АЗ ИМАМ СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ПРОСПЕКТА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ И НА 21 АПРИЛ, НА НАС ЩО НИЙ ИНФО..........КРАЧУНИ.... ЗЕМАТ НАГЛИ ДА СТАВАТ, ПЪК НИ ИСКАТ И ПАРИТЕ И ДУШАТА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dhщо се случи с тоз проспект
а интересното е че в Дневник също пише, че ще се предложат 1 млн. по време на първичното предлагане:
От "Каолин" ще бъдат предложени още 1 млн. акции
[202 прочитания]
днес, 12:40
Мажоритарният собственик на "Каолин" ще предложи за продажба още до 1 млн. от своите акции по време на първичното предлагане. Допълнителните акции обаче няма да се включат в увеличение на капитала, а ще намалят участието на "Алфа финанс холдинг" в "Каолин", което пък ще доведе до увеличение на свободно търгуемия обем на борсата, съобщиха от дружеството. Така на инвеститорите ще се предложат общо 6 млн. акции.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятър..бих могъл да опитам,ей така за спорта..
спорта ми е любимата тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятър..бих могъл да опитам,ей така за спорта..
спорта ми е любимата тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърkork, ако имаш предвид да изленеш на всяка цена от Каолин - немаш проблемаама не знам на каква печалба ще си до юни месец
Ветре,то и аз имам едни съмнения относно възможностите за печалба ,ама все си мисля,ако не се застъпва с банката бих могъл да опитам,ей така за спорта,ама ако си съвпада,каквото и усещане имам,разбира се ,че банката ще е с предимство,то не ,че и там не се знае какво ни готвят ,но тя надеждата спекулантска трудно умира
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Слънчев вятърбоби искаш ли да ти отговора на ЛС за да не мяза на кампания
Коментар
-
Bobi75
а нещо не разбирам. според инвестора:
"Днес, 11 април 2007 г., Каолин обяви пред Комисията за финансов надзор и Българска фондова борса следните консолидирани резултати за 2006 г.: нетната печалба за същия период се увеличава от 7,25 млн. лв. на 9,43 млн. лв"
Да ама в консолидирания отчет за 2006-та в сайта на борста печалбата е 7.5 млн. лева. Как стават тези обявления, тез неща?!?!
Коментар
-
Bobi75
Ветре, ти Каолина пропускаш ли го ? Щото това всички викат опускаме го каолината и то малко на кампанийка замяза
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakИздателят на "Капитал" обвинен за "Каолин"
Иво Прокопиев отрича да е извършвал престъпления
ДЕСИ ДЕНЧЕВА
Издателят на "Капитал" и "Дневник" Иво Прокопиев е обвинен за незаконна приватизация на "Каолин" в с. Сеново. Той, брат му Александър и петимата членове на борда на директорите на фирмата - Константин Ненов, Георги Димов, Иван Сливов, Станимир Кръстев и Филип Калоянов, са привлечени под отговорност по чл. 283-а от Наказателния кодекс за престъпление по служба, свързано с приватизация, съобщи прокурор от Върховна касационна прокуратура. Ако съдът ги намери за виновни, могат да лежат в затвора от 3 до 10 години.
..........................................
http://www.segabg.com/online/article...nid=1&id=00003
е това вече някой го бе постнал по надолу,а и
тази информация е известна предполагам на всички тук,или поне на повечето.
Въпросът който е по- важен, поне според мен е ,ще се застъпят ли каолин и първа инвестиционна банка времево,тоест ако играеш с един и същ капитал, и искаш да влезеш в каолин спекулативно,дали за банката датата на записването ще е след 28 май или ще е по-рано ,тоест, ще се успее ли човек се излезе от каолин и де се влезе в банката.......
Коментар
-
neo, ама тва графиката на ВИНАС е като графиката на степенната функция а?само дето е направена от сделки с по 1,2,3,4 акции
мале, мале, да е жива и здрава убавата мома на кфн
и все така убава
ей голема работа е тва борсата ей, и Каолина е голема работа
призовавам сички да са отнесат серьозно и СЛЕД като са си сметнали дивиденти и растежи съобразно да играят
ако са решили да играят по-яко, ше е чудесно, много ми се иска да ги презапишат тея акции и да има голема промоция по другите позиции
ех колко е убаво на бфб
Коментар
Коментар