IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз не го намирам ама Никола каза, че е 80 стр.
    пак наши и ваши
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от Anton Chigurh
      Първоначално изпратено от обзървър
      Това не е отчета на ПИБ, а жалък опит да се обобщи на бързо финансов отчет от 80 реда.
      А отчета къде е???
      Излезна преди час на сайта на БНБ. Нищо неочаквано, но аз си чакам пълната информация защото мен ме интересува най-много ОПП-то и бележките към отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
        Първоначално изпратено от обзървър
        Това не е отчета на ПИБ, а жалък опит да се обобщи на бързо финансов отчет от 80 реда.
        А отчета къде е???
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър

Коментар

• Отчета на ПИБ
            http://www.investor.bg/?cat=5&id=79601

Коментар

• какво се оплаквате от движението??? пропуснатите ползи няма какво да ги мислите

Коментар

• Първоначално изпратено от Romeo_1978
                Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                Писна ми от инсайдъри. Такива ръстове точно преди отчета са ми толкова ясни...
                Никола, ако както ти казваш някой беше надзърнал, движението щеше да бъде в друга посока
                Добре.....

Коментар

Писна ми от инсайдъри. Такива ръстове точно преди отчета са ми толкова ясни...
                  Никола, ако както ти казваш някой беше надзърнал, движението щеше да бъде в друга посока

Коментар

• Писна ми от инсайдъри. Такива ръстове точно преди отчета са ми толкова ясни...

Коментар

• Доста връме цената тук вървя като вързана за тази на Хим.
                      Е, сега след изпълнението с превилигированите, мисля е време да се отвързва и да си ходи към 3,5-4 лв., там където хим-а скоро няма как да бъде

Коментар

• Утре е крайният срок .....би трябвало да го изкарат ...БАКБ ги видяхме вече ....ся чакаме нашта банка

Коментар

• на едно две места много се съмнявам, че някой е надзърнал в отчетите предварително не че имат някакво значение

Коментар

• Днес сме отличници
                            Добре, че успях да си възстановя позицията вчера...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

А тук как си ги рутат на пазар то е ясно, че отчета ще е добър.....
                              Коле, плюй да не го оручасаш :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• А тук как си ги рутат на пазар то е ясно, че отчета ще е добър.....

Коментар

Working...
                                X