If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Защото не е пълнил колегата като нас по лев и десет.
Положението е ясно , че не е розово. НО ако успеят да устискат годината (БГ банките) без сериозни сътресения - ще е супер постижение.
Онзи ден бяхме с булката в клона в сити центъра да си направим един депозит (не е само ФМ по депозитите ). Направи ми силно впечатление факта, че в 19.30 имаше опашка за...депозити. Клиент съм на 5 банки, НО ПИБ определено са ми най-приятни за работа.
Прозрачни,коректни и не на последно място изгодни!
Сори, че звучи малко като реклама, но така ги виждам аз нещата.
успех на всички
не е препоръка
Съгласен съм с теб, че положението не е розово и по тази причина не пълня
Аз ще ти кажа кога е розово за да започнеш да пълниш :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) хахахахахахахахахахаха
Положението е ясно , че не е розово. НО ако успеят да устискат годината (БГ банките) без сериозни сътресения - ще е супер постижение.
Онзи ден бяхме с булката в клона в сити центъра да си направим един депозит (не е само ФМ по депозитите ). Направи ми силно впечатление факта, че в 19.30 имаше опашка за...депозити. Клиент съм на 5 банки, НО ПИБ определено са ми най-приятни за работа.
успех на всички
не е препоръка
Аз ще ти кажа кога е розово за да започнеш да пълниш :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) хахахахахахахахахахаха
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
успех на всички
не е препоръка
успех на всички
не е препоръка
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от BGold
Първоначално изпратено от Anton Chigurh
Bgold, облекченото провизиране не е явление само за България, за целия свят. Не виждам какво те притеснява толкова.
Че изкривява картината.
Това е ясно. Реално 3Q 2009 ще покажат най-ясно какво става в банковата система. Това, което не разбирам е защо храниш само тук, а не във всичките теми за банки?
Защо трябва да го правя. Така по-добре ли ще ти е
Ни най-малко защото настроението ми не се диктува от писаниците по форимите. Това, което ми е интересно, обаче е защо пишеш само в тази тема за фактори, които оказват влияние на цялата банкова система. Иначе си пиши каквото искаш и където искаш.
Bgold, облекченото провизиране не е явление само за България, за целия свят. Не виждам какво те притеснява толкова.
Че изкривява картината.
Това е ясно. Реално 3Q 2009 ще покажат най-ясно какво става в банковата система. Това, което не разбирам е защо храниш само тук, а не във всичките теми за банки?
Защо трябва да го правя. Така по-добре ли ще ти е
Коментар
Anton Chigurh
Че изкривява картината.
Според мен 3-те лева ще ги видим през май. Пиб, а и другите БГ банки показаха,че въпреки голямия 'шаш и паника' се крепят съвсем добре.
10-15 та даже и 40% спад на печалбата си е супер за такава криза.
Все пак си е печалба!!! Без държавни субсидии, както е по света!!
Според мен 3-те лева ще ги видим през май. Пиб, а и другите БГ банки показаха,че въпреки голямия 'шаш и паника' се крепят съвсем добре.
10-15 та даже и 40% спад на печалбата си е супер за такава криза.
Все пак си е печалба!!! Без държавни субсидии, както е по света!!
не е препоръка
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Anton Chigurh
Ще напиша моите мисли за отчетите на публичните ни банки през празниците на блогчето ми.
Коментар