Poncho, този филм за съжаление съм го гледал. Дано греша и има remake.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
САФ - Магелан АД (6S2 / SAF)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Коментар
-
Мдаааа, това наистина е така. Ха сега да видим господата в КФН как ще реагират. Интересното е, че разликата не идва от консолидирания - който така и не се представя, а разликата е в неконсолидираните отчети, които би трябвало да са еднакви и на сайта на САФ и на сайта на борсата. Да, ама Не!!!
Коментар
-
САФ - Магелан АД (6S2 / SAF)
Наблюдавам тази позиция от известно време и ми прави впечатление, че откакто стигна 7,50 има една-две сделки на ден и все там е цената.
Наблюдавам и че на сайта на дружеството http://www.saf-bg.com/ в "За инвеститора" има качени файлове с отчети, които обаче са различни от тези на БФБ. Има някакви консолидирани, каквито не предават на БФБ. Най странното е, че отчета за деветмесечието е друг - приходите не са 1.9 млн. лв. като в отчета от БФБ, а 6.4 млн. лв., печалбата не е 132 хил. лв., а 926 хил. лв. Някой може ли да ми каже какво е това и КФН не би ли следвало да проверява какво публикуват публичните дружества.
Според мен се цели подвеждане.
Някой може ли да коментира и хвърли светлина върху въпроса?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар