IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    някой има ли инфо какво се случва със Соларпро? натоварени ли са мощностите..? продажби?
    "Казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш" !?

Коментар

• някой има ли инфо какво се случва със Соларпро? натоварени ли са мощностите..? продажби?
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Сурнахме се нещо с доста днес ...но от утре ни чака радостната вест.....

Коментар

• Пропуснах да кажа, трябва да се знае, че групата има назначени хора, чиято работа е да пишат във форумите. Те поддържат посещаемостта на собствените им сайтове и форумите в тях, в същото време пишат навсякъде, където е нужно, за да обясняват колко е велик ИПрок.
          И ЦВас не е чист. Цветанов да ги почва и двамата.

Коментар

• Само факта, че се опитва да се скрие зад позицията на почетен консул е показателен. Голямата му цел е да помогне на правителството да се провали и след това заради добрите му контакти и с ГЕРБ и с БСП да стане служебен премиер и после президент. Смята, че е българския Берлускони. Не се шегувам. Ако искате, да се посмеем заедно.

Коментар

• Бил укривал и т.н. ......сега май на някой ще се наложи да го "докаже" да го видим тогаз човека от КТБ с големите засукани мустачки.Едно е да пишеш, второ и трето да го докажеш.Аз на такива жълти вестничета съм се нагледал.Най вярвам на отчетите и коефициентите.виж на "Телеграф" баба ми на село ....четейки може и да повярва

Коментар

• Сблъсъкът на титаните - Иво Прокопиев vs.Цветан Василев

http://meto76.blog.bg/politika/2010/...vasilev.536314

Коментар

• МНОГО ДОБЪР ОТЧЕТ. НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПОДОБРЯВАТ И ТО ЗНАЧИТЕЛНО.

ПРОГНОЗА - 10 МИЛ. КОНСОЛИДИРАНА ПЕЧЕЛБА ЗА 2010 ГОДИНА.

Коментар

• хм
                    http://www.monitor.bg/article?id=242016
                    жълтее (или по-удачното зеленее - имаше някога нещо покрай коалицията с кире либерало), но пък може и да има нещо полезно за хората по позицията

Коментар

• Вчера 25 бройки ни изкарват на +, а днес как ли ще е?
                      Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Зарад една статийка не ми се вярва да са сурна тъй ...все пак благодаря на тез дет ми дадоха да клъвна на 5.161 малко артии

Коментар

• Цените на крайните продукти на фирмата са строго пазена търговска тайна
                          25.04.2010
                          Това ми беше достатъчно за да прескоча четенето, Грую!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Първоначално изпратено от polax
                            кво става днес много сме паднали. лоша работа.
                            ами може би това - Недосегаемата "Каолин" ощетява държавата с милиони левове е някакъв отговор на въпроса ти, а може би не е Макар че виждам и нещо много интересно в същата статия, като например това: Фактите са следните: общите запаси, с които страната ни разполага, са около 200 млн. тона по данни на Националния геофонд при МОСВ. Експертната оценка за тях е около 7 млрд. долара. Досега „Каолин“ е спечелила правото да експлоатира около 90 млн. т. С предстоящите две концесии запасите й ще се закръглят окончателно на около 160 млн. тона, или запаси на стойност над 3,5 млрд. долара.

Aма и тук е интерсно как са го сметнали - 200 млн, тона са 7 млрд. долара, а 160 са 3,5 млрд. долара ?!?!?!?
                            Успех на държащите - аз нямам.
                            Сега я прочетох и аз статията. Незнам, не ми се вярва тя да е причината. Времето ще покаже. Имам малко хартийки тука. Не е препоръка. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от polax
                              кво става днес много сме паднали. лоша работа.
                              ами може би това - Недосегаемата "Каолин" ощетява държавата с милиони левове е някакъв отговор на въпроса ти, а може би не е Макар че виждам и нещо много интересно в същата статия, като например това: Фактите са следните: общите запаси, с които страната ни разполага, са около 200 млн. тона по данни на Националния геофонд при МОСВ. Експертната оценка за тях е около 7 млрд. долара. Досега „Каолин“ е спечелила правото да експлоатира около 90 млн. т. С предстоящите две концесии запасите й ще се закръглят окончателно на около 160 млн. тона, или запаси на стойност над 3,5 млрд. долара.

Aма и тук е интерсно как са го сметнали - 200 млн, тона са 7 млрд. долара, а 160 са 3,5 млрд. долара ?!?!?!?
                              Успех на държащите - аз нямам.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• кво става днес много сме паднали. лоша работа.

Коментар

Working...
                                X