IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kalo
    Първоначално изпратено от R.I.P.
    И все пак ми хареса това изсипване на 10 000 бр. но не ме хвана за 0.001 лв.... Пфу

Това май са тези 10000 дето бяха преди на 6.829...абе все тая е
    Да продават,има кой да купува

Според мен резултати са чудесни,и по важното,анонсите за бъдещи такива са още по-чудесни Доколкото зная,на борсата се търгува точно това-очаквания.А тази компания е една от малкото,вероятно заедно с Монбат,която има много амбициозни цели и ги следва неотклонно.
    Моето скромно мнение е,че тук перспективите са огромни.Предпологам,че не по-късно от 3 години,Еврохолд ще бъде много сериозен фактор не само в България,но и на целия Балкански полуостров!

Нека мнението ми не се тълкува като препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

И все пак ми хареса това изсипване на 10 000 бр. но не ме хвана за 0.001 лв.... Пфу

Tochno te sa.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.

Коментар

• И все пак ми хареса това изсипване на 10 000 бр. но не ме хвана за 0.001 лв.... Пфу

Коментар

Абе как се получава така че статията в инвестора с данни от отчета е публикувана 40 мин преди качването му на сайта на БФБ.
            Като гледам не само инвестор,но и други сайтове са публикували една и съща информация.Вероятно обяснението е тук

http://www.eurohold.bg/presscenter.php?page=news&id=259

Коментар

Първоначално изпратено от Kalo
              Абе как се получава така че статията в инвестора с данни от отчета е публикувана 40 мин преди качването му на сайта на БФБ.
              Ти как мислиш?
              И това яко разкешване след новината...?
              Е чак пък...според мен хората просто си търгуват. Новината е добра, но не е неочаквана, в този смисъл вече е изконсумирана.

Коментар

Ти как мислиш?
                И това яко разкешване след новината...?

Коментар

Ти как мислиш?

Коментар

• Абе как се получава така че статията в инвестора с данни от отчета е публикувана 40 мин преди качването му на сайта на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Явно пазара отчита новините от отчета положително ако се съди по движенето на цената.
                      Явно доста хора са прочели това http://download.bse-sofia.bg/finance....june.2007.pdf
                      и особенно частта за целите на Еврохолд-3% дял от от общото застраховане,4% дял в лизинговането на нови автомобили и утвърждването на Еврофинас като водещ индестиционен посредник на румънския капиталов пазар.И тук става дума само за Румъния.
                      А сред другите цели на Еврохолд са постигане на 3-5% дял в сектора общо засктраховане в страните от Балканския регион!
                      Както се казва,който има уши да слуша,който има очи да гледа.Който има ум,да мисли.

Разбира се,горното не е препоръка за нищо,само констатации.

пс
                      да не забравяме и ,че румънската застрах.компания все още не е интегрирана в холдинга!!!

Коментар

• 15 млн за годината е собствената им прогноза, обаче в нея се включва печалбата от очакваната продажба на Формопласт и Геоенергопроект, без тях е 9,6 млн. (т.е. 4,8 за шестмесечие)
                        Така, че 6 млн. чиста за полугодието си е много добре.
                        Таргета се вдига реално на около 20 млн. за цялата година.

Коментар

• .....
                          В консолидирания отчет на Еврохолд България HE са включени финансовите показатели на новопридобитите компании Аситранс Асигурари и Аситранс Лизинг, тъй като сделките са финализирани след края на отчетния период.....
                          spored mene tova e edin ot nai-opredelqshtite faktori (rezultatite ot koito vurhu pazar s potencialni 20Mio naselenie shte se poqvqt s to4nosti v godishniq konsolidiran ot4et)

Коментар

• И 108 се премести от ляво.

Коментар

• един голям кондуктор го е спрял за проверка
                              проверява пътниците, на които не ми стигат билетите му допродава и продължава.

не е препоръка
                              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Влака е спрял за момент на 6.829. Кой'т ша са качва да са качва...

Коментар

Working...
                                X