If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
FIB влиза в BG40.
Консолидираната печалба Q3 с ръст от 3,71 пъти.
got cash?
Коментар
nevermind
Консолидираната печалба на ПИБ за деветмесечието с ръст от 3,71 пъти
23.11.2007 17:30 ( FIB )
Нетната консолидирана печалба на Първа инвестиционна банка АД отчете ръст от 3,71 пъти до 34,21 млн. лв. Това показаха деветмесечните консолидирани отчети на финансовата институция, предадени на БФБ-София.
Нетният лихвен доход отчете ръст от 61,71% до 97,2 млн. лв., а нетният доход от такси и комисионни регистрира повишение от 27,6% до 35,447 млн. лв.
Активите на банката нарастват от началото на годината със 17,5% до 3,7 млрд. лв., а собственият капитал се увеличава с 84% до 309,5 млрд. лв.
Днес акциите на ПИБ отчетоха повишение от 0,64% до 10,94 лв. при прехвърлени 29 850 лота.
А аз 4 (четири) месеца чакам булбанк да ми преиздаде кредитната карта, която загубих и веднага деактивирах преди време. Заявката за отблокиране/преиздаване беше пусната още на следващия ден, когато ченгетата ми върнаха и откраднатите документи. Мерси от такива "мултинационални" банки....
i recommend you the services of RBB!
позлвах ги паралелно. но вече ползвам само тях
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от joro lex-a
А аз 4 (четири) месеца чакам булбанк да ми преиздаде кредитната карта, която загубих и веднага деактивирах преди време. Заявката за отблокиране/преиздаване беше пусната още на следващия ден, когато ченгетата ми върнаха и откраднатите документи. Мерси от такива "мултинационални" банки....
абе тия да не са решили да я купуват тая банка, че така я натискат ебаси - преди така правиха с ДЗИ банк, е не че те я купиха - ама по същия начин я натискаха
Ами аз този въпрос отдавна го задавам, ама след щателно проучване установих, че за момента май не се водят сериозни разговори. Обаче ако някой даде достатъчно пари, ще я купи. Аз лично пердпочитам да не се продава - да си имаме и една българска банка все пак. Тази никак не е лоша. Рано или късно ще се качи.
Вече 1 месец чакам тази "банка" да ми преиздаде картата с чип.
Е това стана в друга банка за 2 дни. И всеки път казват да отида
следващия петък. Мерси от такива "български" банки.
абе тия да не са решили да я купуват тая банка, че така я натискат ебаси - преди така правиха с ДЗИ банк, е не че те я купиха - ама по същия начин я натискаха
Ами аз този въпрос отдавна го задавам, ама след щателно проучване установих, че за момента май не се водят сериозни разговори. Обаче ако някой даде достатъчно пари, ще я купи. Аз лично пердпочитам да не се продава - да си имаме и една българска банка все пак. Тази никак не е лоша. Рано или късно ще се качи.
Коментар