IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от netware5
    До дългите ми уши отново започнаха да достигат слухове,че ПИБ е на ръба !
    Чули ли са и други уши подобни приказки?
    Петре, кат ги пишеш тия работи, си пусни един нов ник и пиши през анонимно прокси.... щото много хора си извадиха поука от майската история и сега вече се действа по друг начин. Ако ушите ти са чули нещо за един бизнесмен с интереси в енергетиката - да знаиш, че не е вярно... а многотиражката, която я написа тази глупост скоро я очаква изненадка...
    Незнам дали ще ми повярваш но БГ преса (вестници и сайтове)не чета.Пазя си чисто съзнанието,че трябва да е безпристрастно и обективно.За друга "жега" чух аз.....
    Добре бе Петре, защо като нямаш представа за какво става въпрос се напъваш, не мога да рабера. Прекаляваш вече.
    Сега ти ми обясни за Какво Става Въпрос моля. А аз ще обясня как се пренаса финансовата криза върху банките с няколко изречения без да визирам конкретна българска или чужда банка.

В БГ са раздадени ипотечни кредити за около 30млр.лева макар цифрата да е под 30.В условията на ликвидна криза,липса на доверие,скок при овърнайтите, понижаване на рейтинга и други подобни "екстри",свеж ресурс депозитен разбира се става все по-трудно да се намери.Най-малкото защото тези които разполагат с такъв предпочитат да спасят своите си банки и филиали. От друга страна цената на ресурса се повиши в последните дни,ама много се повиши.

Сега добавяме "екстрата" че от вчера сме с нов по-Висок лихвен процент който допълнително оскъпява погасяването на кредитните задължения към банката кредитор.В един момент тя се оказва с много придобити имоти които просто няма на кого да продаде.Но без основната си за фунциониране и работа стока - пари

Предполагам вече спиралата се вижда по-добре.
    На теория се опитваш да ги докараш нещата, но на практика не е точно така! ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Петре, кат ги пишеш тия работи, си пусни един нов ник и пиши през анонимно прокси.... щото много хора си извадиха поука от майската история и сега вече се действа по друг начин. Ако ушите ти са чули нещо за един бизнесмен с интереси в енергетиката - да знаиш, че не е вярно... а многотиражката, която я написа тази глупост скоро я очаква изненадка...
      Незнам дали ще ми повярваш но БГ преса (вестници и сайтове)не чета.Пазя си чисто съзнанието,че трябва да е безпристрастно и обективно.За друга "жега" чух аз.....
      Добре бе Петре, защо като нямаш представа за какво става въпрос се напъваш, не мога да рабера. Прекаляваш вече.
      Сега ти ми обясни за Какво Става Въпрос моля. А аз ще обясня как се пренаса финансовата криза върху банките с няколко изречения без да визирам конкретна българска или чужда банка.

В БГ са раздадени ипотечни кредити за около 30млр.лева макар цифрата да е под 30.В условията на ликвидна криза,липса на доверие,скок при овърнайтите, понижаване на рейтинга и други подобни "екстри",свеж ресурс депозитен разбира се става все по-трудно да се намери.Най-малкото защото тези които разполагат с такъв предпочитат да спасят своите си банки и филиали. От друга страна цената на ресурса се повиши в последните дни,ама много се повиши.

Сега добавяме "екстрата" че от вчера сме с нов по-Висок лихвен процент който допълнително оскъпява погасяването на кредитните задължения към банката кредитор.В един момент тя се оказва с много придобити имоти които просто няма на кого да продаде.Но без основната си за фунциониране и работа стока - пари

Предполагам вече спиралата се вижда по-добре.

Коментар

• И аз чувам, че са си стиснали ръцете ...

Коментар

Коментар

Да, на ръба на продажбата-ДА, на ръба на намирането на стратегически партньор -Да.

Абе я стига приказва глупости, български издания не четял....

Коментар

• COBOSCHETO

То имането на органи не е като да имаш акъл в главата ! Е човека няма и тва си е - опериран е явно ! Пък може и с вино да го е заместил - знаеш ли!
              D.Y.F-091066

Коментар

• Започва се отново и не знам ..как се позволява за втори път това нешо на този индивид ? Има ли въобще органи или не ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Коментар

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• До дългите ми уши отново започнаха да достигат слухове,че ПИБ е на ръба !

Коментар

• Ч

Първоначално изпратено от ariadna
                        Интересно ми е кой на кого на 4.90?! някой може ли да ме светне????получава целувка...
                        Светвам кат светулка Аз ! Чакам си целувките

Коментар

• Първоначално изпратено от gabi
                          Първоначално изпратено от Червени Боклуци
                          Вчера забелязах ПИБ са дръпнали шалтера на офиса в Халите. Да не им стане практика. Или пестат пари за самолета?
                          Верно си заслужаваш ника! Офисът е затворен за ремонт от 14 август. Банката отдавна пусна съобщение за това и се извини на клиентите за неудобството. Така пише и на списъка на офисите в сайта на банката - "Затворен за ремонт от 14.08.2008 г."

Четете бе хора, преди да пишете!
                          Че какъв е тоя ремонт месец и половина бре? Ората за за толко време къща дигат.
                          За твоя информация - офис Ценрални Хали на ПИБ работи то днес - след основен ремонт, разширен, с десет места за фронт офис. Не знам дали хората за това време построяват къща или панелен блок, но ми покажи друга банка която прави ремонт на своите офиси / повечето от които са в окаяно състояние и са доста мизерни, с пластмасовите си химикалки, вързани с бял ластик, да не изчезнат случайно/.
                          друга банка която прави ремонти на офисите е ЦКБ, и се обзавеждат доста луксозно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци
                            Вчера забелязах ПИБ са дръпнали шалтера на офиса в Халите. Да не им стане практика. Или пестат пари за самолета?
                            Верно си заслужаваш ника! Офисът е затворен за ремонт от 14 август. Банката отдавна пусна съобщение за това и се извини на клиентите за неудобството. Така пише и на списъка на офисите в сайта на банката - "Затворен за ремонт от 14.08.2008 г."

Четете бе хора, преди да пишете!
                            Че какъв е тоя ремонт месец и половина бре? Ората за за толко време къща дигат.
                            За твоя информация - офис Ценрални Хали на ПИБ работи то днес - след основен ремонт, разширен, с десет места за фронт офис. Не знам дали хората за това време построяват къща или панелен блок, но ми покажи друга банка която прави ремонт на своите офиси / повечето от които са в окаяно състояние и са доста мизерни, с пластмасовите си химикалки, вързани с бял ластик, да не изчезнат случайно/.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                              Първоначално изпратено от fant0mas
                              Еее, ДАНС май най-накрая почнаха да работят. Ако не, то някой много красиво е дръпнал шалтера на сайта на вестник Атака.

www.vestnikataka.com
                              Тц. Просто не са си платили годишната такса за домейна и са им резнали кранчето. Изтекъл е абонамента на 28 септември. Пише го в WHOIS. Ша си платят и ще им го пуснат.
                              Само ще стане интересно ако някой ги изпревари с двегодишна такса за домейна

Коментар

• Netware имаш лично)

Коментар

Working...
                                X