If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Минчо Минчев, главен дилър, Инвестбанк
.................................................. .................
.................................................. ...................... Впечатления правят извършените преоценки на активи, които се видяха при "Еврохолд България" и "Химимпорт", които завишават печалбата на дружествата и повишават активите им, вследствие на което широко използваните коефициенти за оценка (P/E и P/BV) спаднаха до рекордно ниски нива................................................... ..
.................................................. ........
nevermind,аз не възлагам много големи надежди за рязък скок на цената след тази среща,но така или иначе,приветствам Еврохолд,че са решили да организират такава,още повече,че видеозаписа от същата ще бъде качен онлайн.Личните ми очаквания са,че от самата среща ще излезнат много новини.Какви точно,ще чакаме 13-ти за ди ги чуем.Дори и тези новини и тази политика на отвореност на Еврохолд към акционерите да не даде резултат веднага/визирам цените на акциите/то тази стъпка е стратегически правилна и със сигурност ще донесе много позитиви в близко бъдеще.
Важното е,че отчета е страхотен,че холдинга работи все по-добре,че се развиваме много динамично.
А и с тази стъпка Еврохолд определно показва,че е сред най-добрите компании на БФБ.Бих казал,в топ 3.
Поздрави на ръководството на Еврохолд за тази инициатива!
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от kork
Първоначално изпратено от vendor1900
Privet na vsichki, otdavna sledia temata za EUBG i reshih da se vkliucha. Shte vi kaja samo edno neshto za poziciata: "Ochakvaite neochakvanoto", bydete jivi i zdravi..
Привет и на теб.Да не би да имаш предвид ето това:
На 13 март 2008 г. Еврохолд България организира годишна среща на инвеститорите, на която ще бъдат представени:
• организационната и функционална структура на Холдинга
• постигнатите финансови резултати за 2007 г
• дъщерните компании
• плановете за регионална експанзия на Еврохолд България
Видеоматериалът от срещата ще бъде достъпен on-line на сайта на Еврохолд България.
Защото за мен това си е очаквано
Да видим все пак къде ще е цената на 14-ти
spoko kork.... pak tuk shte si e, kudeto e i sega!
ne zalagai na prekaleno golemi o4akvania...
PS:sled kato pazara ne reagira na dobrite novini, zna4i dunoto dale4 ne e dostignato
Privet na vsichki, otdavna sledia temata za EUBG i reshih da se vkliucha. Shte vi kaja samo edno neshto za poziciata: "Ochakvaite neochakvanoto", bydete jivi i zdravi..
Привет и на теб.Да не би да имаш предвид ето това:
На 13 март 2008 г. Еврохолд България организира годишна среща на инвеститорите, на която ще бъдат представени:
• организационната и функционална структура на Холдинга
• постигнатите финансови резултати за 2007 г
• дъщерните компании
• плановете за регионална експанзия на Еврохолд България
Видеоматериалът от срещата ще бъде достъпен on-line на сайта на Еврохолд България.
Защото за мен това си е очаквано
Да видим все пак къде ще е цената на 14-ти
Абе ти голям коментар си направил.........нямам думи,браво!!!неочаквай очакваното........... с други думи
мдаа, при наличие на отсъствие! :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Абе ти голям коментар си направил.........нямам думи,браво!!!неочаквай очакваното........... с други думи
Даже се учудвам че пазарът още не се е усетил! Акцията досега трябваше да бъде разпродадена... По-голямата част от отчетената печалбата се пада на финансови операции вследсвие на купувани собствени акции и продаване на част от тях с печалба от поне 100%. Сега обаче колелото се завъртя и камилчетата останаха с един куп собствени акции чиито цени падат и които няма на кого да продадат. В резултат на това следващият отчет ще бъде плачеве.
Надеждата на групата е че до края на годината има много време и чудо може да стане... Само че чудото вече се случи миналата година когато акцията от 3 лева отиде на 9 (резултат от невежеството на инвеститорите) и тази година повече чудеса не се очакват. Тази година ще се плаща за миналогодишното чудо!
Явно тази година няма да видим нива от 6,30 и аз станах "дългосрочен инвеститор" (лузър) по тази позиция!
Forcа що така лъжеш бе. Заложих на 4 лв. щото казваше, че ще отиде там. Много чаках. Така и не стигна. А даже се увеличи. И сега и аз като тебе се чувствам лузър. Хората спечелиха пари а аз седя на 4 лв. Как мислиш, дали ще стане поне 4.5о лв. Дали? Да чакам ли? Кажи Forex! Ама не ме лъжи този път. Всички ми се смеят. Знаеш как е.
[quote="Forex Master"][quote="intriga"]При този отчет - каква е тазе реакця на пазара ?
Даже се учудвам че пазарът още не се е усетил! Акцията досега трябваше да бъде разпродадена... По-голямата част от отчетената печалбата се пада на финансови операции вследсвие на купувани собствени акции и продаване на част от тях с печалба от поне 100%. Сега обаче колелото се завъртя и камилчетата останаха с един куп собствени акции чиито цени падат и които няма на кого да продадат. В резултат на това следващият отчет ще бъде плачеве.
Надеждата на групата е че до края на годината има много време и чудо може да стане... Само че чудото вече се случи миналата година когато акцията от 3 лева отиде на 9 (резултат от невежеството на инвеститорите) и тази година повече чудеса не се очакват. Тази година ще се плаща за миналогодишното чудо!
Явно тази година няма да видим нива от 6,30 и аз станах "дългосрочен инвеститор" (лузър) по тази позиция!
Ти не си лузър по тази позиция, ти си си лузър по принцип...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар