IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos
    teparva pochvame da katerim nagore!
    uspeh na vsichki vav tazi poziciq!
    ne preporaka!
    Ама как ше е препоръка? Ама моля ви ти се! Напрееед! Нагоре по стълбата която води надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenppavlo
      Фактс, ще ти припомня тези твои думи седмица след търговото на Енемона!
      Файдата ще е просто нулева - да ме извинява Фактс ама по-голям дебил от него в този форум няма - това от 3.20 да твърдиш, че акцията е само надолу - а тя стигна до 9 - аз ако бях щях да се скрия или най-малкото щях поне да се извиня както направих преди време в една друга тема!
      тук и 50 лв. да стане той все ще ви твърди, че е надолу и след 2-3 години когато тренда тругне наистина надолу ще излезе гордо и ще ви казва следваща цел 2,80
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• teparva pochvame da katerim nagore!
        uspeh na vsichki vav tazi poziciq!
        ne preporaka!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от plamenppavlo
          Признавам, че изтървах удобен момент да кеширам част и да вляза при по-благоприятни нива
          Нищо не си изтървал. Нивото към момента е абсолютна промоция за кеширане!
          Фактс, ще ти припомня тези твои думи седмица след търговото на Енемона!

Коментар

• Поздрави и от мен Корк, много се радвам, че си отделил от ценното си време , за да напишеш този доста стойностен анализ. Мнозина от нас , макар и предполагайки , че всичко това което казваш ще се случи , просто не биха си направили труда да го напишат, включително и аз.

Не бих искал да ти правя комплимент, не защото не го заслужаваш, а защото всичко, което си изразил в постинга ще се случи, това със сигурност го знаят по-зрелите из между нас. Надявам се новозапочналите инвеститори добре да прочетат , дори няколко пъти всичко и след една година да коментират вече самите факти.

Още веднъж, желая успехи във всичките ти делови начинания !

Коментар

Признавам, че изтървах удобен момент да кеширам част и да вляза при по-благоприятни нива
              Нищо не си изтървал. Нивото към момента е абсолютна промоция за кеширане!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от plamenppavlo
                ...само ше спомена че почти целият ми протфейл е съставен от акции на ЕУБГ.
                Няма нужда от дълги писания. Това обяснява всичко.
                Фактс, ти следиш позицията от самото начало (както и аз, разбира се). Предполагах преди време, че ти също като мен си участвал и на самото ИПО, както и че досега си реализирал нелоша печалба. Последните ти постинги обаче говорят за прибързаността ти да продадеш на цени около 3.5-4.00 с цел да купиш на 2.60. (Дори се съмнявам да си изчакал до 4:00). Оттогава мина доста време и в момнета цената е доста различна от тези нива. Не искам да те натъжавам, но портфейла ми е съставен при доста по-ниски нива. Признавам, че изтървах удобен момент да кеширам част и да вляза при по-благоприятни нива, но и за това си има причина - като ти така и аз не успяваме винаги да уцелим приблизителните дъна и върхове, тъй като пазарът се влияе и от доста субективни фактори. Мога да пиша много, но наистина имам работа, просто искрено ме забавляваш ако смяташ, че съм претърпял реални загуби от инвестицията си по тази позиция... а може би част от печалбата ми ще се дължи именно на "инвесторите" подобни на тези, които те послушаха преди време и продадоха "дори на загуба". Много жалко, че голяма част от новинвестиралите на БФБ вземат инвестиционните си решения само на база на изказванията на хора като теб - на тях бих им препоръчал да предоставят спестяванията си за управление на професионалисти от някой инвестиционен фонд (То не че и там няма доста "зелени тикви"...)

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                  Браво, Корк!
                  Поздравления за анализа!
                  Това е едно от най-готините и значими мнения/всъщност-цял анализ/,
                  писани във форума от месеци насам.
                  Евала, впечатлен съм искрено.

Желая ти успехи на борсата, добри печалби и точни прогнози

Подкрепям.
                  Браво Корк

Коментар

• Браво, Корк!
                    Поздравления за анализа!
                    Това е едно от най-готините и значими мнения/всъщност-цял анализ/,
                    писани във форума от месеци насам.
                    Евала, впечатлен съм искрено.

Желая ти успехи на борсата, добри печалби и точни прогнози

Коментар

• kork,

mnogo dobro predstaviane na perspektivite. bravo!

Коментар

• Поздравления за корк :-)
                        Харесва ми, че започва с оценката за риска (нисък) и прогнозите за растеж (висок).
                        Това е определящо и за високата оценка, която дава пазара на българските акции.
                        Разбира се, сред добре представящите се БГ компании има и отличници.
                        Еврохолд България е един от тях. Успех на всички. :-)
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

...само ше спомена че почти целият ми протфейл е съставен от акции на ЕУБГ.
                          Няма нужда от дълги писания. Това обяснява всичко.

Коментар

• Привет, Корк!
                            След твоя постинг ми се върна вярата (която почти бях изгубил), че в този форум все още има смисъл да се влиза, за да се търсят обосновани мнения, с които инвеститорът би могъл да "свери часовника си" или най малкото да погледне от по-широк ъгъл на новините, свързани с компанията.... Изказването ти, за разлика от тези на повечето "списуващи" във форума, носи белега на здравата логика и разума, нещо, което вече твърде рядко се среща из форумите.... Поздравявам те за труда и най-вече за желанието ти да споделиш с всички нас своето лично мнение и очаквания. А дали си бил прав - това само времето ще покаже. Наистина - достоен си за уважение, което не се съмнявам ще получиш от още много знайни и незнайни инвеститори и спекуланти по тази позиция.
                            Лично аз смятам, че диалог между крайни мнения (не визирам твоето като такова) би бил доста полезен, но само при трезва обосновка на изказванията, а не просто детинско заяждане (както е вече при повечето постинги на някои субекти, начело с флангмана "Фактс", който между другото в началото ме впечатляваше с информираността си и желанието да накара "стадото" на псевдоинвеститорите да погледне от друг ъгъл на позицията. В началото си мислех, че това е с цел "здравословно" охлаждане на ентусиазма, но в последствие бях разочарован от наивността на постингите му, преминали буквално в наивни и откровени злорадствания.)

Още веднъж, Корк - благодаря за мнението и успехи в инвестициите ти! Аз лично ще се въздържа от изказване на позиция, само ше спомена че почти целият ми протфейл е съставен от акции на ЕУБГ. (Знам що е то диверсификация, но знам още и да смятам с цели числа.)

Нищо на никого не препоръчвам....

Коментар

• Ооооо, корки... Ти изпълзя от мишата дупка. Дишай, дишай дълбоко сега че от Петък нататък си пак под земята!

Коментар

• Поздрави kork !

Полезно е да има кой да направи стойностен анализ в такива моменти - че сме се зазяпали в цифричките и графиките и почваме да се нервираме за малки колебания в цените и да се шашкаме без нужда.

Още веднъж поздрави на kork за споделеното от него и на инвестиралите в Еврохолд - много профити да донесе Дядо Мраз заедно с консолидирания отчет за годината, а може и преди това
                                We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

Working...
                                X