Първоначално изпратено от nino
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Е тва е хубава позиция, преди 3 дни влезнах, а вече почва да ме радва, дори си допълних онзи денДали пък не се оказах кадем тука
И така като гледам от акционер тука може да стана и колекционер
Дружеството не е разгърнало още сериозния си потенциал, и съм уверен ,че ще продължи да ни радва - резерви виждам още много и печалби още много
Успехи !!
Коментар
-
Благодаря Borsalino, все пак по-голяма е заслугата на Корк, той беше по-убедителен в постингите си когато тази позиция търсеше своите собственици. Аз просто го подкрепих с идеята, че е улучил право в десетката, но да си призная честно, чак след това натоварих по-големите количества.
Все пак който и на каквито и нива да е влизал, мисля че радостни моменти ще изживее и за в бъдеще.
Тук , както и Евроинс май само трябва да се долива, поне до към пролетното равноденствие, после пак ще го мислим.
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoСпециални поздрави и за Корк - най-големия фен на EUBG, а и на EURINS!
А на Нестор да напомним, че до Димитровден остава точно месец и може да си поднови таргета :-)
Аз най-тържествено обявих, че си посипвам главата с пепел като прогнозист , специално за тази позиция.
Признавам пред всички че прогнозата от 5.00 по Димитров ден беше карйно скромна и абсолютно неточна. Поради този факт сменям методологията си на прогнозиране и каквато и да е новата такава , прогнозите ми ще останат само за моя лична консумация и няма да бъдат предлагани на обществеността, за да не се излагам пак.
Успех на всички приятели тук!
Коментар
-
днеска допълних и от двете като за последно, няма вече кеш - затегнал съм коланите и приготвил шампанското
Много благодарности на Корк, и много бъдещи успехи на инвестиралите тук - да ни е все така добре управляван холдинга и да ни носи много радости дълги години !!!We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
nevermind
xexe.... sega shte ima vsenarodno opianenie!
Коментар
Коментар