Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от Anton.ChigurhНякой може ли да сподели каква е разликата между 1 MW и 1 MWp?
Коментар
-
Anton Chigurh
Някой може ли да сподели каква е разликата между 1 MW и 1 MWp?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от COBOSCHETOИ аз съм за трите лева ....ма да видим ..отчета ще покаже ...мммммм усещам че ще сме на + май май .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПо-важното е какви маржове ще покажат тази година. Като цяло очаквам да покажат по-добри маржове по ред причинини, за които съм писал на едно друго место.
кликни на къщичката под новото му име и ще видиш какво е казал за КАоЛИНКИТЕfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПо-важното е какви маржове ще покажат тази година. Като цяло очаквам да покажат по-добри маржове по ред причинини, за които съм писал на едно друго место.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПо-важното е какви маржове ще покажат тази година. Като цяло очаквам да покажат по-добри маржове по ред причинини, за които съм писал на едно друго место.
Коментар
Коментар