IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
    Като гледам цените ми прилича на обратна репо сделка.
    И аз мисля, че репо сделките се правят на извънборсов пазар.
    Сделката от 27.05.13 16:22 е за над 6%. Доколкото знам трябва да обявят кой е купил и кой е продал.
    Не гледам в чуждото канче кой ще направи 800к. Искам само да знам дали е фонда, в който се осигурявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение

Източник: darikfinance.bg
      Като гледам цените ми прилича на обратна репо сделка.

Коментар

• Най-активно търгуваната позиция днес, както на регулирания, така и на договорения пазар, беше Каолин АД-Сеново. В рамките на публичната търговия акциите на дружеството поскъпнаха със 7.02%, до 3.981 лв., при изтъргувани 3 369 850 лота. Извън регулирания пазар имаше още 5 сделки с книжа на Каолин АД-Сеновом на цени от 1.453 лв. до 1.738 лв., в които бяха прехвърлени книжа на обща стойност 10 652 398.89 лв.

Източник: darikfinance.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
          Кой ли фонд ли продаде в 16:22?
          Има голямо репо на Каолин и Химснаб.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
            Кой ли фонд ли продаде в 16:22?
            може би изпържиха някой бъдещи пенсионери...
            ако е така, доста нагло

Коментар

• Кой ли фонд ли продаде в 16:22?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Доколко имам информация ,не мислят да го отписват, но ще има търгово , но за мен 30 % са си 30 %....
                И аз мисля, че не биха го отписали, но, че има търгово...

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                  Тази акция едва ли ще бъде отписана при тези цени, не им стигат проценти.
                  Доколко имам информация ,не мислят да го отписват, но ще има търгово , но за мен 30 % са си 30 %....

Коментар

• Тази акция едва ли ще бъде отписана при тези цени, не им стигат проценти.

Коментар

• Да за Каолин ясно че няма.

Въпросът ми е ако не се продадат акциите сега или на търговото , какво ще е държанието на новия мажоритар със всичките му условности разбира се.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• то май колегата се интересуваше по принцип дали Quarzwerke GmbH
                        дава дивиденти
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Мерси, а да ни се случи скоро тоя дубъл и в други позиции.

Сега съм се зачудил да продавам ли или да ги държа, някои има ли инфо за мажото , традиционно дава ли дивидент и т.н.
                          няма дивидент тази година - поне в дневния ред на ОСА
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ако ще го отписва до 2-3 месеца, за кво да дава дивидент.. пък ако ще дава, за 15 стотинки не си струва за мен (пакета ми е малък)...
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Защо ти е да го чакаш? Ако си решил че цената от 4,156 лв. те устройва, слагай си ордер продава на или малко под нея и най-вероятно ще те огрее в близките пет дни.
                              Честито на акционерите!
                              Мерси, а да ни се случи скоро тоя дубъл и в други позиции.

Сега съм се зачудил да продавам ли или да ги държа, някои има ли инфо за мажото , традиционно дава ли дивидент и т.н.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Защо ти е да го чакаш? Ако си решил че цената от 4,156 лв. те устройва, слагай си ордер продава на или малко под нея и най-вероятно ще те огрее в близките пет дни.
                                Честито на акционерите!
                                Сетих се за това преди малко...
                                По-добре късно от колкото никога.
                                Мерси Батя за отговора и за поздравленията!

Коментар

Working...
                                X