Пробив на 7 лева!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от NikolaНай-мразя да усреднявам. За съжаление ще се наложи, ако падне под 7 лева.
Цената пада защото някой пуска малоумни слухове, че щяла да фалира банката......кеш ис кинг още доста време преди да се види цената на първи ден на вторична търговия....
Коментар
-
Не знам дали тези слухове за които говорите се ширят само из форума, ами и на улиците? Доверието което хората имат към една банка е особено важно за нейното съществуване. Какво ще стане ако хората започнат масово да теглят пари от банката? Въпреки многото интервюта в последните седмици и опроверженията че имат проблеми с ликвидността, явно ръководстовото на банката не е постигнало желаният ефект. Искам да кажа че ако тези слухове се разпространяват и из клиентите на банката, тогава те наистина може да изпитат проблеми с ликвидността ако те започнат да теглят парите си. Понеже съм в чужбина, някой може ли да каже дали тези слухове витаят само във форума?==Не е препоръка за покупка или продажба==
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от YNMNikola,
той рейсаджията като прочете какви ги пишеш ще ти ............тегли чертата
Коментар
-
Първоначално изпратено от julaiПървоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоряHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
Дали има репа по тъз позиция, защото все си мисля, че остреляха репата на инфраструктурите и на хим-а и дойде ред и на финансовите!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
Казвам го като пример как вече навсякъде взеха да се чуват "авторитетни" мнения за БФБ"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от YNMспоред мен слуховете са основният виновник за много движения ,по принцип говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от vodaАбе Колчо, що не вземеш да пуснеш тука една от картинките дето ги правите в детската градине там с FAIL. Нали ти е хоби, ама се в грешните теми го правиш. Тука му е мястото батко тука. Ти си най голямата грешка Колчо ама ти си го знаеш де.
Коментар
-
Вместо да се нервим май по-добре да изчакаме да допълним на 6 лв. после ако трябва и на 4лв. ще купя пак. Ще ги държа или до фалит на банката (пу-пу пепел ми на устата) или до 15-17 или дай боже 20+ лева.
В момента ПИБ (и не само те) са притиснати до стената, защото са БГ банка и нямат някой богат EU чичко зад гърба. Съответно ресурса им излиза доста по-скъп примерно от УНИКРЕДИТ и подобни. НО пък банката винаги е била напред в технологии, продукти, обслужваме на клиенти и фирми. Имат сериозна клонова мрежа за БГ банка.
Според мен обаче сделка за продажба ще има, но се сговниха нещата във финансовия сектор навсякъде по света. Така че май ще се чака.
Имам акции и съм пристрастен
не е препоръка за покупка или продажба на акциитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaАбе Колчо, що не вземеш да пуснеш тука една от картинките дето ги правите в детската градине там с FAIL. Нали ти е хоби, ама се в грешните теми го правиш. Тука му е мястото батко тука. Ти си най голямата грешка Колчо ама ти си го знаеш де."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар