Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Мисля да чакам отчета, защо да бързам, ако има вероятност да ги видя по-ниско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Мисля да чакам отчета, защо да бързам, ако има вероятност да ги видя по-ниско.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiКобос, вместо да ни кандардисваш вземи си купи, докато не сме си помислили, че искаш да ни шитнеш спекулативните си бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOЗа трите лева кво стана бре момци а ?! А инак на мене този текст ми е напълно достатъчен за да си допълня пакетчето
Соларпро" е най-големият завод за слънчеви панели на Балканите, с планиран капацитет 18 MW годишно. Дружеството беше учредено в края на 2007 г. и производството му на соларни панели е част от стратегията на "Каолин" за повишаване на енергийната ефективност и намаляване на зависимостта от изкопаеми горива.
От началото на 2009 г. дружеството има вече възложен договор за изграждане и инсталиране на соларна електроцентрала на територията на с. Янково с мощност 2.4 MWp. С цел обезпечаване на дейността на компанията в началото на март тази година капиталът на "Соларпро" беше увеличен с 6 млн. лв., изцяло записан от мажоритарния собственик - "Каолин".
А къде са ви онез 10 000 бройки а ги дайте насам >?! А ако може и под 3 леа най добре
http://www.pvresources.com/en/transparent.php
Kaneka weche gi proizwejdat.... s podobna technologija....
http://www.pv.kaneka.co.jp/products_s/index.html
towa weche shte budi absoluten udar ako go napravjat....
http://www.voltarlux.de/cms.asp?AE=1&IDN=60&Plugin=&H='157'&T=0&Sprache=en
sega leka poleka pochna da mi stava jasno zashto se se hwanali tochno s
a-Si technologijata i ne s druga..... (ZEISS/SCHOTT !!)
http://www.us.schott.com/architectur.../asiglass.html
Коментар
-
За трите лева кво стана бре момци а ?! А инак на мене този текст ми е напълно достатъчен за да си допълня пакетчето
Соларпро" е най-големият завод за слънчеви панели на Балканите, с планиран капацитет 18 MW годишно. Дружеството беше учредено в края на 2007 г. и производството му на соларни панели е част от стратегията на "Каолин" за повишаване на енергийната ефективност и намаляване на зависимостта от изкопаеми горива.
От началото на 2009 г. дружеството има вече възложен договор за изграждане и инсталиране на соларна електроцентрала на територията на с. Янково с мощност 2.4 MWp. С цел обезпечаване на дейността на компанията в началото на март тази година капиталът на "Соларпро" беше увеличен с 6 млн. лв., изцяло записан от мажоритарния собственик - "Каолин".
А къде са ви онез 10 000 бройки а ги дайте насам >?! А ако може и под 3 леа най добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemТука цената на дневна графика ,не е била над ЕМА 50 от пролетта на 2007 г-интересно ,много интересно .
Горното не е препоръка за нищо
http://pvcalc.meteotest.ch/
mojete da si poigraete s podoben tip paneli ot drugi proizvoditeli
(na primer a-Si na Kaneka)
i razlichni mestnosti w BG sa da vidite gore dolu pri dadeni
konfigurazii kakvo izliza......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от Anton.Chigurh на 14:18:14 ч. | 16.03 2009Каоличнето очаквам до края на месеца ще чукне 3те лева, но нека първо озчакаме отчета за първото тримесечие. При един добър отчет може да стане много интересно."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар