If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Веднага си потърси психиатър и клиника в която да те настанят !
Първоначално изпратено от Romeo_1978
Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
Срив до 1.12лв. продава ! А от ПИБ упорито мълчат ! Защо ли ? Просто Факти !
Тъжна история за жалост.......много тъжна......
Дебело човече, аз ти задавам вече няколко пъти въпроси, а ти упорито мълчиш? Защо ли ? Просто Факти !
1. Разбрах, че ти свалят предаването от ефир и ти оставаш без работа!
2. Разбрах, че този път от КФН-то са се подготвили доста сериозно и ще ти скъсат главата!
3. Разбрах, че Командира Костов ама изобщо не е доволен от теб в свещената битка за разбиване на банковата система и вече си е намерил друг откачалник, който да плямпа глупости по цял ден !
4. Разбрах, че във връзка с точка 3. ще трябва да върнеш парите, които са ти дали предварително !
5. Вече разбрахме, че в сайта сам си задаваш въпросите и сам си отговаряш по няколко пъти и тъй като никой не чете твоя сайт ти задаваш същите тъпи въпроси и в инвестор.бг . Но така и не ми отговори на въпросите защо в смешното предаване, което водиш предварително се разбирате с така наречените зрители какви въпроси да ти задават?
Това са много факти а ти мълчиш ! ЗАЩО ЛИ ?????
Абе ти по-добре ми отговори на въпросите, ама като гледам как избягваш темата май нещата за които говоря, не са далече от истината. А за мойто психическо здраве не се притеснявай, по скоро мисли как ще връщаш парите които си взел!
Той не е от никоя партия, просто са му дали едни пари, които сега ще трябва да връща и за това се удавил в собствената си злоба!
Или сценария на Костов плюс пионката Пешо е Командира да покаже отново колко е добър в измъкването на държавата от криза...и този път на червените трудно някой ще повярва, а сините ще възкръснат за следващата 20-летка.
Някой видя ли колко бройки са в купува и колко в продава - интересно е!!!! Има повече желаещи да купят в пъти!!!!!!
Добро наблюдение - а аз сметнах, че от близо две седмици (грубо началото на изсипванията) се е изтъркалял около 3% от фрий-флоата! Ако сипвача е един би трябвало да се е поизморил вече!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Мисля, че е време Инвесторът да го банне тоя тъпак ПК. Все пак те са отговорни за съдържанието на форума!
Нека се пише глупостите и си отговаря сам в неговия сайт!
А сега хубаво им сметни курса.ако още си любопитен се поразходи из сайта им да видиш и как го формират при тоя вариант.
Действително PayPal позволява превалутиране на сумата за плащане от тях, ето как го правят:
If your transaction involves a currency conversion, it will be completed at a retail foreign exchange rate determined by PayPal, which is adjusted regularly based on market conditions. This exchange rate includes a 2.5% spread above the wholesale exchange rate at which PayPal obtains foreign currency, and the spread is retained by PayPal. The specific exchange rate that applies to your multiple currency transaction will be displayed at the time of the transaction.
Това обаче, няма нищо общо с валутния борд, все пак!!!!!!
Веднага си потърси психиатър и клиника в която да те настанят !
Първоначално изпратено от Romeo_1978
Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
Срив до 1.12лв. продава ! А от ПИБ упорито мълчат ! Защо ли ? Просто Факти !
Тъжна история за жалост.......много тъжна......
Дебело човече, аз ти задавам вече няколко пъти въпроси, а ти упорито мълчиш? Защо ли ? Просто Факти !
1. Разбрах, че ти свалят предаването от ефир и ти оставаш без работа!
2. Разбрах, че този път от КФН-то са се подготвили доста сериозно и ще ти скъсат главата!
3. Разбрах, че Командира Костов ама изобщо не е доволен от теб в свещената битка за разбиване на банковата система и вече си е намерил друг откачалник, който да плямпа глупости по цял ден !
4. Разбрах, че във връзка с точка 3. ще трябва да върнеш парите, които са ти дали предварително !
5. Вече разбрахме, че в сайта сам си задаваш въпросите и сам си отговаряш по няколко пъти и тъй като никой не чете твоя сайт ти задаваш същите тъпи въпроси и в инвестор.бг . Но така и не ми отговори на въпросите защо в смешното предаване, което водиш предварително се разбирате с така наречените зрители какви въпроси да ти задават?
Коментар