 31 po vreme na Klub Investor v chetvurtuk..

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                        Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                        Първоначално изпратено от Abritus
                        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                        Цена от 11,30 отговаря на цена 73,60 на Корпоративна банка като сравнявам цените на които излязоха акциите първия ден на вторично предлагане. 12/11,30=1,06 78/1,06=73,60 приблизително.
                        Ако сръвним резултатите и темпа нарастване на печалбите на цена от 11,30 на ПИБ съотвества поне 130 лева на Корпоративна.
                        a ako сравним активи цена на акция ??? по принцип го смятали за важен показател при банките
                        Всичко е важно затова и цените са такива. Според цените и на ПИБ и на Корпоративна са по-ниски от реалните. ЦКБ обаче според мен е наистина надценена спрямо тях и причината е че е част от Химимпорт и част от Софикс. Любопитно ми каква печалба ще изкара ЦКБ за последното тримесечие при тази голяма корекция, щом като почти цялата печалба през годината идва от търговията с финансови инструменти.
                        така е, ако не влезем в бича вълна най вероятно това ще удари печалбата на ЦКБ а възможно е и при Евроинса на има някакъв ефект (за голямо мое съжаление) макар че там влизаме в най силния сезон така че едва ли ще има разочаровани.

П.С.

за ПИБ нямам никакво съмнение че ще ни радва в бъдеще

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Първоначално изпратено от Abritus
                          Цена от 11,30 отговаря на цена 73,60 на Корпоративна банка като сравнявам цените на които излязоха акциите първия ден на вторично предлагане. 12/11,30=1,06 78/1,06=73,60 приблизително.
                          Ако сръвним резултатите и темпа нарастване на печалбите на цена от 11,30 на ПИБ съотвества поне 130 лева на Корпоративна.
                          a ako сравним активи цена на акция ??? по принцип го смятали за важен показател при банките
                          Всичко е важно затова и цените са такива. Според цените и на ПИБ и на Корпоративна са по-ниски от реалните. ЦКБ обаче според мен е наистина надценена спрямо тях и причината е че е част от Химимпорт и част от Софикс. Любопитно ми каква печалба ще изкара ЦКБ за последното тримесечие при тази голяма корекция, щом като почти цялата печалба през годината идва от търговията с финансови инструменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                            Не мога да повярвам че тази добра банка така и падна цената на борсата, не мога да разбера тактиката тука, мажоритаря да купи евтино акции и после да преподаде или просто не е харесвана
                            Такъв е момента! Лично аз купувам здраво! Не е препоръка! Имам вече не малко акции тук.

Според мен след седмица две хората ще съжаляват, че не са купували сега! ... И това не е препоръка ... Но! Силно препоръчвам инвеститорите да прочетат проспекта за първичното публично предлагане на ПИБ + двата следващи отчета + новините около банката ... фактите говорят по-добре от думите и емоциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR

Коментар

Working...
                                X