IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Още като пуснаха облигациите мислих, че е за нещо подобно, но размаха е голям с Кремиковци. Ако и останалите пари са от техни лица, печалбата може да е много голяма, но и рисковете не са малки. Все пак тук е България, а не САЩ. Всичко става. Ще видим.
    добре, де, аз едно не мога да схвана: ако има толкова яка далавера тук, защо друг не се сети? Има къде по-големи играчи от Вън Цеко от Алеко - един ТИМ е къде-къде по-напред в далаверите, а ни вест, ни кост от тях???? Да не говорим пък за чужди акули - ако има толкова много скрап,как не са се усетили? Говорим за много стотици милиони все пак - или поне такива цифри се подхвърлят из форума. Ако пък Цеко Сифона ги е изиграл всичките и ако и некое левче стигне и до дребосъка стискащ акцията - ами няма как да не му кажа едно огромно БРАВО

Но дали е така или пак ще се търсят донори в последствие, както преди известно време? Защото аз не бих искал пак да съм донор, още повече пък без да ме питат и по сурдинка
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
      Явно сгреших обаче за Кремиковци, изненадаха ме с този кредит.
      Още като пуснаха облигациите мислих, че е за нещо подобно, но размаха е голям с Кремиковци. Ако и останалите пари са от техни лица, печалбата може да е много голяма, но и рисковете не са малки. Все пак тук е България, а не САЩ. Всичко става. Ще видим.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
        Ами кредитна карта с ГПР от над 20% няма как да рекламират като особено изгодна, остава някакви селебрита да внушават идея за имидж.

да, де, просто цялата идея е супер тъпа - униаклно смотан сценарий. Плюс това с парите за селебрититата (нали не очакваме Барбуката да се е разписал на по-малко от 50К евро или нещо от сорта) можеха да пуснат промоционални лихви и без реклама да си докарат клиенти. Yes?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Хайде и вас да ви питам: Какво ще кажете за новата реклама с Бербатов и българската банка с английско име? Според мен е рядко тъпо пилеене на средства за селебритита с нулев визуален ефект, но предполагам, че ще има фенове и на тази реклама - Много е важно за кой отбор търкаш резервната скамейка
          Ами кредитна карта с ГПР от над 20% няма как да рекламират като особено изгодна, остава някакви селебрита да внушават идея за имидж.

Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Момчета, стана ли ясно на каква лихва е отпуснат кредита?
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Ами, сметки, хвърлили са се на шано. Дали са 100 и кусур милиона, а пък каквото стане...
              па 100 и кусур милиона пари ли (според мен са повече, но засега няма доказателства) - донори винаги ще се намерят: и на борсата, и сред държавните институции - ама да не говорим по тази тема, че е обществена тайна и само в бг-мама имат думата по случая

Хайде и вас да ви питам: Какво ще кажете за новата реклама с Бербатов и българската банка с английско име? Според мен е рядко тъпо пилеене на средства за селебритита с нулев визуален ефект, но предполагам, че ще има фенове и на тази реклама - Много е важно за кой отбор търкаш резервната скамейка

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Ами, сметки, хвърлили са се на шано. Дали са 100 и кусур милиона, а пък каквото стане...
                рано е да се кефиш!
                това е едно доста мащабно мероприятие и нека първо тръгне , а после ще им викаме евалата...

то с надин до колкото знам са си ядове та дано оттук капне нещо

успех!
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  да се надяваме да са си направили добре сметката и да избият малко мангизи.

Коментар

• според мен трудното пред ПИБ тепърва предстои.. казвам ПИБ защото е ясно, че те са страна по сделката (може да има и други ще видим)...

да имаш план е хубаво нещо, а още по-хубаво е да можеш да го изпълниш.
                    да се надяваме да са си направили добре сметката и да избият малко мангизи.

успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Чудя се ако утре някой отвлече новия собственик и го накара да подпише едно прехвърляне на фирмата си, а после го закопа в гората, какво става с вложенията на тези които са прекалили с гледане на филма "Уолстрийт" - част първа?
                      Джей, честно, дал си нещо на късо или пък си набарал мооого яка ганджа, брато. Иди за риба, изпусни парата...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        С цялото ми уважение Ники5, но поне да го беше написал на правилен български...
                        тои не ми е силен

Коментар

• Чудя се ако утре някой отвлече новия собственик и го накара да подпише едно прехвърляне на фирмата си, а после го закопа в гората, какво става с вложенията на тези които са прекалили с гледане на филма "Уолстрийт" - част първа?

Не знам дали съм прав, но мисля, че банката е много по-ангажирана в тоя случай отколкото се представя. Нищо не пречи да са дали тези 59, а останалите да са раздадени на други хора, които обаче да ги налеят в сделката.
                          Така от банката казат, че са ангажирани само с 59, но само преди месец по техни думи им бяха нужни 320 милиона, което подозрително прилича на сумата от сделката.

Какво ще станем ще видим.
                          Last edited by Jay Gould; 13.04.2011, 21:01.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• никога не съм харесвал тази банка, защото финансира фирми близки до мажоритарите, за капак хора като Ковачки, Божков и подобни...
                            а за Надин, те не бяха ли почти фалирали, само кредитите към ПИБ ги крепяха (ако не ме лъже паметта четох някъде че имат дълг 180 мил лв към тях)....
                            И това става с парите от депозитите, а мнимия СК.... само те си знаят колко е...
                            А да не говорим, че БНБ ги спаси с нашите пари, без дори да разберем при какви условия, ако изобщо е имало условия...
                            Ама това е положението, в България живеем...
                            Last edited by dex; 13.04.2011, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                              ти земи нау4и малко немски да не 4удис после как паритите се топиат
                              С цялото ми уважение Ники5, но поне да го беше написал на правилен български...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Чудесно, ти като го написал - защо препоръчваш банка която беше пред фалит и бе спасена тихомълком?
                                Комерц също бе спасена от държавата - но последния и отчет надхвърли очакванията с печалба и сега планират връщане на държавната помощ (друг такъв пример - Ситибанк).

Определено причините при ПИБ не са ясни което обаче води до недоверие от страна на инвеститорите - и следва какво? Хайде ти ми кажи, нали си си написал домашното

ПП: Какъв милион, полудя ли - дори може и на маржин да се търгува за разлика от БФБ
                                ти земи нау4и малко немски да не 4удис после как паритите се топиат

Коментар

Working...
                                X