IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nino
    Като гледам как се подреждат май днес ще се сме на 8.
    аз викам да извървим поне половината път до обърнатата шестица ;-)
    "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Хип хип ура
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• kopele, kvo stana?

Коментар

• Леле-е-е, какво начало на сесията....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Като гледам как се подреждат май днес ще се сме на 8.

Коментар

• Е тва е хубава позиция, преди 3 дни влезнах, а вече почва да ме радва, дори си допълних онзи ден Дали пък не се оказах кадем тука И така като гледам от акционер тука може да стана и колекционер Дружеството не е разгърнало още сериозния си потенциал, и съм уверен ,че ще продължи да ни радва - резерви виждам още много и печалби още много
              Успехи !!

Коментар

• Благодаря Borsalino, все пак по-голяма е заслугата на Корк, той беше по-убедителен в постингите си когато тази позиция търсеше своите собственици. Аз просто го подкрепих с идеята, че е улучил право в десетката, но да си призная честно, чак след това натоварих по-големите количества.

Все пак който и на каквито и нива да е влизал, мисля че радостни моменти ще изживее и за в бъдеще.
                Тук , както и Евроинс май само трябва да се долива, поне до към пролетното равноденствие, после пак ще го мислим.

Успех на всички!

Коментар

• Аз 10 ги виждам най-много до месец

Коментар

• Мисля че още преди да дойде Дядо Коледа ще си получим подаръка тук - 10 левчета за акция
                    просто на този гладен пазар бързо расвиващите се компании с качествен мениждмънт не остават дълго време недооценени

Коментар

• колко му е цената/печалба?

Коментар

• Нестор,

Важното е че беше убеден в потенциала на акцията и тренда и по-добре скромна прогноза, отколкото набалончена.

И на теб и на Корк, chapeau /свалям шапка/ и успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                          Специални поздрави и за Корк - най-големия фен на EUBG, а и на EURINS!

А на Нестор да напомним, че до Димитровден остава точно месец и може да си поднови таргета :-)

Аз най-тържествено обявих, че си посипвам главата с пепел като прогнозист , специално за тази позиция.

Признавам пред всички че прогнозата от 5.00 по Димитров ден беше карйно скромна и абсолютно неточна. Поради този факт сменям методологията си на прогнозиране и каквато и да е новата такава , прогнозите ми ще останат само за моя лична консумация и няма да бъдат предлагани на обществеността, за да не се излагам пак.

Успех на всички приятели тук!

Коментар

• днеска допълних и от двете като за последно, няма вече кеш - затегнал съм коланите и приготвил шампанското
                            Много благодарности на Корк, и много бъдещи успехи на инвестиралите тук - да ни е все така добре управляван холдинга и да ни носи много радости дълги години !!!
                            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Ша има йекшън
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• xexe.... sega shte ima vsenarodno opianenie!

Коментар

Working...
                                X