Първоначално изпратено от lobos
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от plamenppavloФактс, ще ти припомня тези твои думи седмица след търговото на Енемона!
тук и 50 лв. да стане той все ще ви твърди, че е надолу и след 2-3 години когато тренда тругне наистина надолу ще излезе гордо и ще ви казва следваща цел 2,80Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от plamenppavloПризнавам, че изтървах удобен момент да кеширам част и да вляза при по-благоприятни нива
Коментар
-
Поздрави и от мен Корк, много се радвам, че си отделил от ценното си време , за да напишеш този доста стойностен анализ. Мнозина от нас , макар и предполагайки , че всичко това което казваш ще се случи , просто не биха си направили труда да го напишат, включително и аз.
Не бих искал да ти правя комплимент, не защото не го заслужаваш, а защото всичко, което си изразил в постинга ще се случи, това със сигурност го знаят по-зрелите из между нас. Надявам се новозапочналите инвеститори добре да прочетат , дори няколко пъти всичко и след една година да коментират вече самите факти.
Още веднъж, желая успехи във всичките ти делови начинания !
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от plamenppavlo...само ше спомена че почти целият ми протфейл е съставен от акции на ЕУБГ.
Коментар
-
Поздравления за корк :-)
Харесва ми, че започва с оценката за риска (нисък) и прогнозите за растеж (висок).
Това е определящо и за високата оценка, която дава пазара на българските акции.
Разбира се, сред добре представящите се БГ компании има и отличници.
Еврохолд България е един от тях. Успех на всички. :-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Привет, Корк!
След твоя постинг ми се върна вярата (която почти бях изгубил), че в този форум все още има смисъл да се влиза, за да се търсят обосновани мнения, с които инвеститорът би могъл да "свери часовника си" или най малкото да погледне от по-широк ъгъл на новините, свързани с компанията.... Изказването ти, за разлика от тези на повечето "списуващи" във форума, носи белега на здравата логика и разума, нещо, което вече твърде рядко се среща из форумите.... Поздравявам те за труда и най-вече за желанието ти да споделиш с всички нас своето лично мнение и очаквания. А дали си бил прав - това само времето ще покаже. Наистина - достоен си за уважение, което не се съмнявам ще получиш от още много знайни и незнайни инвеститори и спекуланти по тази позиция.
Лично аз смятам, че диалог между крайни мнения (не визирам твоето като такова) би бил доста полезен, но само при трезва обосновка на изказванията, а не просто детинско заяждане (както е вече при повечето постинги на някои субекти, начело с флангмана "Фактс", който между другото в началото ме впечатляваше с информираността си и желанието да накара "стадото" на псевдоинвеститорите да погледне от друг ъгъл на позицията. В началото си мислех, че това е с цел "здравословно" охлаждане на ентусиазма, но в последствие бях разочарован от наивността на постингите му, преминали буквално в наивни и откровени злорадствания.)
Още веднъж, Корк - благодаря за мнението и успехи в инвестициите ти! Аз лично ще се въздържа от изказване на позиция, само ше спомена че почти целият ми протфейл е съставен от акции на ЕУБГ. (Знам що е то диверсификация, но знам още и да смятам с цели числа.)
Нищо на никого не препоръчвам....
Коментар
-
Поздрави kork !
Полезно е да има кой да направи стойностен анализ в такива моменти - че сме се зазяпали в цифричките и графиките и почваме да се нервираме за малки колебания в цените и да се шашкаме без нужда.
Още веднъж поздрави на kork за споделеното от него и на инвестиралите в Еврохолд - много профити да донесе Дядо Мраз заедно с консолидирания отчет за годината, а може и преди товаWe have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
Коментар