...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТК-ХОЛД АД (T24 / TCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от doktoratХехе, ами да са ви честити Просто не си падам по холдинги и въобще дружества без фундамент
Като показатели (Р/Е или Р/В) не бих казал, че няма фундамент. Даже са едни от най-ниските, можеш да си ги провериш. Но съм съгласен, че е рискова и особено ниско ликвидна позиция - аз лично тук съм вкарал колкото за 2 каси Джони Уокър и ще излеза или с Чивас Ригал, или със Савой клуб
Финансовите резултати са супер нестабилни. Спомням си, че гледах печалбата, която се качва за Q2 с 35% и после погледнах Q1 - по-ниска с 53% сравнена с Q1 2006. Хайде после ходе гони някакъв тренд.
А и в такива нисколиквидни компании избягвам да влизам, макар да има шанс лесно да се надуят, стига някой ИП да реши.
Успех ви желая...
Коментар
-
Хехе, ами да са ви честити Просто не си падам по холдинги и въобще дружества без фундамент
Като показатели (Р/Е или Р/В) не бих казал, че няма фундамент. Даже са едни от най-ниските, можеш да си ги провериш. Но съм съгласен, че е рискова и особено ниско ликвидна позиция - аз лично тук съм вкарал колкото за 2 каси Джони Уокър и ще излеза или с Чивас Ригал, или със Савой клуб
Коментар
-
Първоначално изпратено от the investorZdraveite, okazva se 4e imam 75 akcii na tova drujestvo, no o6te po vreme na masovata privatizacia! Ta vuprosut mi e dali e imalo "Stock divident" prez godinite ili vse o6te imam samo 75 akcii? Za sajalenie nqma site na holdinga i ne moga da proverq tam! Blagodarq predvaritelno!
P.S. Dundo1, ako vidi6 tova saob6tenie da znae6, 4e tova sum az tvoiat priatel ot golemiat grad!
A za pada6toto drujestvo, za koeto govorihme dneska ne se pritesnqvai - v glinata i pqsuka sme monopolisti, a tutunopu6eneto v BG vinagi 6te cufti, ako me razbra6 kakvo imam na predvidAre do drugata sedmiza - 4akam te v burgas i posle se prehvurlqme kum sofia
Коментар
-
Zdraveite, okazva se 4e imam 75 akcii na tova drujestvo, no o6te po vreme na masovata privatizacia! Ta vuprosut mi e dali e imalo "Stock divident" prez godinite ili vse o6te imam samo 75 akcii? Za sajalenie nqma site na holdinga i ne moga da proverq tam! Blagodarq predvaritelno!
P.S. Dundo1, ako vidi6 tova saob6tenie da znae6, 4e tova sum az tvoiat priatel ot golemiat grad!
Коментар
Коментар