IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пробив на 7 лева!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от Nikola
      Най-мразя да усреднявам. За съжаление ще се наложи, ако падне под 7 лева.
      И ти ли си тук? Кажи какво стана с проклетата бамка!
      От 8,20 средна съм тук
      Цената пада защото някой пуска малоумни слухове, че щяла да фалира банката......
      вчера обядвах с едни началници от най-голямата банка и едни анализатори та те изразиха загриженост за ПИБа...нормално значи да се разпродава кеш ис кинг още доста време преди да се види цената на първи ден на вторична търговия....

Коментар

• Не знам дали тези слухове за които говорите се ширят само из форума, ами и на улиците? Доверието което хората имат към една банка е особено важно за нейното съществуване. Какво ще стане ако хората започнат масово да теглят пари от банката? Въпреки многото интервюта в последните седмици и опроверженията че имат проблеми с ликвидността, явно ръководстовото на банката не е постигнало желаният ефект. Искам да кажа че ако тези слухове се разпространяват и из клиентите на банката, тогава те наистина може да изпитат проблеми с ликвидността ако те започнат да теглят парите си. Понеже съм в чужбина, някой може ли да каже дали тези слухове витаят само във форума?
        ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
          Nikola,
          той рейсаджията като прочете какви ги пишеш ще ти ............тегли чертата
          ??

Коментар

• Първоначално изпратено от julai
            Първоначално изпратено от YNM
            според мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
            по тази логика трябва да фалира Пощенска и Райфайзен.Те имат по големи лихви по депозити.Изберете българското понеже остана малко за голямо нещастие на всички ни!!! Не е препоръка за покупка или продажба , а мъка по изгубеното ни АЗ!!!
            какъв е борсовият индекс на тези две банки
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Nikola,
              той рейсаджията като прочете какви ги пишеш ще ти ............тегли чертата
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

по тази логика трябва да фалира Пощенска и Райфайзен.Те имат по големи лихви по депозити.Изберете българското понеже остана малко за голямо нещастие на всички ни!!! Не е препоръка за покупка или продажба , а мъка по изгубеното ни АЗ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от Nikola
                  За съжаление така наречените "uneducated money" движат пазара ни. Представи си, че някой човек, който няма абсолютно никакво икономическо образование и кара рейс примерно в USA лятото, за да върже двата края дочул от уж човек, който много разбира, че банката щяла да фалира. Ами разбира се че ще продаде защото се страхува за парите си.
                  Честно казано съмнявам се такива да имат акции от публично дружество, ама знам ли..... като гледам само колко глупости се изписаха в темата за CHIM за возенето на ядрено гориво например...
                  О не. Грешиш netware5. Нямаш си представа какви хора "инвестират" на борсата.

Коментар

За съжаление така наречените "uneducated money" движат пазара ни. Представи си, че някой човек, който няма абсолютно никакво икономическо образование и кара рейс примерно в USA лятото, за да върже двата края дочул от уж човек, който много разбира, че банката щяла да фалира. Ами разбира се че ще продаде защото се страхува за парите си.
                    Честно казано съмнявам се такива да имат акции от публично дружество, ама знам ли..... като гледам само колко глупости се изписаха в темата за CHIM за возенето на ядрено гориво например...
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Еее, бат Колю, не толкова наивно -> от 5000 кобокса, колко може да са шоферите? :-) Нещо друго ни клати, но ще го разберем впоследствие!
                      Дали има репа по тъз позиция, защото все си мисля, че остреляха репата на инфраструктурите и на хим-а и дойде ред и на финансовите!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

За съжаление така наречените "uneducated money" движат пазара ни. Представи си, че някой човек, който абсолютно никакво икономическо образование и кара рейс примерно в USA лятото, за да върже двата края дочул от уж човек, който много разбира, че банката щяла да фалира. Ами разбира се че ще продаде защото се страхува за парите си.
                        Коле, а аз преди 2 седмици в кварталния Еврофутбол чух един човечец да обяснява, че ПИБ нямало накъде да пада повече
                        Казвам го като пример как вече навсякъде взеха да се чуват "авторитетни" мнения за БФБ
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Първоначално изпратено от voda
                            Абе Колчо, що не вземеш да пуснеш тука една от картинките дето ги правите в детската градине там с FAIL. Нали ти е хоби, ама се в грешните теми го правиш. Тука му е мястото батко тука. Ти си най голямата грешка Колчо ама ти си го знаеш де.
                            А всъщност мнението ти по темата за FIB е....... ?????
                            Всъщност се извинявам на съфорумците за спама. Просто ми дойде от вътре се избазикам с онова нещо.

Коментар

• Вместо да се нервим май по-добре да изчакаме да допълним на 6 лв. после ако трябва и на 4лв. ще купя пак. Ще ги държа или до фалит на банката (пу-пу пепел ми на устата) или до 15-17 или дай боже 20+ лева.

В момента ПИБ (и не само те) са притиснати до стената, защото са БГ банка и нямат някой богат EU чичко зад гърба. Съответно ресурса им излиза доста по-скъп примерно от УНИКРЕДИТ и подобни. НО пък банката винаги е била напред в технологии, продукти, обслужваме на клиенти и фирми. Имат сериозна клонова мрежа за БГ банка.

Според мен обаче сделка за продажба ще има, но се сговниха нещата във финансовия сектор навсякъде по света. Така че май ще се чака.

Имам акции и съм пристрастен
                              не е препоръка за покупка или продажба на акции
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
                                Абе Колчо, що не вземеш да пуснеш тука една от картинките дето ги правите в детската градине там с FAIL. Нали ти е хоби, ама се в грешните теми го правиш. Тука му е мястото батко тука. Ти си най голямата грешка Колчо ама ти си го знаеш де.
                                А всъщност мнението ти по темата за FIB е....... ?????
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X