IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    Tя си е на Пр.....и , долу ръцете от нея бре Които има по голям пакет негова е
    Е, нема да я пипаме , бре......
    Само снимчица.........
    Па пакета е въпрос на време и джоб..

Коментар

• Завод Диамант в Разград скоро ще започне работа. Оборудването е закупено и то най-доброто, което съществува. Китайците държат 70 % и са на първо място в Китай по производство на стъкло и в челните места в света. ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК НА СУРОВИНА ЩЕ БЪДЕ КАОЛИН. ЩЕ СИ УВЕЛИЧА ПАКЕТА ОТ АКЦИИ ТУК. ТОВА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО КОМПАНИИ ВЪВ СОФИКС С ДОБЪР ФУНДАМЕНТ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РАЗВИТИЕ, КАКВИТО СА МОНБАТ, ЕНЕМОНА И СОФАРМА.

Коментар

• Tя си е на Пр.....и , долу ръцете от нея бре Които има по голям пакет негова е

Коментар

• Я дайте една снимка на секретарката...............може пък да купим и ние......................

Коментар

• аз заради същата секретарка купувам, защото ме кефи и мен...

Коментар

• Аз пък не гледам показатели, просто чистачката в КАО ми е позната и ме кефи, една от секретарките с дълъг крак също ......и затова ми е любима акция ...и от време на време заставам отляво

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                ТУК РАЗВРЪЗКАТА, ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПО-БАВНО, ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИЯ КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ, ЗАЩОТО МНОГО ИНВЕСТИТОРИ ЗАБЕЛЯЗАХА САМО ФАКТА, ЧЕ КАОЛИН Е НА ЗАГУБА И НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО Е ТАКА. АЗ МОГА ДА КАЖА, НО МОЖЕ ДА СЕ СМЕТНЕ ЗА ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЯ. ТУК ИНВЕСТИТОРИТЕ, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО КОМФОРТНО МАЛКО ПО-КЪСНО ВЪВ ВРЕМЕТО.
                А на мен пък ми изглежда, че това, което си мислиш, че знаеш, е малко по-първично и елементарно, отколото се опитваш, да ни го представиш И за да не се разбере, колко елементарно разсъждаваш, затова и предпочиташ да си "траеш".. )))
                не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от дългосрочен
                  Може, Каолин е с много добър фундамент и загубата е заради нещо друго. Каолин спокойно можеше да излезе на печалба с около 3 мил. за Q 4 на 2009 г. Мислете, четете и следете внимателно плановете на компаниите.
                  Аз не говоря за Каолина конкретно. Струва ми се, че абсолютизираш важността на финансовият резултат при определяне на фундамента. Има нещо друго, което е по-важно при инвестициите в акции. Всъщност не е само едно.
                  Имам определени критерии, които следя внимателно и ако акцията отговаря инвестирам. Вземам решение на база анализ на тези критерии.

Коментар

Може, Каолин е с много добър фундамент и загубата е заради нещо друго. Каолин спокойно можеше да излезе на печалба с около 3 мил. за Q 4 на 2009 г. Мислете, четете и следете внимателно плановете на компаниите.
                    Аз не говоря за Каолина конкретно. Струва ми се, че абсолютизираш важността на финансовият резултат при определяне на фундамента. Има нещо друго, което е по-важно при инвестициите в акции. Всъщност не е само едно.
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Първоначално изпратено от дългосрочен
                      ТУК РАЗВРЪЗКАТА, ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПО-БАВНО, ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИЯ КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ, ЗАЩОТО МНОГО ИНВЕСТИТОРИ ЗАБЕЛЯЗАХА САМО ФАКТА, ЧЕ КАОЛИН Е НА ЗАГУБА И НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО Е ТАКА. АЗ МОГА ДА КАЖА, НО МОЖЕ ДА СЕ СМЕТНЕ ЗА ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЯ. ТУК ИНВЕСТИТОРИТЕ, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО КОМФОРТНО МАЛКО ПО-КЪСНО ВЪВ ВРЕМЕТО.
                      Айде стига си писал с големи букви. Има една китайска мъдрост, която гласи "Ако искаш да те чуят - не викай" :-)

Мислиш ли, че компания със силен фундамент не може да излезе на загуба за известен период от време и ако това се случи дали фундамента и изчезва?

Коментар

Айде стига си писал с големи букви. Има една китайска мъдрост, която гласи "Ако искаш да те чуят - не викай" :-)

Мислиш ли, че компания със силен фундамент не може да излезе на загуба за известен период от време и ако това се случи дали фундамента и изчезва?
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ТУК РАЗВРЪЗКАТА, ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПО-БАВНО, ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИЯ КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ, ЗАЩОТО МНОГО ИНВЕСТИТОРИ ЗАБЕЛЯЗАХА САМО ФАКТА, ЧЕ КАОЛИН Е НА ЗАГУБА И НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО Е ТАКА. АЗ МОГА ДА КАЖА, НО МОЖЕ ДА СЕ СМЕТНЕ ЗА ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЯ. ТУК ИНВЕСТИТОРИТЕ, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО КОМФОРТНО МАЛКО ПО-КЪСНО ВЪВ ВРЕМЕТО.

Коментар

И да не съм голословен:
                            Датата е :
                            11.03.201011:46

48 991 бр - цена 5.48
                            Ейй тома неверни си бе мечо.Ама нали знаеш лафа ..на мечето у д.....о
                            Велики......63 бр. акции за 2-ва дена...........)

Коментар

• И да не съм голословен:
                              Датата е :
                              11.03.201011:46

48 991 бр - цена 5.48
                              Ейй тома неверни си бе мечо.Ама нали знаеш лафа ..на мечето у д.....о

Коментар

Абе не се купува лесно .....но на ето пак КЮФТЕ - 50 к бройки ....преди дни Как мислиш дали е случайно това МЕЧО ... ?! и имаше един лаф "На баба МЕЦА . ....А?!
                                Още няма изтъргувана сделка, къде го видя това кюфте )) И като кажете "кюфте" сякаш някакво чудо е станало... Къде е кюфтето, а къде е млякото ... )) Смешно ми е, като чуя да казвате т.нар. "кюфте". Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X