IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="edmundo"]
    Първоначално изпратено от ATILA
    Първоначално изпратено от edmundo
    Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе [/quote

хахахахахахахаха!

"Животното" станал инвеститор!

Хахахахахахаха!

Как да не се смея, като жалката мишка веднага е сменил плочата! Въртигъзец безгръбначен!

Презирам те - жалка, дребна, селска душицо!

Хахахахахаха!

П.С. Риспект към всички акционери на ПИБ!

Не притежавам акции на банката!
    Кое в мойте писания изкара от малкото ти мизерно мозъче мисълта, че съм стнал инвеститор? Единствено показвам моята погнуса от двамата най- големи простака в този форум! Надявам се ако много се напънш ще се досетиш, че единя си ти а другия е петър. Вие сте вредни и мястото ви не е тук!
    Цирей, дали си жив или не, гарм не ми пука!

Още по-малко, какво правиш!

Гоу то хел!

Коментар

• [quote="ATILA"]
      Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе [/quote

хахахахахахахаха!

Хахахахахахаха!

Как да не се смея, като жалката мишка веднага е сменил плочата! Въртигъзец безгръбначен!

Хахахахахаха!

Кое в мойте писания изкара от малкото ти мизерно мозъче мисълта, че съм стнал инвеститор? Единствено показвам моята погнуса от двамата най- големи простака в този форум! Надявам се ако много се напънш ще се досетиш, че единя си ти а другия е петър. Вие сте вредни и мястото ви не е тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
        Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе
        Що бързаш ли? Имай търпение

Коментар

• [quote="edmundo"]Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе [/quote

хахахахахахахаха!

Хахахахахахаха!

Хахахахахаха!

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
            Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе
            Абе виж сега... ти не ги разбираш нещата... просто са се променили пазарните условия, не че той не е познал :lol:
            Скри са кат плъх Една смислена приказка няма! Аз по нагъл селянин не бях срещал!
            Прояви малко съчувствие! Може да е в някое КаФеНе. Нали напоследък често ходи...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Абе виж сега... ти не ги разбираш нещата... просто са се променили пазарните условия, не че той не е познал :lol:
              Скри са кат плъх Една смислена приказка няма! Аз по нагъл селянин не бях срещал!

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                Май хората не вярват в реалната стойност на тези активи(кредити) щото и аз не видях в отчета колко от тях са обезпечени.
                От отчетите на фирмите(ГАГБТ например) се вижда,че кредитите които дават са с лихви около 3M EURIBOR +5% ,ама близо 45% от привлечения капитал е от граждани(а знаем каква е там лихвата)Вярно,че Баранко явно са близки до ПИБ,ама не са само те
                Иначе и аз имам акции тук и се надявам това което си мисля да не евярно.
                Пич, банковата дейност е малко по-сложна, от това което си мислиш :-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Къде е оня малоумник Петър? Днеска нали щеше да бъде под лев FIB a! Анализатор Един папгал ще говори по смислени неща от тебе

Коментар

• Май хората не вярват в реалната стойност на тези активи(кредити) щото и аз не видях в отчета колко от тях са обезпечени.
                      От отчетите на фирмите(ГАГБТ например) се вижда,че кредитите които дават са с лихви около 3M EURIBOR +5% ,ама близо 45% от привлечения капитал е от граждани(а знаем каква е там лихвата)Вярно,че Баранко явно са близки до ПИБ,ама не са само те
                      Иначе и аз имам акции тук и се надявам това което си мисля да не евярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Karpatski vulk
                        Докъде стигала човешката лудост:

Активи - 4,25 млрд. лв.
                        Пазарна капитализация - 123.2 млн.лв.

38,6 лв. актив на акция - има ли други такива на БФБ!?!?!?
                        Ш-ш-ш-т!!! Тихо... За къде си се разбързал...
                        Нека да си продават...
                        Банката си расте въпреки кризата и нещата ще си дойдат на мястото...

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от Storm
                          Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от BGold
                          Първоначално изпратено от XY
                          Днес, май, ще я натиснат поне 5 % нагоре, банчицата...
                          Какво мислите?

Срамота е такава ниска цена...
                          Що? Кризата ли свърши?
                          да. свърши
                          Кризата ще свърши, когато тоя депозит, дето сега го рекламират на 9,75, стане 3,50 - 5 процента.

Тогава.
                          много закъсняващ индикатор си дал. тогава акциите ще са на 300/400% над дъното си поне
                          Въпроса е за края.
                          Акциите ... някои от тях, разбира се, предполагам че ще бъдат над посочените от теб проценти, когато се достигнат тези депозитни нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                            Какво мислите?

Що? Кризата ли свърши?
                            да. свърши
                            Кризата ще свърши, когато тоя депозит, дето сега го рекламират на 9,75, стане 3,50 - 5 процента.

Тогава.
                            много закъсняващ индикатор си дал. тогава акциите ще са на 300/400% над дъното си поне

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                              Какво мислите?

Що? Кризата ли свърши?
                              да. свърши

Aaaa, не знаех.
                              ми не слушаш радио за това

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                                Какво мислите?

Що? Кризата ли свърши?
                                да. свърши

Тогава.

Коментар

Working...
                                X