Абе СТС хубаво купуват Тича ама да продадат Хидрото за да влезат тук..... не го разбирам.Ама нищо.Айде сега на 32-33.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ууд България АД (AL1 / TICHA)
Collapse
X
-
ето какво пише на сайта
The whole industrial complex covers 46,600 sq.m. in a site of 265,000 sq.m. and its reconstruction cost reached 7.5 million USD for production lines rebuilding and automating with modern hi-tech applications - especially for the Chipboard and Veneer production lines as well as the drying process.Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от man_united... и на 20.00 ... когато Пощата реши да продава!!! :-),те са класни играчи.Но идеята ми е,че тук имам много малко акции и бих си купил още,ако има кой да ги продаде евтино.
ПИЧ,не съм от този край и не съм ходил да го гледам предприятието.Мисля,че акцията има добър потенциал,но сега е нормално да е под натиск.Вероятно след няколко месеца цената ще премине нивото от 30 лева.
Това разбира се,не е препоръка за покупка или продажба на акции,просто е личното ми виждане за тази позиция.
Коментар
Коментар