IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• така е
    аз днес доста се позабавлявах
    сега мърдам останалите вече 2 118 бройки между 4.9 и 4.99 и ето вече има бид и на 4.921
    малко да се позабавляваме на тука има тука нема

Коментар

• Разбира се , ако ги нямаше такива продавачи като теб , както казва колегата по-долу за нас с по-малкото бройки хляб нямаше да остане. Сега някой друг охка от кеф, това е живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
        За твоята стратегия си знаеш най-добре ти , приятелски ти завиждам, че имаш толкова бройки. Дано крайното ти салдо е по-добро след тази операция от колкото ако ги беше задържала.
        рисковото ми салдо ще е много по-добро, защото съм много на кредит и ако нещата се смарангясат щеше да има ох-ох

Коментар

• Първоначално изпратено от dianka
          не сме тези, а тази

останаха ми 3 118 от 31 012
          вероятно след това наистина цената ще избуши, тъкмо след седмица ще продам и останалата половинка, но Дианка влиза на аск и продава на бид
          съжалявам такъв ми е манталитета

благодарение на този манталитет въобще съм в позицията, ако чаках на бид 30 000 акции не вярвам да се събират лесно

Пожелавам акциите да скочат много, аз просто кеширах малко
          жалко че не преброих хубаво бид-а и пуснах по-голяма пазарна, която друсна цената до 4.60, ама здраве да е и там печалбата ми е левче на акция

не е препоръка за каквото и да било
          Е, голема работа,че не си преброила. Ще има повече кинти за лукс почивка. Айде приятна
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За твоята стратегия си знаеш най-добре ти , приятелски ти завиждам, че имаш толкова бройки. Дано крайното ти салдо е по-добро след тази операция от колкото ако ги беше задържала.

Коментар

• Сполай ти, моме!
              Трябва да има и за сиромаси като нас :-)

Първоначално изпратено от dianka
              не сме тези, а тази

вероятно след това наистина цената ще избуши, тъкмо след седмица ще продам и останалата половинка, но Дианка влиза на аск и продава на бид

благодарение на този манталитет въобще съм в позицията, ако чаках на бид 30 000 акции не вярвам да се събират лесно

жалко че не преброих хубаво бид-а и пуснах по-голяма пазарна, която друсна цената до 4.60, ама здраве да е и там печалбата ми е левче на акция

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• не сме тези, а тази

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                  Кво да кажа - тук, който е излязъл после е гонил Михаля.
                  Тия дето продадоха на 4.60 сигурно чакат 4.00 :-)
                  Благодаря, но днес нямах рожден ден :-)
                  Нека продават на 4.60, че иначе трябваше да купувам над 5

Коментар

• Кво да кажа - тук, който е излязъл после е гонил Михаля.
                    Тия дето продадоха на 4.60 сигурно чакат 4.00 :-)
                    Благодаря, но днес нямах рожден ден :-)
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Тези, които са се накачили да продават на около 5.00 , честно казано не мога да ги разбера, утре пак ще плачат когато цената се покачи. Толкова ли нямат търпение да си приберат печалбите. Ах нетърпеливковци.

Коментар

• Втората половина на юли (15ти-20ти) се предполага.

Коментар

• Фенки по мой предположения 07 или 08.08.07 . Иначе няма вести.

Коментар

• Nqkoi znae li koga ste idvat novite akcii?

Коментар

• като гледам продавачите колко са много , някой бая ще почака за 4.5лв
                              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Ами прогнозите им за Евроинс всеки път се преизпълняваха.
                                Не вярвам тук да е по-различно.
                                Та на кой не му се вярваше за 7-8 лв. до края на годината!?

Коментар

Working...
                                X