IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Първоначално изпратено от prodigal
    Е не бъди гаден, и така им е зле на продавачите
    На война, като на война Записах първите 20% от търсеното количество в портфейла, което ще е около 15% от целия.
    Играем им с открити карти и имаме право на изненади. Особено като не намираме същото от другата страна.

След тази битка и покупка на някаква част е нормално да търсим по-добри цени и финансови коефиценти защото риска, който поемаме не е малък.

За какво воюваме все пак? Няма да се хвърляме в устата на лъва за нищо, я? Защитаваме си интересите!

Ще дойде време и за конницата но отсега да знаеш, че аз съм по защитата. Пехотинец в мозъка на костите

Знаеш, че не сме само ние във войната. Я да видим и другите участници какви ги вършат
    По-скоро сме свидетели на този сценарий. Последния месец Евро-Финанс е продал почти два пъти повече акции отколкото е купил (поне от наличната информация така излиза, като Пощата и ПФБК събират полека но). При това си е на сметка от интервенциите.

P/S 1 и PEG 0.2 е добро място за водене на кампания , да не насилваме нещата

Иначе си прав, че не е редно пехотата да върши цялата работа, а конницата да обере славата

Коментар

• Добре е че цитирате Трябва да се знае първоизточника
      Life won't wait for you.

Коментар

• Не забравяйте учителя на Бъфет Адаша

Накратко, според Греъм всяка инвестиция би трябвало да струва повече, отколкото инвеститорът би платил за нея. Той вярва в така наречения фундаментален анализ.
        Това, което прави е да търси компании със силен баланс или малко задължения, маржин на приходи, по-висок от средния и изобилие от пари в брой.

Греъм също така вярвал в това, че пазарните цени не са реални. Той обича да казва, че цените винаги ще се променят, а това, което добрият инвеститор прави е да се възползва от тези колебания – когато цените падат рязко, да купува разумно, а когато рязко се повишават, да продава разумно.
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Michelangelo относно диверсификацията нали знаеш Уорън Бъфет тоз хитрец какво е казал?
          Именно Graham, именно И винаги го споменавам пред приятели, когато спорим на тази тема

Коментар

• Michelangelo относно диверсификацията нали знаеш Уорън Бъфет тоз хитрец какво е казал?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Екстра е даже.

Коментар

• Егати, обмислям дали да не направя EUBG 100% от портфейла ми.. (е.ал съм ти и диверсификацията).. Нали все пак това е идеята на цялата борса: с минимален риск, да постигнеш максимална печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                  Стой си без акции тогава.
                  Няма да ни е мъчно за тебе.
                  Ми добре.
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Стой си без акции тогава.
                    Няма да ни е мъчно за тебе.

Коментар

• При цена 5,20 дружеството е привлекателно.
                      По-нагоре не бих купувал.
                      ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• 15% от портфела ми е тук 5% купих онзи ден на 6.20 вчера 5% на 6.00 и 5% на 5.90.От два месеца влизам и излизам 3 пъти тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                          Е не бъди гаден, и така им е зле на продавачите
                          На война, като на война Записах първите 20% от търсеното количество в портфейла, което ще е около 15% от целия.
                          Играем им с открити карти и имаме право на изненади. Особено като не намираме същото от другата страна.

След тази битка и покупка на някаква част е нормално да търсим по-добри цени и финансови коефиценти защото риска, който поемаме не е малък.

За какво воюваме все пак? Няма да се хвърляме в устата на лъва за нищо, я? Защитаваме си интересите!

Ще дойде време и за конницата но отсега да знаеш, че аз съм по защитата. Пехотинец в мозъка на костите

Знаеш, че не сме само ние във войната. Я да видим и другите участници какви ги вършат
                          Keep going ...

Коментар

• Е не бъди гаден, и така им е зле на продавачите

Коментар

• До тук добре Сега една стратегическа маневра от 70-те години. Прегрупиране на ниво 5.00 лв.
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                                В създадената обстановка купувачите (ние) имат едно предимство. И това е времето. Ние не бързаме. Можем да си позволим да изчакаме в стройни редици набезите на продавачите. Тук е важно ниво и битката си заслужава. Ако не тръгнат на добре нещата отстъпваме и се прегрупираме. Продавачите щат не щат ограничени от времето (отлив на средства по ДФ) трябва да продават. А ние още не сме сигурни с какви сили разполагат. Изходът от скорошните битки ще ни даде отговор на този въпрос.

Не е идеята да се участва с 100% капитал. Като първа/втора битка 15-20% ми се струват разумни.

Това е

Много точно казано.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X