пак почнаха с реклами на високолихвени депозити, а как добре бяха почнали с кредити
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pkbgПървоначално изпратено от COBOSCHETOhttp://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf
Таксата за битови сметки през www.epay.bg обаче в ЦКБ - 0,40 лв, а в ПИБ 0,15
И второ виж тарифата по горе стр.6 - Касови операции !
Избери си там нещо дето е без процент или такса ....и ми се обади !
Прочети по внимателни и прибави таксата за поддръжка.
Въпроса тук не е в таксата, ПИБ я мъдрят тази такса от години. Проблема е в това че карат хората да бягат от банката.
Колко е печалбата от тази такса?
Колко ще са недоволните клиенти от нея? ( Аз например имам сметки в банката само защото когато ги откривах нямаха такса на частни лица).
От ден на ден обслужванто в банката запада. Много нови и НЕКОМПЕТЕНТНИ служители се назначиха. Юруш на маслините. Нямат време да ги обучават, не контролират качеството на работата. В различни офиси ти обясняват различни неща.
Темата е дълга. Клиент съм на банката от 10 години.
Това е личния ми опит с банката, не е препоръка за попкупка или продажба. Въпросът е че някои трябва да обърне внимание на "РЪКОВОДСТВОТО" за глупостите който прави.
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOhttp://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf
Прочети по внимателни и прибави таксата за поддръжка.
Въпроса тук не е в таксата, ПИБ я мъдрят тази такса от години. Проблема е в това че карат хората да бягат от банката.
Колко е печалбата от тази такса?
Колко ще са недоволните клиенти от нея? ( Аз например имам сметки в банката само защото когато ги откривах нямаха такса на частни лица).
От ден на ден обслужванто в банката запада. Много нови и НЕКОМПЕТЕНТНИ служители се назначиха. Юруш на маслините. Нямат време да ги обучават, не контролират качеството на работата. В различни офиси ти обясняват различни неща.
Темата е дълга. Клиент съм на банката от 10 години.
Това е личния ми опит с банката, не е препоръка за попкупка или продажба. Въпросът е че някои трябва да обърне внимание на "РЪКОВОДСТВОТО" за глупостите който прави.
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhИнтересно ми е да ли "анализаторите" в пенсионните фондове най-накрая са разбрали, че ПИБ няма да фалира?
Не мога да си обясна държането на Корп вместо ПИБ или ЦКБ....
за тях банка е мръсна дума, преди само гледаха райтиговите ангенции кво ще
кажат - трипъл ААА и айде на юруш...
Коментар
-
Anton Chigurh
Интересно ми е да ли "анализаторите" в пенсионните фондове най-накрая са разбрали, че ПИБ няма да фалира?
Не мога да си обясна държането на Корп вместо ПИБ или ЦКБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_mecaИ аз бях фен на ПИБ, но вече не съм.
Имах една сметка с останали някакви стотинки и реших да я закрия и се оказа че дължа на банката такси за поддържка на сметката. От нова година били си решили, че ще се заплаща месечна такса 0.30 лева.
И аз бях дотук с ПИБ. Предпочитам да не го мисля дали другия път като отида да се окаже че има такса 100 лева че съм влезнал в офиса им например или че таксата за поддърка на сметка е 30 лева .....
Аз ще им давам пари, а те ше ме таксуват за това !!!???!??!
Щом е така пари няма да видите от мен...
Сбогом ПИБ!!!
И още нещо - не те знам какъв си, но мен като инвеститор ме интересува банката да печели, ако беше благотворително дружество да й предиряме за таксите, ама тя е търговско.
Коментар
-
Имах една сметка с останали някакви стотинки и реших да я закрия и се оказа че дължа на банката такси за поддържка на сметката. От нова година били си решили, че ще се заплаща месечна такса 0.30 лева.
И аз бях дотук с ПИБ. Предпочитам да не го мисля дали другия път като отида да се окаже че има такса 100 лева че съм влезнал в офиса им например или че таксата за поддърка на сметка е 30 лева .....
Сбогом ПИБ!!!
Коментар
-
Сбогом ПИБ!!!
да събират такси от праzни сметки.
айде стига сте се втелявали
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOhttp://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf
за по-евтино запали колата , прекоси половин софия, загуби си половин ден до като идеш да си платиш водата и ще спестиш 50 стотинкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
http://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOТи да си чул или видял банка която не събира такси за поддръжка на сметки ?! Я ми посочи една !? Даже искам да ти кажа че 30 стинки са нищо в сравнение с таксите на другите банки- за сравнение Гърчетатанапример по 50 стинки щеш не щеш на месец !
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
И аз бях фен на ПИБ, но вече не съм.
Сбогом ПИБ!!!
Коментар
Коментар