Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от AbritusПри темповете на растеж тези 42 млн. лева които ще влезнат в холдинга ще изтрелят приходите му и продажбите направо в небесата в близките години след като средствата се усвоят.
При тези темпове на "усвояване" на средствата, можем да очакваме някакви мижави резултати едва след 4-5 години в най-добрия случай. Дотогава само ще влизате в този форум да се облизвате когато цената се вдигне с 5% и да се успокоявате един друг, че това ми било дългосрочна инвестиция, когато падне с 50%... Не, благодаря! Както са казали хората, с пръдня боя не става!
Ееее не се излагай така бе! Ти очевидно не разбираш от добри акции ... Това е една от най-перспективните акции на борсата!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkFacts,аз не знам ти какво очакваш но сега ще ти кажа аз какво очаквам
Очаквам след 5 години да съм спечелил от тази позиция между 400 и 500К .
Хайде,жив и здрав и след 5 години,пак ще коментираме
А за това:
Първоначално изпратено от НЕСТОРЧе не се и научихте да пишете на кирилица , мама му стара.
Едно flex type - че да ви пратиме , ако си нямате?
http://injinera.bgplus.com/wxp/xp_bul.htm
Коментар
-
Колега xpucmo , аз лично много ти благодаря за пейстнатата информация.
" Спечелена е поръчка от Министерството на здравеопазването " - на мен това ми говори доста, за тези които четат между редовете - също.
На шефовете на EUBG им желая много успехи и все с такива приятни новини да ни радват.
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Етропал АД-Етрополе /BETR/:
На 15 юни 2007 година Етропал АД-Етрополе ще открие разширението за производство на диализатори, в което са вложени над 1 500 000 лв. Новата линия ще произвежда диализатори от най-нов тип, а именно - диализатори със синтетична мембрана, с която производственият капацитет на завода ще нарасне над два пъти от 500 000 броя годишно до 1 200 000 броя.
От началото на 2007 година, Етропал АД-Етрополе има подписани договори за производство на диализатори за над 650 000 броя, половината от които по спечелена обществена поръчка с възложител Министерство на Здравеопазването и над 330 000 броя за износ. До края на месец август ще бъдат сключени допълнителни договори за износ на още 350 000 броя диализатори, с което общият им брой за 2007 година ще надхвърли 1 000 000. През 2006 година компанията произведе 300 000 броя диализатори.
До края на месец юли ще завърши монтажа на новите екструдерни линии, с които натоварването на производствените мощности по договора с Tyco Healthcare за производство на уринаторни торби и консумативи ще достигне 100%. За обслужването на новите производствени мощности ще бъдат открити още 70 нови работни места.
За 2007 година приходите от продажби се очаква да нарастнат с над 70% и да надхвърлят 17 млн. лв.
На 23.04.2007 год. Министерството на Здравеопазването издаде разрешение на дъщерното дружество на Етропал АД-Етрополе - Диализа Етропал Бета ЕООД за осъществяване на лечебни процедури и започване на дейност като диализен център. Очаква се през месец юли центърът да посрещне първите си пациенти от чужбина.
Етропал АД-Етрополе, единствен производител на консумативи за хемодиализа в Югоизточна Европа, е най-голямата компания в производственото направление на Еврохолд България АД-София /EUBG/.
Коментар
-
Средната цена на която мажоритаря продаде EUBG на публиката е около 3,10 лв. С парите записва акции на цена 3,35 лв./без да се взема под внимание цената на правата, които закупи на 0,02 лв./. Разликата от около 0,25 лв. при записване на 8,8 млн. акции е около
2,2 млн. лв.
eubg_loosers, все още ли се мислиш за големия губещ? колко беше загубил тук 50 - 80 лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Facts, точно темповете на усвояване са впечатляващи.
Нищо не си поглеждал от инвестиционната програма...
А и повечето инвестиции са предвидени за 2007, посочени са очаквани резултати за 2007...
Хайде да видим и развитието на Евроинс и банковата дейност на Еврофинанс...
Малко са компаниите с по-голяма конкретика, а не намерения за близките 4-5години
Бъди здрав...повод за конструктивен диалог няма)
Коментар
-
Facts, точно темповете на усвояване са впечатляващи.
Нищо не си поглеждал от инвестиционната програма...
А и повечето инвестиции са предвидени за 2007, посочени са очаквани резултати за 2007...
Хайде да видим и развитието на Евроинс и банковата дейност на Еврофинанс...
Малко са компаниите с по-голяма конкретика, а не намерения за близките 4-5години
Бъди здрав...повод за конструктивен диалог няма)
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от AbritusПри темповете на растеж тези 42 млн. лева които ще влезнат в холдинга ще изтрелят приходите му и продажбите направо в небесата в близките години след като средствата се усвоят.
При тези темпове на "усвояване" на средствата, можем да очакваме някакви мижави резултати едва след 4-5 години в най-добрия случай. Дотогава само ще влизате в този форум да се облизвате когато цената се вдигне с 5% и да се успокоявате един друг, че това ми било дългосрочна инвестиция, когато падне с 50%... Не, благодаря! Както са казали хората, с пръдня боя не става!
Коментар
-
Очаквам след 5 години да съм спечелил от тази позиция между 400 и 500К .
Хайде,жив и здрав и след 5 години,пак ще коментираме
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПри темповете на растеж тези 42 млн. лева които ще влезнат в холдинга ще изтрелят приходите му и продажбите направо в небесата в близките години след като средствата се усвоят.
Коментар
Коментар