IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак почнаха с реклами на високолихвени депозити, а как добре бяха почнали с кредити

Коментар

• Да съм бай Ц..о да ти помогна Пък то само прост клиент на банката и аз от 6 години ...другите банки не ми ги фалете особенно една дето се намира на Дондуков 34 !

Коментар

• Първоначално изпратено от pkbg
        Първоначално изпратено от COBOSCHETO
        http://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf

Таксата за битови сметки през www.epay.bg обаче в ЦКБ - 0,40 лв, а в ПИБ 0,15
        И второ виж тарифата по горе стр.6 - Касови операции !
        Избери си там нещо дето е без процент или такса ....и ми се обади !
        Ами обаждам ти се!

Прочети по внимателни и прибави таксата за поддръжка.

Въпроса тук не е в таксата, ПИБ я мъдрят тази такса от години. Проблема е в това че карат хората да бягат от банката.
        Колко е печалбата от тази такса?
        Колко ще са недоволните клиенти от нея? ( Аз например имам сметки в банката само защото когато ги откривах нямаха такса на частни лица).

От ден на ден обслужванто в банката запада. Много нови и НЕКОМПЕТЕНТНИ служители се назначиха. Юруш на маслините. Нямат време да ги обучават, не контролират качеството на работата. В различни офиси ти обясняват различни неща.

Темата е дълга. Клиент съм на банката от 10 години.

Това е личния ми опит с банката, не е препоръка за попкупка или продажба. Въпросът е че някои трябва да обърне внимание на "РЪКОВОДСТВОТО" за глупостите който прави.

Успех на всички.
        Ами, за да им обърнеш внимание на това, от което си недоволен, се обърни към банката с конкретни факти. Те поддържат и блог и съм чел там, че хората пишат и получават решения на въпросите си. Съгласи се, че е малко тъпо да се оплакваш тук или в други форуми от некомпетентни служители - ние четящите и пишещите по форуми не можем да ти помогнем, защото също сме клиенти и можем само да си говорим ей така празни приказки - ама файда няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Ами обаждам ти се!

Прочети по внимателни и прибави таксата за поддръжка.

Въпроса тук не е в таксата, ПИБ я мъдрят тази такса от години. Проблема е в това че карат хората да бягат от банката.
          Колко е печалбата от тази такса?
          Колко ще са недоволните клиенти от нея? ( Аз например имам сметки в банката само защото когато ги откривах нямаха такса на частни лица).

От ден на ден обслужванто в банката запада. Много нови и НЕКОМПЕТЕНТНИ служители се назначиха. Юруш на маслините. Нямат време да ги обучават, не контролират качеството на работата. В различни офиси ти обясняват различни неща.

Темата е дълга. Клиент съм на банката от 10 години.

Това е личния ми опит с банката, не е препоръка за попкупка или продажба. Въпросът е че някои трябва да обърне внимание на "РЪКОВОДСТВОТО" за глупостите който прави.

Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
            Интересно ми е да ли "анализаторите" в пенсионните фондове най-накрая са разбрали, че ПИБ няма да фалира?

Не мога да си обясна държането на Корп вместо ПИБ или ЦКБ....
            хахаха! ами корп не е банка. Анализаторите са с промити мозъци - в момента
            за тях банка е мръсна дума, преди само гледаха райтиговите ангенции кво ще
            кажат - трипъл ААА и айде на юруш...

Коментар

• Интересно ми е да ли "анализаторите" в пенсионните фондове най-накрая са разбрали, че ПИБ няма да фалира?

Не мога да си обясна държането на Корп вместо ПИБ или ЦКБ....

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca
                И аз бях фен на ПИБ, но вече не съм.

Имах една сметка с останали някакви стотинки и реших да я закрия и се оказа че дължа на банката такси за поддържка на сметката. От нова година били си решили, че ще се заплаща месечна такса 0.30 лева.

И аз бях дотук с ПИБ. Предпочитам да не го мисля дали другия път като отида да се окаже че има такса 100 лева че съм влезнал в офиса им например или че таксата за поддърка на сметка е 30 лева .....

Аз ще им давам пари, а те ше ме таксуват за това !!!???!??!
                Щом е така пари няма да видите от мен...
                Сбогом ПИБ!!!
                А като отидеш в друга банка, ще си платиш 1. такса за поддръжка на сметката, 2. лихва по тази такса - щото не си имал свои пари като са ти я взели и си излязъл "на червено" и 3. такса за закриване на сметката, която зависи от това в каква валута ти е сметката (Райфа ме одра с 8 лева - такса за закриване, а в други банки стига до 30 евро), така че ще се бръкнеш доста повече от 30 стотинки!
                И още нещо - не те знам какъв си, но мен като инвеститор ме интересува банката да печели, ако беше благотворително дружество да й предиряме за таксите, ама тя е търговско.

Коментар

Имах една сметка с останали някакви стотинки и реших да я закрия и се оказа че дължа на банката такси за поддържка на сметката. От нова година били си решили, че ще се заплаща месечна такса 0.30 лева.

И аз бях дотук с ПИБ. Предпочитам да не го мисля дали другия път като отида да се окаже че има такса 100 лева че съм влезнал в офиса им например или че таксата за поддърка на сметка е 30 лева .....

Сбогом ПИБ!!!
                  Правилно. Я си отиди ти в друга банка там таксата е лев, лев и петдесет и има още много такси...

Коментар

Сбогом ПИБ!!!
                    това е номер на вси4ки банки по света
                    да събират такси от праzни сметки.
                    айде стига сте се втелявали

Коментар

не мога да ви разбера - хем сте акционери и искате да печелите - хем такси от 10-20 стотинки ви се виждат астрономически

за по-евтино запали колата , прекоси половин софия, загуби си половин ден до като идеш да си платиш водата и ще спестиш 50 стотинки
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://ccbank.bg/uf/TarifaCCB/Tarifa.pdf

Коментар

Ти да си чул или видял банка която не събира такси за поддръжка на сметки ?! Я ми посочи една !? Даже искам да ти кажа че 30 стинки са нищо в сравнение с таксите на другите банки- за сравнение Гърчетата например по 50 стинки щеш не щеш на месец !
                          ЦКБ няма месечни и годишни такси - най добрата банка
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ти да си чул или видял банка която не събира такси за поддръжка на сметки ?! Я ми посочи една !? Даже искам да ти кажа че 30 стинки са нищо в сравнение с таксите на другите банки- за сравнение Гърчетата например по 50 стинки щеш не щеш на месец !

Коментар

• И аз бях фен на ПИБ, но вече не съм.

Сбогом ПИБ!!!

Коментар

• Уф. Бях клиент на Райфите, ДСК,имам земане даване с Уникредит
                                но си оставам фен на FIB макар и да не съм им клиент и смятам че и утре ще къртят както днес.................Успехи
                                Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X