Ветре много си готин и внасяш много + енергия във форума ама айде се поуспокой малко в тази тема. На последните 5 страници всяко 3-то мнение е твоето. Не ме разбирай грешно, не че цензура или нещо ама малко множко взеха да идват...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
страхотно ipo, страхотно. всичко ясно, точно, цената си цена, схемата си схема. бравос, бравос, не е като онова лошото, на eubg. поздрави на който не се обижда.чак да те е страх да играш на него а?
тва, кое го казваш си е баш така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърhttp://investor.bg/?id=48960
Карол: Презаписване на емисията на Каолин е напълно вероятен сценарий
може ли едно уточнение : коя емисия имат предвид от Карол - тази с 5те милиона акции или тази с 6-те милиона, че нещо не вденах коя са визирали?
Коментар
-
http://investor.bg/?id=48960
Карол: Презаписване на емисията на Каолин е напълно вероятен сценарий
може ли едно уточнение : коя емисия имат предвид от Карол - тази с 5те милиона акции или тази с 6-те милиона, че нещо не вденах коя са визирали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYЕто и отчет постъпи
в него не виждам това което ме интересува
пък и не виждам нищо ново
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърДа бе ясно ми е, но аз пиша че ще участвам и не пиша обратно..нищо лично
Zarko ако си забелезал примерно, никъде немам пост по темите - с кои коли се мъчат инвеститорите,къде карат/некарат ски,
къде си чоплат носа лятото
и тям подобни, така , че щом съм казал че нема да играм значи нема. /
за радост на Ханчето, да му облекчиме малко минималната цена
на ИПО-то
, требва да черпиш хане
/
Интересеуващ се - писали сме неколко човека като Батя, Ветерана и т.н. защо нема да играеме - защото нещеме да сме прецакани. А иначе с голема радост посрещаме такива грамадни ИПОта щото точно те ни дават шанса да си вземем точно от ДРУГИТЕ акции, които ВЕДНАГА след ипото ще дърпат а ти ще чакаш 2 месеца за каолини и ще гледаш как се променя пейзажанема лошо, сичко тече сичко се променя, а тъй като ИПОто трае седмица -две теорията ти за страха, от това че другите позиции спадали, просто се пропуква.
Още преди да почне тва ИПО казахме, че ще има промоции /а някои даже се съмняваха
/ и не само не ни е страх, ами им се радваме чистосърдечно
чакам проспекта, за да видя 1-2 неща в него, пък после ще видим, засега работата отива нататък да не купувам, но знам ли има 1 шанс проспекта да ме убеди
Коментар
-
Да бе ясно ми е, но аз пиша че ще участвам и не пиша обратно..нищо лично
Zarko ако си забелезал примерно, никъде немам пост по темите - с кои коли се мъчат инвеститорите,къде карат/некарат ски,
къде си чоплат носа лятото
и тям подобни, така , че щом съм казал че нема да играм значи нема. /
за радост на Ханчето, да му облекчиме малко минималната цена
на ИПО-то
, требва да черпиш хане
/
Интересеуващ се - писали сме неколко човека като Батя, Ветерана, Abritus и т.н. защо нема да играеме - защото нещеме да сме прецакани. А иначе с голема радост посрещаме такива грамадни ИПОта щото точно те ни дават шанса да си вземем точно от ДРУГИТЕ акции, които ВЕДНАГА след ипото ще дърпат а ти ще чакаш 2 месеца за каолинии ще гледаш как се променя пейзажа
нема лошо, сичко тече сичко се променя, а тъй като ИПОто трае седмица -две теорията ти за страха, от това че другите позиции спадали, просто се пропуква.
Още преди да почне тва ИПО казахме, че ще има промоции /а някои даже се съмняваха
/ и не само не ни е страх, ами им се радваме чистосърдечно
Коментар
Коментар