IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
    тука докога ще е толкова недъгава работата кво мислите ????
    ZAPI6I SI NIAKUDE 20 JUNE

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от Abritus
      При темповете на растеж тези 42 млн. лева които ще влезнат в холдинга ще изтрелят приходите му и продажбите направо в небесата в близките години след като средствата се усвоят.
      Ще, ще, ще.... е това е... нищо повече.

При тези темпове на "усвояване" на средствата, можем да очакваме някакви мижави резултати едва след 4-5 години в най-добрия случай. Дотогава само ще влизате в този форум да се облизвате когато цената се вдигне с 5% и да се успокоявате един друг, че това ми било дългосрочна инвестиция, когато падне с 50%... Не, благодаря! Както са казали хората, с пръдня боя не става!

Ееее не се излагай така бе! Ти очевидно не разбираш от добри акции ... Това е една от най-перспективните акции на борсата!
      Не е препоръка.

Коментар

• тука докога ще е толкова недъгава работата кво мислите ????

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
          Facts,аз не знам ти какво очакваш но сега ще ти кажа аз какво очаквам
          Очаквам след 5 години да съм спечелил от тази позиция между 400 и 500К .
          Хайде,жив и здрав и след 5 години,пак ще коментираме
          Ей това най ме разпали!

А за това:
          Първоначално изпратено от НЕСТОР
          Че не се и научихте да пишете на кирилица , мама му стара.
          Едно flex type - че да ви пратиме , ако си нямате?
          има по-добро решение:

http://injinera.bgplus.com/wxp/xp_bul.htm

Коментар

• Дано МЗ също и да си платят на време заявените количества, а не да ги влачат с месеци и години.

Коментар

• Колега xpucmo , аз лично много ти благодаря за пейстнатата информация.
              " Спечелена е поръчка от Министерството на здравеопазването " - на мен това ми говори доста, за тези които четат между редовете - също.

На шефовете на EUBG им желая много успехи и все с такива приятни новини да ни радват.

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Етропал АД-Етрополе /BETR/:
                На 15 юни 2007 година Етропал АД-Етрополе ще открие разширението за производство на диализатори, в което са вложени над 1 500 000 лв. Новата линия ще произвежда диализатори от най-нов тип, а именно - диализатори със синтетична мембрана, с която производственият капацитет на завода ще нарасне над два пъти от 500 000 броя годишно до 1 200 000 броя.
                От началото на 2007 година, Етропал АД-Етрополе има подписани договори за производство на диализатори за над 650 000 броя, половината от които по спечелена обществена поръчка с възложител Министерство на Здравеопазването и над 330 000 броя за износ. До края на месец август ще бъдат сключени допълнителни договори за износ на още 350 000 броя диализатори, с което общият им брой за 2007 година ще надхвърли 1 000 000. През 2006 година компанията произведе 300 000 броя диализатори.
                До края на месец юли ще завърши монтажа на новите екструдерни линии, с които натоварването на производствените мощности по договора с Tyco Healthcare за производство на уринаторни торби и консумативи ще достигне 100%. За обслужването на новите производствени мощности ще бъдат открити още 70 нови работни места.
                За 2007 година приходите от продажби се очаква да нарастнат с над 70% и да надхвърлят 17 млн. лв.
                На 23.04.2007 год. Министерството на Здравеопазването издаде разрешение на дъщерното дружество на Етропал АД-Етрополе - Диализа Етропал Бета ЕООД за осъществяване на лечебни процедури и започване на дейност като диализен център. Очаква се през месец юли центърът да посрещне първите си пациенти от чужбина.
                Етропал АД-Етрополе, единствен производител на консумативи за хемодиализа в Югоизточна Европа, е най-голямата компания в производственото направление на Еврохолд България АД-София /EUBG/.

Коментар

• Средната цена на която мажоритаря продаде EUBG на публиката е около 3,10 лв. С парите записва акции на цена 3,35 лв./без да се взема под внимание цената на правата, които закупи на 0,02 лв./. Разликата от около 0,25 лв. при записване на 8,8 млн. акции е около
                  2,2 млн. лв.
                  eubg_loosers, все още ли се мислиш за големия губещ? колко беше загубил тук 50 - 80 лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Facts, точно темповете на усвояване са впечатляващи.
                    Нищо не си поглеждал от инвестиционната програма...
                    А и повечето инвестиции са предвидени за 2007, посочени са очаквани резултати за 2007...
                    Хайде да видим и развитието на Евроинс и банковата дейност на Еврофинанс...
                    Малко са компаниите с по-голяма конкретика, а не намерения за близките 4-5години

Бъди здрав...повод за конструктивен диалог няма)
                    Dolnoto ne se otnasia za teb Suni

Коментар

• Абе викторио ти що не си пишеш в темата за Вамо?

Коментар

• Abe vie tozi forum go obarnahte na prikazvalnia za hora na koito im lipsva elementarno vazpitanie. Haide molia vi kato iskate da se hvashtate niakade pravete go malko po-discretno, nikoi ne e dluzen da vi chete prostotiite. Iavno sme si prostashka nacia, kakvo da se pravi.

Коментар

• Facts, точно темповете на усвояване са впечатляващи.
                          Нищо не си поглеждал от инвестиционната програма...
                          А и повечето инвестиции са предвидени за 2007, посочени са очаквани резултати за 2007...
                          Хайде да видим и развитието на Евроинс и банковата дейност на Еврофинанс...
                          Малко са компаниите с по-голяма конкретика, а не намерения за близките 4-5години

Бъди здрав...повод за конструктивен диалог няма)

Коментар

При темповете на растеж тези 42 млн. лева които ще влезнат в холдинга ще изтрелят приходите му и продажбите направо в небесата в близките години след като средствата се усвоят.

При тези темпове на "усвояване" на средствата, можем да очакваме някакви мижави резултати едва след 4-5 години в най-добрия случай. Дотогава само ще влизате в този форум да се облизвате когато цената се вдигне с 5% и да се успокоявате един друг, че това ми било дългосрочна инвестиция, когато падне с 50%... Не, благодаря! Както са казали хората, с пръдня боя не става!
                            108 pak se poiaviha da si podpirat pruchkata! hahahahaha smeshno e ama iavno na vas ne vi e! Blagodarete im, pratete im cvetia, che bez tiah shteshe da e na moia target ot 2.8! No i tova shte stane suvsem skoro

Коментар

Facts,аз не знам ти какво очакваш но сега ще ти кажа аз какво очаквам
                              Очаквам след 5 години да съм спечелил от тази позиция между 400 и 500К .

Хайде,жив и здрав и след 5 години,пак ще коментираме

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus

Коментар

Working...
                                X