IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АЗ ИМАМ СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ПРОСПЕКТА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ И НА 21 АПРИЛ, НА НАС ЩО НИЙ ИНФО..........КРАЧУНИ.... ЗЕМАТ НАГЛИ ДА СТАВАТ, ПЪК НИ ИСКАТ И ПАРИТЕ И ДУШАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
      що се случи с тоз проспект
      ти не разбра ли че проспекта се пише в движение следейки коментарите в тази тема, а и ветерана не е коментирал вече няколко часа тук може да са го викнали за спешни консултации

а интересното е че в Дневник също пише, че ще се предложат 1 млн. по време на първичното предлагане:

От "Каолин" ще бъдат предложени още 1 млн. акции
      [202 прочитания]

днес, 12:40

Мажоритарният собственик на "Каолин" ще предложи за продажба още до 1 млн. от своите акции по време на първичното предлагане. Допълнителните акции обаче няма да се включат в увеличение на капитала, а ще намалят участието на "Алфа финанс холдинг" в "Каолин", което пък ще доведе до увеличение на свободно търгуемия обем на борсата, съобщиха от дружеството. Така на инвеститорите ще се предложат общо 6 млн. акции.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        ..бих могъл да опитам,ей така за спорта..
        така е, така е
        спорта ми е любимата тема
        Ами Ветре, за този пълна раница с пари ТРЯБВА И ДУХ И ТЯЛО, ама много скъпо ми се вижда тука, тънка ще е кирийката, пък и да не вземат да пуснат още акциики, че дръвце можем да гризнем........

Коментар

• що се случи с тоз проспект

Коментар

..бих могъл да опитам,ей така за спорта..
            така е, така е
            така е,спорта е хубаво нещо,нали имаше и една приказка-здрав дух ,здраво тяло, или нещо подобно.....само че,както са започнали напоследък с тези IPO-та ,не зная дали няма духа ни да стане много здрав,защото пари май много трудно ще се изкарват

Коментар

• ..бих могъл да опитам,ей така за спорта..
              така е, така е

Коментар

kork, ако имаш предвид да изленеш на всяка цена от Каолин - немаш проблема ама не знам на каква печалба ще си до юни месец

Ветре,то и аз имам едни съмнения относно възможностите за печалба ,ама все си мисля,ако не се застъпва с банката бих могъл да опитам,ей така за спорта,ама ако си съвпада,каквото и усещане имам,разбира се ,че банката ще е с предимство,то не ,че и там не се знае какво ни готвят ,но тя надеждата спекулантска трудно умира

Коментар

боби искаш ли да ти отговора на ЛС за да не мяза на кампания
                  a че как. то ЛС е затова. да си говорим скришно и да ни завиждат

Коментар

• Да ама в консолидирания отчет за 2006-та в сайта на борста печалбата е 7.5 млн. лева. Как стават тези обявления, тез неща?!?!
                    стават, що да не стават
                    има ИПО за вече 6мил x 12,50 = 75 мильона
                    а за толкова убави мильони требва убав отчет Бобче

Коментар

• а нещо не разбирам. според инвестора:

"Днес, 11 април 2007 г., Каолин обяви пред Комисията за финансов надзор и Българска фондова борса следните консолидирани резултати за 2006 г.: нетната печалба за същия период се увеличава от 7,25 млн. лв. на 9,43 млн. лв"

Да ама в консолидирания отчет за 2006-та в сайта на борста печалбата е 7.5 млн. лева. Как стават тези обявления, тез неща?!?!

Коментар

• боби искаш ли да ти отговора на ЛС за да не мяза на кампания

Коментар

• Ветре, ти Каолина пропускаш ли го ? Щото това всички викат опускаме го каолината и то малко на кампанийка замяза

Коментар

• kork, ако имаш предвид да изленеш на всяка цена от Каолин - немаш проблема ама не знам на каква печалба ще си до юни месец и до юли даже а що не и до август

Коментар

• Първоначално изпратено от Zak
                              Издателят на "Капитал" обвинен за "Каолин"

Иво Прокопиев отрича да е извършвал престъпления

ДЕСИ ДЕНЧЕВА

Издателят на "Капитал" и "Дневник" Иво Прокопиев е обвинен за незаконна приватизация на "Каолин" в с. Сеново. Той, брат му Александър и петимата членове на борда на директорите на фирмата - Константин Ненов, Георги Димов, Иван Сливов, Станимир Кръстев и Филип Калоянов, са привлечени под отговорност по чл. 283-а от Наказателния кодекс за престъпление по служба, свързано с приватизация, съобщи прокурор от Върховна касационна прокуратура. Ако съдът ги намери за виновни, могат да лежат в затвора от 3 до 10 години.
                              ..........................................

http://www.segabg.com/online/article...nid=1&id=00003

е това вече някой го бе постнал по надолу,а и
                              тази информация е известна предполагам на всички тук,или поне на повечето.
                              Въпросът който е по- важен, поне според мен е ,ще се застъпят ли каолин и първа инвестиционна банка времево,тоест ако играеш с един и същ капитал, и искаш да влезеш в каолин спекулативно,дали за банката датата на записването ще е след 28 май или ще е по-рано ,тоест, ще се успее ли човек се излезе от каолин и де се влезе в банката.......

Коментар

• neo, ама тва графиката на ВИНАС е като графиката на степенната функция а? само дето е направена от сделки с по 1,2,3,4 акции мале, мале, да е жива и здрава убавата мома на кфн и все така убава ей голема работа е тва борсата ей, и Каолина е голема работа призовавам сички да са отнесат серьозно и СЛЕД като са си сметнали дивиденти и растежи съобразно да играят ако са решили да играят по-яко, ше е чудесно, много ми се иска да ги презапишат тея акции и да има голема промоция по другите позицииех колко е убаво на бфб

Коментар

Working...
                                X