IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Romeo_1978
    Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от frei1974
    Ам кат си прав нищо не може да се каже:-).

Ибъли ги - все пак трябва да има някаква спирачка на даун-а! Абе, да сме абсолютно честни, самото СЕО си каза - 15% от бамката са в ръцете на публиката, цената на банката ама хич не зависи от пакетчетата дето си ги размятаме насам-натам! :-)
    А Вие защо не купувате за да станете един ден БОГАТИ ?
    Петре, ти защо си мислиш, че не купуваме?

не е препоръка за покупко продажба на цк
    Ми купувай - вчера ПИБ улетя с 12% надолу , днес с още близо 10%.Колко ли ще са утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

Ибъли ги - все пак трябва да има някаква спирачка на даун-а! Абе, да сме абсолютно честни, самото СЕО си каза - 15% от бамката са в ръцете на публиката, цената на банката ама хич не зависи от пакетчетата дето си ги размятаме насам-натам! :-)
      Петре, ти защо си мислиш, че не купуваме?

не е препоръка за покупко продажба на цк

Коментар

• Аз си купих на 1,452! Насрещната страна е Карол! Много интересно, т.к. досега псувах Булбанката и си мислех, че са те!

Коментар

• Тука работата намирисва на прехвърлянето на голям пакет-само не се знае -каква ще е цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974

Коментар

• Да сигур си прав.Пак доста излизат.Зависи на каква цена ще врътнат големият пакет-Ако те са продавачите в момента.
              Първоначално изпратено от Romeo_1978
              Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на .Не е препоръка.
              смятай не по сегашните цени а по цена от последната сесия за 2008 - 2.50

Коментар

Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на .Не е препоръка.
                смятай не по сегашните цени а по цена от последната сесия за 2008 - 2.50

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  ... самото СЕО си каза - 15% от бамката са в ръцете на публиката, цената на банката ама хич не зависи от пакетчетата дето си ги размятаме насам-натам! :-)
                  Така е, възможо е да е много по - ниска.

Коментар

• Ам кат си прав нищо не може да се каже:-).

Коментар

Аз за банката нищо не казвам -просто ако тез решат да ги продадат тез акции цената ще коригира доста от тази в момента.
                      Първоначално изпратено от psycoholic
                      Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.

First Investment Bank 4.3% -от 20 633 359ev
                      В Профита има интервю с Мая - гледайте го! С две думи каза, че банката е стабилна, поради консервативната си политика на раздаване на кредити, започната още от 2007ма, но и поради тази причина печалбата и за 2009 няма да е впечатляваща!
                      Иначе ако юнаците продължат да селлкат, тук следващата спирка е 1,34!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Аз за банката нищо не казвам -просто ако тез решат да ги продадат тез акции цената ще коригира доста от тази в момента.Видяхме какво стана при ЦКБ.
                        Първоначално изпратено от psycoholic
                        Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.

В Профита има интервю с Мая - гледайте го! С две думи каза, че банката е стабилна, поради консервативната си политика на раздаване на кредити, започната още от 2007ма, но и поради тази причина печалбата и за 2009 няма да е впечатляваща!

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Малко малко но имат 4,3% от Портфейла или сметнах го по сегашните цени на 1 081 315ак приблизително.Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol
                              Първоначално изпратено от Protokol
                              Най вероятно разпродават естонците от Hansa Eastern Europe Equity Fund. Ноември и декември те разтоварваха ЦКБ и ПИБ. От отчета им към 31.12.08 се вижда, че вече нямат акции от ЦКБ а от ПИБ са останали доста малко, лично според мен ще разтоварят напълно съвсем скоро.

не е препоръка за покупко-продажба на цк
                              Здравейте,
                              Имам един въпрос който може да ви се стори тъп, но съм отскоро в борсовата търговия...
                              Относно въпроса: Защо от Hansa Eastern Europe Equity Fund си прехвърлиха акциите на 19.10.2008 при цена 1.07 след като на борсата вървяха по 3.30 ????
                              Объркал си се. Говориш за сделка на Балкан Холидейс от 17.10
                              Вярно, че сделката е била на Балкан Холидейс. Но това не променя нейните параметри ...Освен това имам основание да си мисля, че цената (1.07) е била завишена. Защо ли? Обикновено когато се продават по-значим обем от акциии накуп - цената е по-висока от пазарната. Или приятелчетата от Балкан Холидейс са се отървали овреме ???
                              От това, което си написал, разбирам, че незнаеш елементарни неща свързани с позицията! Преди да пишеш земи прочети малко за банката, за акционерите ...и после изказвай мнения и препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Romeo_1978
                                Първоначално изпратено от Protokol
                                Най вероятно разпродават естонците от Hansa Eastern Europe Equity Fund. Ноември и декември те разтоварваха ЦКБ и ПИБ. От отчета им към 31.12.08 се вижда, че вече нямат акции от ЦКБ а от ПИБ са останали доста малко, лично според мен ще разтоварят напълно съвсем скоро.

не е препоръка за покупко-продажба на цк
                                Здравейте,
                                Имам един въпрос който може да ви се стори тъп, но съм отскоро в борсовата търговия...
                                Относно въпроса: Защо от Hansa Eastern Europe Equity Fund си прехвърлиха акциите на 19.10.2008 при цена 1.07 след като на борсата вървяха по 3.30 ????
                                Объркал си се. Говориш за сделка на Балкан Холидейс от 17.10
                                Вярно, че сделката е била на Балкан Холидейс. Но това не променя нейните параметри ...Освен това имам основание да си мисля, че цената (1.07) е била завишена. Защо ли? Обикновено когато се продават по-значим обем от акциии накуп - цената е по-висока от пазарната. Или приятелчетата от Балкан Холидейс са се отървали овреме ???
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X