IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mbm7
    Благодаря ти НЕСТОР!

Преди малко разглеждах успугите, които предлага ЗК "Свети Николай Чудотворец" АД, които не са никак лоши. Замислих се дали да давам още грешни пари на НЗОК като мога да ги дам на холдинга. Хем подпомагам EUBG, хем получавам по-добри здравни услуги.
    Аз вече записах жена ми в " Чудотвореца " , тя дори се възползва от услугите им седмица след сключването на договора и трябва да призная, че системата работи както е по план.
    Може би следващият ще е сина ми и най-накрая аз.

Още веднъж , успех!

Коментар

• Имах предвид,че ни принуждават като стадо овце да си плащаме без право на избор.

Доброволното здравно осигуряване е решение за все повече българи
      17.08.2005 15:08

Общо 8,1 млн. лв. са постъпили в 11-те дружества за доброволно здравно осигуряване в периода април-юни 2005 г., съобщи Комисията за финансов надзор.

Най-много са вноските в БЗОК Закрила АД, което е привлякло 4,78 млн. лв.

Доброволните здравноосигурителни дружества са изплатили 4,19 млн. лв. за лечение на своите осигурени през трите месеци април, май и юни, като от тях 3,53 млн. лв. са изплатени от БЗОК Закрила АД.

Общо зад 11-те дружества стоят 12,1 млн. лв. капитал, а общо чистата им печалба от началото на годината е 901 хил. лв.

Все повече българи избират доброволното здравно осигуряване, за да избегнат усложненията на държавната здравноосигурителна система, коментират експерти от здравноосигурителния бизнес. В момента държавната здравноосигурителна система е конкурент на частната, като 6% от доходите на всеки гражданин задължително отиват за здравноосигуряване, независимо дали се осигурява и в частен здравноосигурителен фонд.

Държавата отстъпва до 10% от облагаемия доход по Закона за облагане доходите на физическите лица, ако средствата са вложени в доброволен здравноосигурителен фонд.

Тъй като стана ракиено време, от мен толкова.

Коментар

До колкото си спомням в комисията по здравеопазване в парламента бе разглеждан текст да отпадне монопола на НЗОК и на пазара да навлезат и други играчи, които да предлагат същия род услуги. Също от ЕС искат да се създаде конкуренция в тази сфера. Говореше се, че ДПС имала определени интереси. Смятам, че това парче от баницата скоро ще бъде раздадено.
        А какво значи "доброволно задължително здравноосигуряване"? Вече няколко години ни карат "доброволно" да си плащаме на НЗОК и после допълнително да наливаме пари в джобовете на докторите. Омръзна ми да плащам "въздух", от мен нито стотинка вече. Ако трябва и ще се съдим. Изказвам лично мнение.
        НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! От както е създадено не съм му платил 1 лев на "доброволно задължително здравноосигуряване". ... и още на са ми взели телевизора...

Коментар

До колкото си спомням в комисията по здравеопазване в парламента бе разглеждан текст да отпадне монопола на НЗОК и на пазара да навлезат и други играчи, които да предлагат същия род услуги. Също от ЕС искат да се създаде конкуренция в тази сфера. Говореше се, че ДПС имала определени интереси. Смятам, че това парче от баницата скоро ще бъде раздадено.
          А какво значи "доброволно задължително здравноосигуряване"? Вече няколко години ни карат "доброволно" да си плащаме на НЗОК и после допълнително да наливаме пари в джобовете на докторите. Омръзна ми да плащам "въздух", от мен нито стотинка вече. Ако трябва и ще се съдим. Изказвам лично мнение.

"доброволно задължително здравноосигуряване" = freiwillige Militдrpflichtdienst

Коментар

• До колкото си спомням в комисията по здравеопазване в парламента бе разглеждан текст да отпадне монопола на НЗОК и на пазара да навлезат и други играчи, които да предлагат същия род услуги. Също от ЕС искат да се създаде конкуренция в тази сфера. Говореше се, че ДПС имала определени интереси. Смятам, че това парче от баницата скоро ще бъде раздадено.

Коментар

• Първоначално изпратено от BattleRoyal
              Първоначално изпратено от mbm7
              Благодаря ти НЕСТОР!

Преди малко разглеждах успугите, които предлага ЗК "Свети Николай Чудотворец" АД, които не са никак лоши. Замислих се дали да давам още грешни пари на НЗОК като мога да ги дам на холдинга. Хем подпомагам EUBG, хем получавам по-добри здравни услуги.
              т.е. искаш да кажеш че вместо да внасям задължителните проценти за здравно осигуряване в НЗОК мога да ги внасям в Св.Николай ?
              Драсни по подробно ако имаш инфо !
              хахаха ...

няма да стане пичове ...

поне засега ...

Коментар

• Доколкото ми е известно за момента вноските към НЗОК са задължителни, независимо дали ще се осигуряваш доброволно и някъде другаде.

Коментар

Благодаря ти НЕСТОР!

т.е. искаш да кажеш че вместо да внасям задължителните проценти за здравно осигуряване в НЗОК мога да ги внасям в Св.Николай ?
                  Драсни по подробно ако имаш инфо !
                  We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Благодаря ти НЕСТОР!

Коментар

• mbm7, " По-добре късно, от колкото още по-късно. "

Добре дошъл в отбора!

Коментар

• Цяла седмица почти всички се опитват да гадаят посоката на вятъра. За много от позициите има положителна информация, а пазара като че ли не ги отразява. Големите искат само те да определят посоката и да трупат печалби на наш гръб. Надявам се, че някой ден и ние дребните ще им разкажем играта. Колко му е да спретнем и ние една интрига на БФБ. Нищо лично към devils. Успех на всички! Холдинга си е супер, съжалявам, че чак сега влезнах.

Коментар

Това ли беше края на 101, с прехвърлянето на 19037 на 108? Утре дали ще има нова промоция да презаредим? Какво става, ще се окаже ли верен слуха, че EUBG ще прави банка?

Няма никакъв слух , банка ще има със сигурност. Въпрос на време.

Коментар

• На 108 ще им трябват бройки да спират побеснелите бикове, че нали се разбрахме културно да я караме

Коментар

Това ли беше края на 101, с прехвърлянето на 19037 на 108? Утре дали ще има нова промоция да презаредим? Какво става, ще се окаже ли верен слуха, че EUBG ще прави банка?
                              Колега, да коментираме фактите, а не слуховете. Както казах нужните изводи всеки вече трябва да си е направил.
                              Желая ти успех !

Коментар

• Не забравяйте и писмото от 129!!!

Коментар

Working...
                                X