Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от ghettoffАкциите, включително Каолин, ще падат поне още половин година. Дано ни останат пари да купуваме като му дойде времето...))))
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от ghettoffАкциите, включително Каолин, ще падат поне още половин година. Дано ни останат пари да купуваме като му дойде времето...))))
Коментар
-
Hane, problema ne e ot nashija pazar a ot svetovnata situazija.... kakto mnogo dobre znaesh... i ako sa okajat verni sluhovete koito se nosjat za novi zagubi w razmer na miliardi na deutsche bank pak shte ima sriv sledwashtite dni.... as si stoja i polzwam situazijata tiho i mulkum da si dokupvam... i koito e umen taka shte postupi....
zashtoto sled wsjaka burja ima pak gree slunze.....[/quote]
Ohoooo.... RBS dnes s -40 % olele......
Smeete se na KAO..... znachi RBS padat za malko nad godina ot 520 GBp na 20 GBp..
a nie padnahme samo ot 21 kinta na 3 .... hehe
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumОборота е 60 лв, акцията е хубава, но пазара като ни е такъв заспал, нищо добро не ни чака
zashtoto sled wsjaka burja ima pak slunze.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ghettoffНикола, съжалявам, че трябва да изразя мнение различно от твоето, но при сегашната глобална ситуация на световните финансови и икономически пазари на 3.30 лв. акцията си беше доста надценена. Много шарани се хванаха, даже и тарикати като Остапа. Отчетите и фундамента не играят роля на БФБ доста отдавна. А и не само на БФБ. Мисля, че чак на 2 лв. тази акция би трябвало да бъде около дъното си. Даже и единичка отпред можем да видим. За потенциал не говоря - Каолинката винаги е била една от любимките ми и потенциалът и е огромен.
Коментар
-
Anton Chigurh
Един по един
1. wannarock - може и така да е обаче случките от вчера не са за пренебрегване. По мое виждане се повтарят на 100% нещата от 2004.
2. kefala - няма кеш за съжаление. Иначе да. Считам, че има голям политически риск в момента.
3. ghettoff - факт е че Каолин беше надценен, обче всичко под 5 лева е безумно евтино според мен.
4. Каммен - Асен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffНикола, съжалявам, че трябва да изразя мнение различно от твоето, но при сегашната глобална ситуация на световните финансови и икономически пазари на 3.30 лв. акцията си беше доста надценена. Много шарани се хванаха, даже и тарикати като Остапа. Отчетите и фундамента не играят роля на БФБ доста отдавна. А и не само на БФБ. Мисля, че чак на 2 лв. тази акция би трябвало да бъде около дъното си. Даже и единичка отпред можем да видим. За потенциал не говоря - Каолинката винаги е била една от любимките ми и потенциалът и е огромен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от bigpetkaИзвинявай Никола, но къде е връзката?
Коментар
-
Никола, съжалявам, че трябва да изразя мнение различно от твоето, но при сегашната глобална ситуация на световните финансови и икономически пазари на 3.30 лв. акцията си беше доста надценена. Много шарани се хванаха, даже и тарикати като Остапа. Отчетите и фундамента не играят роля на БФБ доста отдавна. А и не само на БФБ. Мисля, че чак на 2 лв. тази акция би трябвало да бъде около дъното си. Даже и единичка отпред можем да видим. За потенциал не говоря - Каолинката винаги е била една от любимките ми и потенциалът и е огромен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от bigpetkaИзвинявай Никола, но къде е връзката?
Коментар
-
оборота е 300к - това не е чужд инвНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар