IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от преминаваща
    ми просто е надценен холдинга, тук цена от 4 лв по- му прилича,
    но лакомия голема, край нема!
    И аз се набутах тука ! ... :cry:

ми просто е подценен холдинга
    тук цена от 18 лева по му прилича
    но простотия голема,край няма

Има хора които са назад по 250-300 000 лева и то само от тази позиция и не мрънкат.Ако си се набутала и ако е струвал според теб 4 лева защо си го купила на повече.
    По-добре продавай веднага и отивай да си купиш мостстрой, подценен е и струва най-малко 5000 лева акцията .Или пък холдинг пътища и те са подценени,те струват поне 100 000 лева акцията
    А най добре трейс,там пък цената е поне 20 000 лева за акция .

Ако и при тази цена някой си мисли че Еврохолд е надценен то верно на борсата имало много заблудени хора.

голем смех

пп
    Повечето хора са на загуба,или поне не са на печалба,но клубът на анонимните песимисти е в друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от преминаваща
      ми просто е надценен холдинга, тук цена от 4 лв по- му прилича,
      ми просто е подценен холдинга, тук цена от 17 лв по- му прилича,
      И аз се набутах тука днес с още !

Коментар

• ми просто е надценен холдинга, тук цена от 4 лв по- му прилича,

Коментар

• Първоначално изпратено от Психолог
          Ееее, днес 129 направо се оляха тук.Чудя им се,като толкова искат да се отърват ,защо не го направиха ,когато цената бе 8 или 7
          Ъ-ъ-ъ, щото пощата са мазни гръцни мастурбатори?

Коментар

• Ееее, днес 129 направо се оляха тук.Чудя им се,като толкова искат да се отърват ,защо не го направиха ,когато цената бе 8 или 7

Коментар

• Първоначално изпратено от algo
              Мечо, и аз това казвам. Новината е никаква. И да не се обиждаме на аматьор или не.
              Иначе, излязох когато обявиха операцията с прехвърлянето на Евроинс на някакъв си застрахователен подхолдинг. Просто имам стари спомени от Доверие. Нямам и намерение да купувам, така че мнението ми е просто зрителско.
              Интересно - от какво смяташ ти, че трябва да печели холдинга, ако не от основната си дейност... а тя е точно такава - търгува с дружества!
              Приходът бил извънреден??!! Виждал ли си някога холдинг отвътре?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                Първоначално изпратено от Michelangelo
                Егати, обмислям дали да не направя EUBG 100% от портфейла ми.. (е.ал съм ти и диверсификацията).. Нали все пак това е идеята на цялата борса: с минимален риск, да постигнеш максимална печалба
                излезе ли от Топливото))
                Абе не съм бе съни, не съм Все се надявам, че бат Бедо може да изпълни поне отчасти прогнозата си и да избухнем Но след годишния, ако не съм достатъчно доволен, излизам и всичко в EUBG Тук поне мениджмънта е на ниво, постоянно се развиват и с постоянното си продобиване на дружества навън, няма как да не бъдат забелязани от някой чуждестранен фонд.

П.С. И все пак не ми се ще да продам Топливото де Акцията си е много стабилна

Коментар

• Тва не е хлебопекарната на баба Куна, дето баба Куна като си продаде нивата и има извънредни приходи дето не й се числят към П/Е-то - туй е холдинг, той има много много хлебопекарни, ма самият той хляб ни пиче

Коментар

• Първоначално изпратено от algo
                    Мечо, и аз това казвам. Новината е никаква. И да не се обиждаме на аматьор или не.
                    Иначе, излязох когато обявиха операцията с прехвърлянето на Евроинс на някакъв си застрахователен подхолдинг. Просто имам стари спомени от Доверие. Нямам и намерение да купувам, така че мнението ми е просто зрителско.
                    Нека не бъдем късогледи. EUBG направи маса пари от много добре изиграни сделки. Купуват дружества на безценица развиват ги, продават миноритарен дял от тях за пове4е пари отколкото са купили преди това цялото предприятие като на вси4ко отгоре запазват контролния пакет, а с полу4ените пари купуват нови предприятия.
                    Мечо - преди да даваш компетентни мнения относно как се изчисляват показатели на холдинг първо разбери що е това холдинг и от какво пе4ели.
                    Лека и спорна на всички.

Коментар

• Мечо, и аз това казвам. Новината е никаква. И да не се обиждаме на аматьор или не.

Коментар

• Но пък купиха доста от LAND, което според мен е добра инвестиция и ще се отблагодари. Предпочитам да беше ATERA ама се надявам, че те си знаят най-добре
                        Keep going ...

Коментар

• Наистина доста голям процент от цялата печалба ще излязат тези еднократни приходи от продажбата на акции на Етропал. Към колко излизат като номинална стойност и процент някой може ли да каже в момента?
                          Keep going ...

Коментар

• за 2007 доста надуха печалбата така. а 2008 какво ще продадат ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                              Егати, обмислям дали да не направя EUBG 100% от портфейла ми.. (е.ал съм ти и диверсификацията).. Нали все пак това е идеята на цялата борса: с минимален риск, да постигнеш максимална печалба
                              Ехеее... с това изказване ми звучиш като kork, само дето знам, че не си :P
                              И аз лекичко си увеличавам теглото на EUBG, но съм далече от твоите 100%
                              Айде успехи на всички инвестирали тук. Ще се радваме скоро и ние
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                                излезе ли от Топливото))

Коментар

Working...
                                X