If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Завод Диамант в Разград скоро ще започне работа. Оборудването е закупено и то най-доброто, което съществува. Китайците държат 70 % и са на първо място в Китай по производство на стъкло и в челните места в света. ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК НА СУРОВИНА ЩЕ БЪДЕ КАОЛИН. ЩЕ СИ УВЕЛИЧА ПАКЕТА ОТ АКЦИИ ТУК. ТОВА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО КОМПАНИИ ВЪВ СОФИКС С ДОБЪР ФУНДАМЕНТ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РАЗВИТИЕ, КАКВИТО СА МОНБАТ, ЕНЕМОНА И СОФАРМА.
Аз пък не гледам показатели, просто чистачката в КАО ми е позната и ме кефи, една от секретарките с дълъг крак също ......и затова ми е любима акция ...и от време на време заставам отляво
ТУК РАЗВРЪЗКАТА, ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПО-БАВНО, ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИЯ КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ, ЗАЩОТО МНОГО ИНВЕСТИТОРИ ЗАБЕЛЯЗАХА САМО ФАКТА, ЧЕ КАОЛИН Е НА ЗАГУБА И НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО Е ТАКА. АЗ МОГА ДА КАЖА, НО МОЖЕ ДА СЕ СМЕТНЕ ЗА ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЯ. ТУК ИНВЕСТИТОРИТЕ, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО КОМФОРТНО МАЛКО ПО-КЪСНО ВЪВ ВРЕМЕТО.
А на мен пък ми изглежда, че това, което си мислиш, че знаеш, е малко по-първично и елементарно, отколото се опитваш, да ни го представиш И за да не се разбере, колко елементарно разсъждаваш, затова и предпочиташ да си "траеш".. )))
не е препоръка.
Може, Каолин е с много добър фундамент и загубата е заради нещо друго. Каолин спокойно можеше да излезе на печалба с около 3 мил. за Q 4 на 2009 г. Мислете, четете и следете внимателно плановете на компаниите.
Аз не говоря за Каолина конкретно. Струва ми се, че абсолютизираш важността на финансовият резултат при определяне на фундамента. Има нещо друго, което е по-важно при инвестициите в акции. Всъщност не е само едно.
Имам определени критерии, които следя внимателно и ако акцията отговаря инвестирам. Вземам решение на база анализ на тези критерии.
Може, Каолин е с много добър фундамент и загубата е заради нещо друго. Каолин спокойно можеше да излезе на печалба с около 3 мил. за Q 4 на 2009 г. Мислете, четете и следете внимателно плановете на компаниите.
Аз не говоря за Каолина конкретно. Струва ми се, че абсолютизираш важността на финансовият резултат при определяне на фундамента. Има нещо друго, което е по-важно при инвестициите в акции. Всъщност не е само едно.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
ТУК РАЗВРЪЗКАТА, ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПО-БАВНО, ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИЯ КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ, ЗАЩОТО МНОГО ИНВЕСТИТОРИ ЗАБЕЛЯЗАХА САМО ФАКТА, ЧЕ КАОЛИН Е НА ЗАГУБА И НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО Е ТАКА. АЗ МОГА ДА КАЖА, НО МОЖЕ ДА СЕ СМЕТНЕ ЗА ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЯ. ТУК ИНВЕСТИТОРИТЕ, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО КОМФОРТНО МАЛКО ПО-КЪСНО ВЪВ ВРЕМЕТО.
Айде стига си писал с големи букви. Има една китайска мъдрост, която гласи "Ако искаш да те чуят - не викай" :-)
Мислиш ли, че компания със силен фундамент не може да излезе на загуба за известен период от време и ако това се случи дали фундамента и изчезва?
Айде стига си писал с големи букви. Има една китайска мъдрост, която гласи "Ако искаш да те чуят - не викай" :-)
Мислиш ли, че компания със силен фундамент не може да излезе на загуба за известен период от време и ако това се случи дали фундамента и изчезва?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Абе не се купува лесно .....но на ето пак КЮФТЕ - 50 к бройки ....преди дни Как мислиш дали е случайно това МЕЧО ... ?! и имаше един лаф "На баба МЕЦА . ....А?!
Още няма изтъргувана сделка, къде го видя това кюфте )) И като кажете "кюфте" сякаш някакво чудо е станало... Къде е кюфтето, а къде е млякото ... )) Смешно ми е, като чуя да казвате т.нар. "кюфте". Не е препоръка
Коментар