IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е , ти когато говори за Енемонката - тогава бе на 15 кинта
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Доста ми е тъжно за това как падат с гръм и трясък акциите на Каолин,но очевидно проблема не е в компанията , а в ДВИ-то което е такова и на Монбат и явно ги тегли надолу.....надолу.......мъкааа.....аа.а..аа.а.аа.. ...
      напълно споделям мнението ти АНАЛизаторе

един път не се е включило това ДВИ-то с някаква информация за Каолим , а преди бе толкова активна в МОнойл
      Не пропускай да пнаглеждаш и Енемона......нали си споняш какво ти казах за тази компания ;-)

Но за Каолин наистина ми е неприятно.Наистина се стекоха доста неблагоприятни обстоятелства,но компанията е с огромна перспектива и смятам,че е точно за твоя стил на търгуване....виждам огромен потенциал с ръст не в % а в пъти в следващите 2-3години.
      Пеше,кво става бе,трябват парички за избори ли!!!Не че са лоши!!!Само констатирам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
        Доста ми е тъжно за това как падат с гръм и трясък акциите на Каолин,но очевидно проблема не е в компанията , а в ДВИ-то което е такова и на Монбат и явно ги тегли надолу.....надолу.......мъкааа.....аа.а..аа.а.аа.. ...

един път не се е включило това ДВИ-то с някаква информация за Каолим , а преди бе толкова активна в МОнойл
        Не пропускай да пнаглеждаш и Енемона......нали си споняш какво ти казах за тази компания ;-)

Но за Каолин наистина ми е неприятно.Наистина се стекоха доста неблагоприятни обстоятелства,но компанията е с огромна перспектива и смятам,че е точно за твоя стил на търгуване....виждам огромен потенциал с ръст не в % а в пъти в следващите 2-3години.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от ^_^
          Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Момчета аз съм ок, гледайте вие да се оправяте с тия паднали акции.
          Е как ще си ок, мани ги акциите, ма да си плащаш за да наебеш някоя простакела ...
          Луд ли си, лъжа ги! Плащам бутилките в Син Сити, ама то няма как.
          Уффф - отдъхнах си
          За шишетата не е позорно, ама пък как издържаш тая шльокавица (чалгата де)???
          ???
          Аз самият имам записан албум и дори са ме давали по Планета.
          Ай сиктир, начи ти харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Доста ми е тъжно за това как падат с гръм и трясък акциите на Каолин,но очевидно проблема не е в компанията , а в ДВИ-то което е такова и на Монбат и явно ги тегли надолу.....надолу.......мъкааа.....аа.а..аа.а.аа.. ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
                Е как ще си ок, мани ги акциите, ма да си плащаш за да наебеш някоя простакела ...
                Уффф - отдъхнах си
                ???
                Аз самият имам записан албум и дори са ме давали по Планета.

Коментар

Уффф - отдъхнах си

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от Valuator
                        Хе-хе, Private по-голямата част от хората, пишещи тук, едва ли разчитат основно на акциите като доход за ежедневни (оперативни) нужди Вероятно на повечето хора, пишещи тук, инвестициите на БФБ са им хоби с помощта на което събират тръпката от която всеки от нас под една или друга форма се нуждае и за която си плащат от собствения джоб Ама са достойни за уважаение - заради смелостта и рисковете, които поемат
                        Да ти кажа, мен единствено ме касае дали сега в събота Никола ще уреди някоя маса в Grande Deluxe или пак ще трябва да ходим в Син Сити, че ми писна.
                        Освен това съм пуснал връзки да ми намерят телефона на Андреа, за да си пишем мръсни SMS-и под носа на Кобрата. Другото за сега съм го оставил малко on hold.
                        Пиши й във facebook бе братле: http://www.facebook.com/inbox/?compose&id=702572159

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                          Хе-хе, Private по-голямата част от хората, пишещи тук, едва ли разчитат основно на акциите като доход за ежедневни (оперативни) нужди Вероятно на повечето хора, пишещи тук, инвестициите на БФБ са им хоби с помощта на което събират тръпката от която всеки от нас под една или друга форма се нуждае и за която си плащат от собствения джоб Ама са достойни за уважаение - заради смелостта и рисковете, които поемат
                          Да ти кажа, мен единствено ме касае дали сега в събота Никола ще уреди някоя маса в Grande Deluxe или пак ще трябва да ходим в Син Сити, че ми писна.
                          Освен това съм пуснал връзки да ми намерят телефона на Андреа, за да си пишем мръсни SMS-и под носа на Кобрата. Другото за сега съм го оставил малко on hold.

Коментар

• Хе-хе, Private по-голямата част от хората, пишещи тук, едва ли разчитат основно на акциите като доход за ежедневни (оперативни) нужди Вероятно на повечето хора, пишещи тук, инвестициите на БФБ са им хоби с помощта на което събират тръпката от която всеки от нас под една или друга форма се нуждае и за която си плащат от собствения джоб Ама са достойни за уважаение - заради смелостта и рисковете, които поемат

Коментар

• Момчета аз съм ок, гледайте вие да се оправяте с тия паднали акции.

Коментар

• Бизнеса на Private е да взима парите на инвеститорите като ги консултира къде, кога и на колко да купуват и продават Понеже им взима парите преварително едва ли е на загуба А иначе предполагам, че понякога и той се изненадва, когато и инвеститорите успяват

Първоначално изпратено от polki
                                след анализа е влизал ................... сигурно

Коментар

Working...
                                X