If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
извинявам се предварително, но това е толкова мило казано, в първия момент си помислих, че иронизират корки и че е постинг стил пародия ама май не е. сериозен е автора.
хора, на фин. пазари няма място за сантименти. корки може да е супер пичага, в което не се съмнявам и това го казвам честно с ръка на сърцето, но цените на акциите не зависят от това колко готини миноритари имат, а кво стои зад тях и какви са реалностите на пазара. щото ако заради готиния корки еврохолдинга трябва да е 9 лева, то заради селяндура дон емилио трябва да е 2 лв. максимално
a curvuli kato teb deto ne sa vijdali 2 leva na cialo izob6to ne triabva da imat dostup do foruma i borsata....
На мен пък ще ми липсва Forex Master след някой и друг месец :P
взе ми го от устата
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от споменЪ
извинявам се предварително, но това е толкова мило казано, в първия момент си помислих, че иронизират корки и че е постинг стил пародия ама май не е. сериозен е автора.
хора, на фин. пазари няма място за сантименти. корки може да е супер пичага, в което не се съмнявам и това го казвам честно с ръка на сърцето, но цените на акциите не зависят от това колко готини миноритари имат, а кво стои зад тях и какви са реалностите на пазара. щото ако заради готиния корки еврохолдинга трябва да е 9 лева, то заради селяндура дон емилио трябва да е 2 лв. максимално
ama vie dosega to4no tova pokazvate:
edinstveno,samo i izklu4itelno sentimenti!!!
То ще излезе че лично имам против тебе, а не е така, но не трябва ли цената да се определя не от пишещите, а от продажби, печалби и най-общо фундамент
Знам, че всичко е от значение, но ако форума има чак такова значение не бих написал и ред !
wannarock написа:
"Корк определено липсва на форума "
С нетърпение закам завръщането на този действ. специалист, защото
страшно малко са такива отракани, компетентни и знаещи люде на фона
на "мърморковците,заядливците и тъпанарите" налазили форум..
Пък и предоствав. от " корк" имформация е изключ. компет., добре поднесена и изчерпателна .
Лично на мен ми липсва този негов ведър оптимизъм ,който действ. струи
няма НИКАКВА ВРАЖДЕБНОСТ в неговите изказвания , има смисленост
има ОТГОВОРН. върху това което твори!
Отностн. дружеството- считам го за "перла" на " БФБ" , която се характер.
с много добра ликвидн. и огромен бъдещ потенциал за нарастване.
Успех на всички, които притежават и търгуват с това перо !
Коментар