Първоначално изпратено от EquityPrivate
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Re: .
Първоначално изпратено от stivygoПървоначално изпратено от intintПървоначално изпратено от TastarosaНа мен ми е чудно кои са тези ФЛ или ЮЛ, които могат да си "позволят" да продават с около 35% под емисионната стойност от 10,70? Да не са ги купували случайно по 5 лв бройката..?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Re: .
Първоначално изпратено от intintПървоначално изпратено от TastarosaНа мен ми е чудно кои са тези ФЛ или ЮЛ, които могат да си "позволят" да продават с около 35% под емисионната стойност от 10,70? Да не са ги купували случайно по 5 лв бройката..?
Коментар
-
Re: ..
Първоначално изпратено от TastarosaЛогиката действително трябва да е такава, но няма да се очуда ако ПИБ сравнително бързо успее да се върне до емисионната си стойност след като големите поприключат с изсипването...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
най-вероятно са разумните ФЛ и ЮЛ които знаят стойността на парите във времето както и че вероятно скоро няма да видят цена над 8 лв заради което избират да купят друг финансов инструмент който мже да им донесе пари...просто...нали...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар