IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

САФ - Магелан АД (6S2 / SAF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Poncho, този филм за съжаление съм го гледал. Дано греша и има remake.

Коментар

• Я, сайта не работи!
      Ако все пак някой проявява любопитство /например КФН/, мога да предоставя въпросните отчети.

Коментар

• Коментар

• Господата от КФН са уведомени за случая /който между другото е така от месеци/, но не знам да има резултат. Най-малкото отчетите все още са си там, а ако са предприети действия то те не са известни на широката публика.

Коментар

• Мдаааа, това наистина е така. Ха сега да видим господата в КФН как ще реагират. Интересното е, че разликата не идва от консолидирания - който така и не се представя, а разликата е в неконсолидираните отчети, които би трябвало да са еднакви и на сайта на САФ и на сайта на борсата. Да, ама Не !!!

Коментар

• АКо е така не е добре и трябва да има санкции....

Коментар

• САФ - Магелан АД (6S2 / SAF)

Наблюдавам тази позиция от известно време и ми прави впечатление, че откакто стигна 7,50 има една-две сделки на ден и все там е цената.
                Наблюдавам и че на сайта на дружеството http://www.saf-bg.com/ в "За инвеститора" има качени файлове с отчети, които обаче са различни от тези на БФБ. Има някакви консолидирани, каквито не предават на БФБ. Най странното е, че отчета за деветмесечието е друг - приходите не са 1.9 млн. лв. като в отчета от БФБ, а 6.4 млн. лв., печалбата не е 132 хил. лв., а 926 хил. лв. Някой може ли да ми каже какво е това и КФН не би ли следвало да проверява какво публикуват публичните дружества.
                Според мен се цели подвеждане.

Някой може ли да коментира и хвърли светлина върху въпроса?
              Working...
              X