IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ветре много си готин и внасяш много + енергия във форума ама айде се поуспокой малко в тази тема. На последните 5 страници всяко 3-то мнение е твоето. Не ме разбирай грешно, не че цензура или нещо ама малко множко взеха да идват...

Коментар

• страхотно ipo, страхотно. всичко ясно, точно, цената си цена, схемата си схема. бравос, бравос, не е като онова лошото, на eubg. поздрави на който не се обижда.
      eee , толкоз много се радвам да те чуя huibai, домъчня ми вече, a ипото както казваш е страхотно чак да те е страх да играш на него а?
      тва, кое го казваш си е баш така

Коментар

• страхотно ipo, страхотно. всичко ясно, точно, цената си цена, схемата си схема. бравос, бравос, не е като онова лошото, на eubg. поздрави на който не се обижда.

Коментар

• недей се изнервяй излишно Марияне,
          иди да си хапнеш нещо вкусно за обяд, че големите мъже се изнерват ако са гладни, ние ше изчакаме, нема толкоз страшно

Коментар

• След около час ще пратят проспекта, очаквайте го
            преди малко ми се обадиха да ми кажат да го чакам след около час

Коментар

• ахаa
              Мерси Марияне
              успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                http://investor.bg/?id=48960
                Карол: Презаписване на емисията на Каолин е напълно вероятен сценарий
                Поздрави Марияне!
                може ли едно уточнение : коя емисия имат предвид от Карол - тази с 5те милиона акции или тази с 6-те милиона, че нещо не вденах коя са визирали?
                в анализа не е уточнена бройка ЦК

Коментар

• http://investor.bg/?id=48960
                  Карол: Презаписване на емисията на Каолин е напълно вероятен сценарий
                  Поздрави Марияне!
                  може ли едно уточнение : коя емисия имат предвид от Карол - тази с 5те милиона акции или тази с 6-те милиона, че нещо не вденах коя са визирали?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                    Ето и отчет постъпи
                    http://www.bse-sofia.bg/download/fin...l_BG_AUDIT.doc

в него не виждам това което ме интересува
                    пък и не виждам нищо ново

Коментар

• Ето и отчет постъпи
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• така е, да не се надъхваме, да видиме проспекта,тва е важно
                        явно имаме 2 лагера, моля да не се убиждаме и да се отнасяме с уважение към 2те становища, и 2те групи са достатъчно мотивирани така, че успех на сички

Коментар

• Ветре,прав си.И мен това ме отказа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            Да бе ясно ми е, но аз пиша че ще участвам и не пиша обратно..
                            Еми Ханче, що се чудиш тогава, че има кой да разпродава, явно има мераклии като теб нищо лично
                            Zarko ако си забелезал примерно, никъде немам пост по темите - с кои коли се мъчат инвеститорите, къде карат/некарат ски, къде си чоплат носа лятото и тям подобни, така , че щом съм казал че нема да играм значи нема. /за радост на Ханчето, да му облекчиме малко минималната цена на ИПО-то, требва да черпиш хане/
                            Интересеуващ се - писали сме неколко човека като Батя, Ветерана и т.н. защо нема да играеме - защото нещеме да сме прецакани. А иначе с голема радост посрещаме такива грамадни ИПОта щото точно те ни дават шанса да си вземем точно от ДРУГИТЕ акции, които ВЕДНАГА след ипото ще дърпат а ти ще чакаш 2 месеца за каолини и ще гледаш как се променя пейзажа нема лошо, сичко тече сичко се променя, а тъй като ИПОто трае седмица -две теорията ти за страха, от това че другите позиции спадали, просто се пропуква. Още преди да почне тва ИПО казахме, че ще има промоции /а някои даже се съмняваха / и не само не ни е страх, ами им се радваме чистосърдечно
                            ветре, аз не съм казал че ще купувам от IPO-то
                            чакам проспекта, за да видя 1-2 неща в него, пък после ще видим, засега работата отива нататък да не купувам, но знам ли има 1 шанс проспекта да ме убеди

Коментар

• Да бе ясно ми е, но аз пиша че ще участвам и не пиша обратно..
                              Еми Ханче, що се чудиш тогава, че има кой да разпродава, явно има мераклии като теб нищо лично
                              Zarko ако си забелезал примерно, никъде немам пост по темите - с кои коли се мъчат инвеститорите, къде карат/некарат ски, къде си чоплат носа лятото и тям подобни, така , че щом съм казал че нема да играм значи нема. /за радост на Ханчето, да му облекчиме малко минималната цена на ИПО-то, требва да черпиш хане/
                              Интересеуващ се - писали сме неколко човека като Батя, Ветерана, Abritus и т.н. защо нема да играеме - защото нещеме да сме прецакани. А иначе с голема радост посрещаме такива грамадни ИПОта щото точно те ни дават шанса да си вземем точно от ДРУГИТЕ акции, които ВЕДНАГА след ипото ще дърпат а ти ще чакаш 2 месеца за каолини и ще гледаш как се променя пейзажа нема лошо, сичко тече сичко се променя, а тъй като ИПОто трае седмица -две теорията ти за страха, от това че другите позиции спадали, просто се пропуква. Още преди да почне тва ИПО казахме, че ще има промоции /а някои даже се съмняваха / и не само не ни е страх, ами им се радваме чистосърдечно

Коментар

• за влизането с по 100-200 и подобни обеми, мисля, че ще стане доста трудно при тези условия на търга, които излязоха. ще трябва да дадеш доста сериозна цена, за да се вредиш

Коментар

Working...
                                X