IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INOX
    Тука настана егати лудницата...Такъв наплив, такива обеми, такива бидове- направо се притесних, не ми изглежда реално това което се случва от 9.30 до сега. Според вас- докъде?
    пак до 2.51

Коментар

• Тука настана егати лудницата...Такъв наплив, такива обеми, такива бидове- направо се притесних, не ми изглежда реално това което се случва от 9.30 до сега. Според вас- докъде?

Коментар

• Е гати логиката....Евроинс пада....,а холдинга ,който го държи се качва!!!!!!

Коментар

• Честито на уцелилите 2,51 . Аз след това си допълних и от скъпите нива и пак средната ми е ниска
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
            Имате ли проблеми с Кобосите не мога да виждам ордерите на EVHL??
            Търси код EUBG

Коментар

• Имате ли проблеми с Кобосите не мога да виждам ордерите на EVHL??

Коментар

• Като гледам ка са изфърлят бидарите май ше трябва да умножаваме, а не да делим!

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=44457

Старата цена трябва да я разделите на 9 за да получите съизмеримост с новата...
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ima spomenata cena ot 2.03lv... no moje okolo 2.50-3.00lv da po4ne!
                    shte vidim

Коментар

• Че търгово има, има, ама доста фиктивно. Въпроса ми е кой ще тръгне да продава акции на 15-ти, и то на каква цена. Старите акции на EVBG се търгуваха на 7-8 лв. , дали и тези ще започнат търговия на тези нива.

Коментар

• Империята vqrno kazva z aturgovoto!
                        ----------------------------
                        shte ima takova, no shte e fiktivno. 4etete "Dnevnik"

Коментар

• Дата на въвеждане за търговия: 14.02.2007 год. /сряда/;

Това предполага ли, че от тази дата ще започне активна търговия или ще се чака емисия на нови акции, т. е. ще има ли някой , който да продава на 14-и?

Коментар

• Бобе,бе,'кво ти става???

Ще има търгово,но е проформа.

http://www.eurohold.bg/presscenter.php?page=news&id=205

а ето тук:

http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=44457

идеално е обяснено какво става със старите ни акции от EVHL.
                            Както се вижда печалбата си е супер за старите акционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                              мисля, че четох, че ще има някакво търгово и тук?
                              чети по-добре преди да внасяш смут

Коментар

• мисля, че четох, че ще има някакво търгово и тук?

Коментар

Working...
                                X