Първоначално изпратено от Romeo_1978
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от frei1974Ам кат си прав нищо не може да се каже:-).
Ибъли ги - все пак трябва да има някаква спирачка на даун-а! Абе, да сме абсолютно честни, самото СЕО си каза - 15% от бамката са в ръцете на публиката, цената на банката ама хич не зависи от пакетчетата дето си ги размятаме насам-натам! :-)
не е препоръка за покупко продажба на цк
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Ам кат си прав нищо не може да се каже:-).
Ибъли ги - все пак трябва да има някаква спирачка на даун-а! Абе, да сме абсолютно честни, самото СЕО си каза - 15% от бамката са в ръцете на публиката, цената на банката ама хич не зависи от пакетчетата дето си ги размятаме насам-натам! :-)
Коментар
-
Да сигур си прав.Пак доста излизат.Зависи на каква цена ще врътнат големият пакет-Ако те са продавачите в момента.Първоначално изпратено от Romeo_1978Първоначално изпратено от frei1974Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на .Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Аз за банката нищо не казвам -просто ако тез решат да ги продадат тез акции цената ще коригира доста от тази в момента.Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от frei1974Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.
First Investment Bank 4.3% -от 20 633 359ev
Иначе ако юнаците продължат да селлкат, тук следващата спирка е 1,34!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Аз за банката нищо не казвам -просто ако тез решат да ги продадат тез акции цената ще коригира доста от тази в момента.Видяхме какво стана при ЦКБ.Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от frei1974Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.
Иначе ако юнаците продължат да селлкат, тук следващата спирка е 1,34!
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.
Иначе ако юнаците продължат да селлкат, тук следващата спирка е 1,34!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProtokolПървоначално изпратено от Romeo_1978Първоначално изпратено от ProtokolПървоначално изпратено от Romeo_1978Най вероятно разпродават естонците от Hansa Eastern Europe Equity Fund. Ноември и декември те разтоварваха ЦКБ и ПИБ. От отчета им към 31.12.08 се вижда, че вече нямат акции от ЦКБ а от ПИБ са останали доста малко, лично според мен ще разтоварят напълно съвсем скоро.
не е препоръка за покупко-продажба на цк
Имам един въпрос който може да ви се стори тъп, но съм отскоро в борсовата търговия...
Относно въпроса: Защо от Hansa Eastern Europe Equity Fund си прехвърлиха акциите на 19.10.2008 при цена 1.07 след като на борсата вървяха по 3.30 ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Romeo_1978Първоначално изпратено от ProtokolПървоначално изпратено от Romeo_1978Най вероятно разпродават естонците от Hansa Eastern Europe Equity Fund. Ноември и декември те разтоварваха ЦКБ и ПИБ. От отчета им към 31.12.08 се вижда, че вече нямат акции от ЦКБ а от ПИБ са останали доста малко, лично според мен ще разтоварят напълно съвсем скоро.
не е препоръка за покупко-продажба на цк
Имам един въпрос който може да ви се стори тъп, но съм отскоро в борсовата търговия...
Относно въпроса: Защо от Hansa Eastern Europe Equity Fund си прехвърлиха акциите на 19.10.2008 при цена 1.07 след като на борсата вървяха по 3.30 ????За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар